Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

Κρεμλίνο : «Δεν θα εκδώσουμε τον Snowden» - Περιπλέκεται κι άλλο η υπόθεση του πληροφοριοδότη


Το Κρεμλίνο επιμένει ότι δεν πρόκειται να εκδώσει τον πληροφοριοδότη Edward Snowden στις Η.Π.Α, παρά τις πρόσφατες διαβουλεύσεις επί του ζητήματος μεταξύ των επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών των δύο χωρών.

Η Ρωσία δεν έχει εκδώσει ποτέ κανέναν και ούτε πρόκειται να το κάνει,” δήλωσε ο εκπρόσωπος του Προέδρου Vladimir Putin, Dmitry Peskov. 

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας δεν χειρίζεται την υπόθεση του πρώην στελέχους της CIA Edward Snowden, καθώς “ο ίδιος ο Snowden δεν έχει προβεί σε επίσημο αίτημα που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη από την ηγεσία του κράτους,” πρόσθεσε ο  Peskov. 

Το ζήτημα του αιτήματος προσωρινού ασύλου από τον Snowden “δεν βρισκόταν και δεν βρίσκεται στην ατζέντα Putin,” συμπλήρωσε ο Peskov, τονίζοντας ότι εμπίπτει στη σφαίρα των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας.

Ο επικεφαλής της FSB Aleksandr Bortnikov και ο Διευθυντής του FBI Robert Mueller βρίσκονται σε συζητήσεις σχετικά με την υπόθεση Snowden, όπως ανέφερε χθες ο εκπρόσωπος του Putin.

Απαντώντας στο ερώτημα εάν το πρώην στέλεχος της NSA θα συνεχίσει να βλάπτει τις Η.Π.Α ενώ βρίσκεται στη Ρωσία, δίδοντας στη δημοσιότητα απόρρητα στοιχεία και εάν η συγκεκριμένη κατάσταση αναμένεται να ζημιώσει τις σχέσεις Μόσχας-Washington, o Peskov τόνισε ότι «ο επικεφαλής του κράτους έχει εκφράσει την ισχυρή του βούληση ώστε να μην επιτραπεί αυτό», αναφερόμενος σε προηγούμενες δηλώσεις του Putin.

Παράλληλα, η Γερουσία των Η.Π.Α απείλησε την Πέμπτη ότι ενδέχεται να επιβάλλει κυρώσεις κατά οποιασδήποτε χώρας παράσχει άσυλο στον Snowden, συμπεριλαμβανομένων βαρύτατων εμπορικών κυρώσεων, με το Υπουργείο Εξωτερικών όμως να ανακοινώνει ότι οι διεθνείς κυρώσεις δεν αναμένεται να ωφελήσουν καμία πλευρά στην υπόθεση Snowden. 


pentapostagma

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου