Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

18 Προτάσεις Σωτηρίας της Χώρας από Αναγνώστη μας


Επειδή εγώ είμαι Έλληνας και άρα δικαιούμαι να μιλήσω για την χώρα μου περισσότερο από κάθε σιωνιστή, μασόνο-σατανιστή, θα σας πω την άποψη μου για το τι μπορεί να γίνει για να σωθεί η χώρα που αγαπάμε :

1) Έξοδο από το μνημόνιο και λογιστικός έλεγχος του χρέους από ανεξάρτητο φορέα για να διαχωριστεί το πραγματικό χρέος που πρέπει να πληρώσουμε από το επαχθές που δεν πρέπει.

2) Έξοδο της Ελλάδας από το Ευρώ και ανάκτηση του Εθνικού μας νομίσματος, Δραχμής (χωρίς σύνδεση με άλλα νομίσματα), για να μπορούμε να πάρουμε τον έλεγχο της οικονομίας μας στα χέρια μας.

3) Κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος, που μόνο στην Ελλάδα δεν ανήκει γιατί ανήκει στους διεθνείς τοκογλύφους.

4) Στροφή της οικονομίας μας στην πρωτογενή παραγωγή γεωργία και κτηνοτροφία και εξόρυξη ορυκτού πλούτου, στην δευτερογενή παραγωγή όπως επεξεργασία ορυκτού πλούτου, γεωργικών και αγροτικών προϊόντων, στον τριτογενή τομέα ενέργεια, πολιτισμός, τουρισμός, εμπόριο και ναυτιλία.

5) Παραμονή στην Ε.Ε. γιατί κανείς δεν μπορεί να μας διώξει διότι δεν ορίζεται πουθενά έξοδος χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

6) Έξοδο της χώρας από στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ γιατί δεν είμαστε τσιράκια της ΗΠΑ αλλά μπορούμε να διαδραματίσουμε τον δικό μας ρόλο στην περιοχή.

7) Στρατηγική συμμαχία με την Ρωσία σε όλα τα επίπεδα οικονομικό, στρατιωτικό, πολιτιστικό, τουριστικό, εκπαιδευτικό, διαθρησκευτικό διότι η Ρωσία δεν είναι μακριά και μπορεί να μας βοηθήσει περισσότερο από όσους υποτίθεται ότι μας βοηθούσαν ως σήμερα.

8) Διατήρηση και προάσπιση της ορθοδοξίας και των ορθόδοξων πατριαρχείων μας ώστε να γίνει συνδετικό στοιχείο μεταξύ των Ελλήνων αλλά να γίνει η ορθοδοξία το αντίβαρο στον διαρκώς αυξανόμενο ισλαμισμό.

9) Δίωξη όσων πλούτισαν σε βάρος του Ελληνικού λαού και δήμευση της περιουσίας τους αν αποδειχτούν ένοχοι.

10) Αποκήρυξη της μασονίας και κάθε μορφής αποκρυφισμού όπως έκανε στο παρελθόν ο Καποδίστριας και όπως μόνο η ΚΟΙΝΩΝΙΑ πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια έχει διακηρύξει ως σήμερα.

11) Κατάργηση του καλπονοθετικού νόμου των 50 εδρών μπόνους στο πρώτο κόμμα και θέσπισης της απλή αναλογικής για να ακούγονται όλες οι απόψεις και κατάργηση της κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων και των προκλητικών μισθών των βουλευτών (εν ενεργεία και μη) και των υπαλλήλων της βουλής που πληρώνονται πλουσιοπάροχα.

12) Κατάργηση του καναλιού της βουλής και ένταξη του προγράμματος της βουλής στο πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ δημόσιας τηλεόρασης (κάποιοι θέλουν να καταργήσουν το Ελληνικός-η-ο από παντού).

13) Καλύτερος έλεγχος των συνόρων μας ξηράς, θάλασσας και αέρα για την αποτροπή της εισόδου λαθρομεταναστών, αυστηροποίηση των προϋποθέσεων για την απόκτηση πολιτικού ασύλου και κυρίως αυστηροποίηση προϋποθέσεων παροχής ιθαγένειας, έρευνα και τιμωρία με απέλαση για περιπτώσεις όπου η ιθαγένεια αποκτήθηκε με παράνομο τρόπο και πλαστά δικαιολογητικά, άμεση απέλαση των παρανόμων εισερχομένων (στα κέντρα που έχουν φτιάξει για τους παράνομους μετανάστες να μην μένουν πάνω από μια εβδομάδα μέχρι να επαναπατριστούν).

14) Εκδίωξη των Μ.Κ.Ο. που βλάπτουν τα συμφέροντα του κράτους με οποιοδήποτε τρόπο.

15) Επαναφορά όλων των κοινωνικών προνοιών του κοινωνικού κράτους που οι κυβερνήσεις των μνημονίων κατάργησαν.

16) Επαναλειτουργία όλων των στρατοπέδων και στρατιωτικών νοσοκομείων που λόγο του μνημονίου ή έκλεισαν ή συγχωνεύτηκαν και αύξηση της στρατιωτικής θητείας σε τουλάχιστον 1 χρόνο και εθελοντική συμμετοχή και των γυναικών στο στρατό για 5μήνες εκπαίδευσης.

17) Επαναφορά της χωροφυλακής στην επαρχεία εκτός μεγάλων αστικών κέντρων διότι η αστυνόμευση δεν είναι επαρκής και επαναφορά των δασοπυροσβεστών.

18) Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και άμεση προσφυγή στην δικαιοσύνη για όσους βουλευτές δεν είναι μέλη της κυβέρνησης και έχουν παραβιάσει τους νόμους, κατάργηση του νόμου περί παραγραφής του όποιου αδικήματος μετά από εκλογές.


ΚΩΣΤΑΣ Ν. ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου