Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟ «ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ»


«ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ; ΣΥΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ;»

Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση :

«Εδώ και μέρες έχω υποβάλλει δημόσια ερωτήματα στον Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο για το εάν, στην πρόσφατη συνάντησή του στην Άγκυρα με τον ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Συνθήκης της Λωζάνης. Ειδικότερα της Θράκης.

Μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει καμία απάντηση και στις τέσσερις συγκεκριμένες ερωτήσεις μου.

Σήμερα, όπως διαβάζω (υπάρχει και σχετική φωτογραφία) στη δημοσιογραφική ιστοσελίδα newpost.gr :

«Ο Υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου συναντήθηκε πριν λίγα εικοσιτετράωρα με τον πρόεδρο του «Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» Τανέρ Μουσταφάογλου και την επιτροπή που τον συνόδευε. Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο Conrad και ήταν κλειστές οι πόρτες της αίθουσας για τον τύπο, καθώς ήταν κοινή επιθυμία να υπάρξει απόλυτη μυστικότητα. Διήρκεσε περίπου μία ώρα και εξετάσθηκαν όλα τα θέματα της Δυτικής Θράκης.

Πληροφορίες που διέρρευσαν έστω και με το σταγονόμετρο ήθελαν ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, που ονειρεύεται την αναβίωση της οθωμανικής αυτοκρατορίας να έδωσε οδηγίες πως θα κινηθούν οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης ενώ παράλληλα τους έδωσε διαβεβαιώσεις ότι θα υπάρχει πλήρης υποστήριξή σε αυτούς «από τη μητέρα πατρίδα», σε χρήμα αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό (!).

Κάθε αίτημά τους για παροχή βοήθειας έγινε δεκτό από το Αχμέτ Νταβούτογλου».

Κατόπιν όλων αυτών, αναγκάζομαι να ξαναρωτήσω :

Ποιο είναι το σχόλιό σας κ. Βενιζέλο για αυτή την νέα προκλητική ενέργεια του Αχμέτ Νταβούτογλου που συνιστά ωμή παρέμβαση στα θέματα της Θράκης και σαφή παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης;

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ευλόγως ανησυχούν και ευλόγως αναμένουν την αντίδρασή σας».

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου