Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτα ευρήματα για την Χρυσή Αυγή στις κρυφές δημοσκοπήσεις !!!


Ενώ πολλοί θα περίμεναν δημοσκοπική καθίζηση για τη Χρυσή Αυγή μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ καταγράφεται ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ στα γκάλοπ που γίνονται από χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα δείγματα από τηλεφωνική δημοσκόπηση που ξεκίνησε μεγάλη εταιρεία ερευνών δείχνουν την Χρυσή Αυγή να διευρύνει την διαφορά της από την τρίτη ΝΔ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να καρπώνεται σοβαρά οφέλη.

Η δημοσκοπική καθίζηση της Νέας Δημοκρατίας οφείλεται σε τρεις κυρίως λόγους όπως εκτιμούν οι δημοσκόποι :

1) Στις εκτός τόπου και χρόνου εμπρηστικές δηλώσεις Λαζαρίδη.


2) Στην άνευ προηγουμένου εκστρατεία που έχουν εξαπολύσει (τα θεωρούμενα ως μη αντικειμενικά απόo τους πολίτες) ΜΜΕ εναντίον της Χρυσής Αυγής, και χρεώνεται σε κυβερνητικό σχέδιο.

3) Στην τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλήθος πολιτών λόγω της κρίσης, πράγμα που τους καθιστά αδιάφορους πλέον για γεγονότα σαν το προχθεσινό τραγικό συμβάν.

Την ίδια εικόνα λέγεται ότι έχουν και άλλες εταιρείες που διενεργούν ανάλογες έρευνες.

Οι δημοσκόποι αναρωτιούνται αν «έχουμε επανάληψη του σκηνικού μετά το χαστούκι Κασιδιάρη - Κανέλλη» ή αν απλά πρόκειται για παροδικό φαινόμενο.


Related Posts :



1 σχόλιο:

  1. παροδικο (η παρωδια)για να χαμε να λεγαμε! και αν τους "κατσει' και κανενας εμφυλιος..που δεν το βλεπουν γιατι ειπαμε!! ψεκασμενοι ειμαστε αλλα οχι εντελως ναρκωμενοι να μασαμε απο γραφικους!!μας εχουν κλεψει τοσο πολυ,που δεν υπαρχει περιπτωση να "αφησουμε τον γαμο και να παμε για πουρναρια' ετσι ακριβως!!...μετα θα "βγαλουν" τους μεταναστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή