Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Καρέ-καρέ η επίθεση στον Πάνο Καμμένο. Για να δούμε τώρα θα ζητήσει ο Εισαγγελέας τις φωτογραφίες για να ασκήσει διώξεις;

n

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, έφτασε με αυτοκίνητο στην Παναγή Τσαλδάρη και 20 με 30 μέτρα από τον τόπο της δολοφονίας μόλις τον αντιλήφθηκαν οι διαδηλωτές τού επιτέθηκαν με κλωτσιές και μαδέρια.

Μέλη της προσωπικής του φρουράς έσπευσαν να τον προστατεύσουν. Ο κ. Καμμένος αντέδρασε χαμογελώντας, αλλά μόλις αντιλήφθηκε τον όγκο των διαδηλωτών απομακρύνθηκε με τη βοήθεια της συνοδείας του.

Ο Πάνος Καμμένος κατευθύνθηκε τρέχοντας προς το αυτοκίνητο. 

Ακολούθησε επίθεση και κατά του οχήματος στο οποίο επέβαινε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων.


Στενός συνεργάτης του κ. Καμμένου δήλωσε : «Άνοιξε η μύτη του, μετέβη σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να τον εξετάσει. Είναι καλά». Και πρόσθεσε «Ο κ. Καμμένος ήταν ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που τόλμησε να πάει στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δέχθηκε αναίτια και απρόκλητη επίθεση από εγκάθετους εξτρεμιστές της άκρας αριστεράς και της άκρας δεξιάς».

n

n

n

n

n

n

n

n

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΕΛ

«Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν απειλούμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε και θα τους τελειώσουμε. Πήγαμε για να αποδώσουμε φόρο τιμής στο νέο παιδί που δολοφόνησαν οι ναζιστές. Εγκάθετοι προβοκάτορες και μέλη εξτρεμιστικών, παρακρατικών οργανώσεων που τορπιλίζουν το μεγάλο δημοκρατικό, πατριωτικό μέτωπο, μας επιτέθηκαν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις» αναφέρουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Τέλος καλούν τον ελληνικό λαό να αντισταθεί με πατριωτισμό και αυτοθυσία μπροστά στο μαύρο μέτωπο των ναζιστών και των δανειστών».

Καταδίκη των κομμάτων

Ν.Δ. : «Δυστυχώς, εκεί οδηγεί η ρητορική της βίας και η στρατηγική της έντασης. Γι’ αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως και από όλους» επισημαίνει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

ΣΥΡΙΖΑ : «Η επίθεση στον κ. Καμμένο είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα. Κάθε προσπάθεια αξιοποίησης της επίθεσης αυτής από όσους αναπαράγουν τη θεωρία των δύο άκρων θα πέσει στο κενό» προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΠΑΣΟΚ : «Καταδικάζουμε την επίθεση εναντίον του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, και τη βία από όπου και αν προέρχεται. Ελπίζουμε ο κ. Καμμένος να αντιληφθεί την ευθύνη των λόγων του».

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου