Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Σας ΙΚΕΤΕΎΩ Έλληνες. ΟΧΙ άλλο ΕΜΦΎΛΙΟ στην Ελλάδα μας


Ζούμε πολύ δύσκολες ώρες σαν έθνος μετά τα προχθεσινά γεγονότα με το νεκρό Παύλο Φύσσα.

 

Οι πράκτορες των εχθρών της Ελλάδας, εξωτερικών και εσωτερικών, έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους και έχουν αρχίσει να μας σπρώχνουν σε ένα δρόμο χωρίς γυρισμό.

 

Οι ώρες είναι κρίσιμες και πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και όχι το μίσος. Μίσος που είναι εύκολο να πάρει τεράστιες διαστάσεις όχι μόνο λόγο πολιτικών πεποιθήσεων αλλά κυρίως λόγο της εξαθλίωσης που έχουν υποστεί οι Έλληνες τα τελευταία 5 χρόνια από τις Προδοτικές κυβερνήσεις του ΓΑΠ και του Τρελ-Αντώνη.

 

Είναι η κατάλληλη ώρα γι’ αυτούς που θέλουν να μας βάλουν να φαγωθούμε για άλλη μια φορά μεταξύ μας να το πετύχουν. Αυτές τις ώρες είναι πολύ εύκολο γι’ αυτούς να προκαλέσουν για άλλη μια φορά τον Εθνικό διχασμό στην Ελλάδα μας.

 

Με πρόσχημα και αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα θα στρέψουν τους μεν εναντίον των δε και θα μας βάλουν ξανά σε εμφύλιο όπως το 1946 - 1949.

 

Οι προθέσεις τους είναι φανερές και δεν πρέπει για άλλη μια φορά να τους επιτρέψουμε να μας κάνουν το ίδιο πράγμα.

 

Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από τον Εμφύλιο σε όλους του Έλληνες κάθε γενιάς. Ελπίζω να μην ξεχάσατε Έλληνες αυτά τα τραγικά χρόνια που πέρασε η πατρίδα μας.

 

Αν κάποιοι τα έχουν ξεχάσει ή κάποιοι δεν τα έχουν διδαχθεί υπάρχουν ακόμα εν ζωή άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα που τα έζησαν και τα θυμούνται με κάθε λεπτομέρεια.

 

Τρέξτε σ’ αυτούς και ρωτήστε τους να σας πουν τι θυμούνται και τι είδαν τα μάτια τους αυτές τις μαύρε μέρες για το Έθνος μας.

 

Ρωτήστε, ψάξτε, διαβάστε και τέλος σκεφθείτε τι αποτέλεσμα θα έχει μια νέα διαμάχη μεταξύ μας.

 

Σκεφθείτε με το μυαλό αυτών που θέλουν το θάνατο το δικό μας και της πατρίδος μας και δείτε γιατί θέλουν να σκοτωθούμε για άλλη μια φορά μεταξύ μας.

 

Σκεφθείτε τις γονείς που ακόμα κλαίνε τα παιδιά τους και τα δάκρυά τους δεν έχουν στερέψει ακόμα από τον προηγούμενο εμφύλιο.

 

Σκεφθείτε τα αδέλφια που βρέθηκαν απέναντι και σκότωνε ο ένας τον άλλο.

 

Σκεφθείτε τα παιδιά που δεν γύρισε ο πατέρας ή η μάνα από τον εμφύλιο.

 

Και τέλος σκεφθείτε την ΕΛΛΑΔΑ μας που τόσα μας έχει προσφέρει και επειδή κάποιοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ θέλουν την έχουν κατατάξει στον πάτο.

 

Γι’ αυτό λοιπόν φωνάζω σε όλους

 


ΣΑΣ  ΙΚΕΤΕΥΩ  ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΧΙ  ΑΛΛΟ  ΕΜΦΥΛΙΟ

Related Posts :



3 σχόλια:

  1. οιεαμοβουλγαροι αναρχοκομουνιστες δεν ειναι ελληνες ειναι αντιελληνες και ο μεγαλυτερος και θανασιμος εχθρος του λαου μας και της πατριδας μας
    αυτοι μαζι με τους λαθρομεταναστες τους θα σφαξουν εκατομυρια ελληνες (ΜΗ αριστερους).
    πρεπει να τους σφαξουμε πρωτοι
    πρεπει να τα καταφερουμε
    πρεπει να νικησουμε οποσδηποτε
    μην δημιουργειτε συγχυση και αποπροσανατολισμο και αθελα σας ηττοπαθεια και καλλιεργειτε ψυχολογια εφησυχασμου και ηττας στον εθνικο πατριωτικο χωρο...

    ολος ο ελληνικος λαος ενωμενος να εξοντωσουμε ολους τους αριστερους τις οικογενειες και τους λαθρομεταναστες τους!!!!!!

    δεν θα περασει ο προλεταριακος διεθνισμος!!!!!!!

    ποτε ξανα μπολσεβικισμος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι φίλε μου αυτό θέλουν οι Εχθροί της χώρας. Είναι τεράστια ευκαιρία γι' αυτούς να μας βάλουν να σκοτωθούμε ξανά. Υπάρχει και άλλος τρόπος να απομονωθούν οι εντός Ελλάδος εχθροί της χώρας. Να βοηθήσουν όλοι να καταλάβουν οι Έλληνες ποιοί είναι οι εχθροί και να τους απομονώσουν. Με το να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλο δεν είναι λύση. ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ. Έλληνες ενωθείτε και όλοι μαζί να απομονώσουμε τους εχθρούς της πατρίδας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την εμφυλιοπολεμική διαλεκτική την έφερε στο προσκήνιο η Χρυσή Αυγή, όπου βλέπει παντού εχθρούς του έθνους σε διαφορετικές από τις δικές τους απόψεις. Κανένας που αυτοπροσδιορίζεται ως αριστερός, δεξιός, αναρχικός και πατριώτης που γνωρίζω δεν το λογίζεται καν. Τους πολέμους τους κάνουν οι εξτρεμιστές μεταξύ τους και ο ταπεινός λαός υποφέρει. Οι αξίες της ζωής δεν έχουν να κάνουν με τα ιδεολογήματα μα με την αξία της συνύπαρξης. Η επίτευξη της κοινωνίας χαίρει μεγαλύτερης σπουδαιότητας και από την ανακάλυψη του τροχού. Σε αυτήν χρωστάμε τα περισσότερα. Ας ελπίσουμε ότι η Ελληνική δικαιοσύνη, έστω και σε αυτό το σημείο που φτάσανε τα πράγματα, να κλείσει σύντομα αυτή την μαύρη σελίδα της Ελληνικής ιστορίας, απομονώνοντας τους αιμοδιψείς κάθε είδους. - Ένας "αναρχικός".

    Από τον Θούριο του Ρήγα Φεραίου:

    Βουλγάροι κι Αρβανίτες, Αρμένιοι και Ρωμιοί,
    Αράπηδες και άσπροι, με μια κοινήν ορμή,
    Για την ελευθερίαν, να ζώσωμεν σπαθί,
    πως είμαστ’ αντρειωμένοι, παντού να ξακουσθεί.
    Να σφάξουμε τους λύκους, που στον ζυγόν βαστούν,
    και Χριστιανούς και Τούρκους, σκληρά τους τυραννούν.
    Στεργιάς και του πελάγου, να λάμψει ο σταυρός,
    και στην δικαιοσύνην, να σκύψει ο εχθρός.
    Ο κόσμος να γλιτώσει, απ’ αύτην την πληγή,
    κι ελεύθεροι να ζώμεν, αδέλφια εις την γη

    Να' σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή