Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

Η CIA έστειλε όπλα στους αντάρτες της Συρίας

syrian-rebels

Η CIA ξεκίνησε την παράδοση όπλων στους αντάρτες της Συρίας, προκειμένου να τους ενισχύσει στον Εμφύλιο πόλεμο κατά του Μπασάρ αλ Άσαντ, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας “Washington Post”.

Το σχετικό ρεπορτάζ επικαλείται ανώτατους Αμερικανούς αξιωματούχους, και σημειώνει ότι η παράδοση των όπλων τερματίζει την πολύμηνη καθυστέρηση υλοποίηση της σχετικής υπόσχεσης από τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, και ξεκίνησε τις δυο τελευταίες εβδομάδες.


Με τον τρόπο αυτό, οι ΗΠΑ παρεμβαίνουν ευθέως στην εξέλιξη του Εμφυλίου πολέμου στη Συρία, που μέχρι σήμερα βαίνει υπέρ των δυνάμεων του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου