Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013

H γενιά που δε φταίει σε ΤΙΠΟΤΑ και πληρώνει τα ΠΑΝΤΑ

home

του Στρατή Μαζίδη

Τόσο εύστοχη, περιεκτική και αληθινή η παραπάνω πρόταση που ανήκει στο φίλο μου το Γιάννη και με βάση την οποία δημιούργησε ένα σχετικό γκρουπ στο facebook.

Πραγματικά αυτή η γενιά, η δική μας γενιά των σημερινών ανθρώπων 30-40 δε φταίει σε τίποτε ή τουλάχιστον ευθύνεται λιγότερο από όλους. Σίγουρα πάντως πληρώνει και θα πληρώσει τα πάντα.

Άνθρωποι που δεν μπορούν να ονειρευτούν γιατί πολύ απλά δεν έχουν ούτε αυτή την ελπίδα ότι ίσως τα καταφέρουν. Η ελπίδα σου δίνει την εντύπωση πως ώρες ώρες πεθαίνει πρώτη, όχι τελευταία.

Τι να ονειρευτεί και τι στόχους να θέσει σήμερα ένας εργαζόμενος των € 400,00 ; Να παντρευτεί ; Να ανοίξει σπίτι ; Με τι λεφτά ; Τα πάντα σήμερα γίνονται με το χρήμα, ούτε με φιλιά ούτε με τριαντάφυλλα.

Δε μιλάμε καν για τον άνεργο νέο. Αυτός απλά δεν υπάρχει.

Η γενιά μας είναι κυριολεκτικά κατεστραμμένη και όσοι πρόλαβαν να κάνουν κάτι ή να δημιουργήσουν οικογένεια βρίσκονται με το μαχαίρι στο λαιμό. Λίγο να κουνηθούν και θα αρχίσει να εισχωρεί μέσα τους.

Όλα αυτά όμως δε συγκινούν και δεν προβληματίζουν κανένα.

Ο χορτασμένος δε θα καταλάβει τον πεινασμένο.

Ο άνετος δε θα νιώσει τον καταδιωκόμενο.


Ο ζωντανός δε θα δώσει σημασία για το νεκρό.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου