Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Η CIA εξοπλίζει τους αντάρτες στη Συρία τη στιγμή που προωθείται διπλωματική λύση


Με εντατικούς ρυθμούς η CIA μετέφερε τις τελευταίες ημέρες μεγάλα φορτία όπλων και τεχνολογικού εξοπλισμού για την ενίσχυση των ανταρτών στη Συρία που μάχονται κατά του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσσαντ. Η δράση αυτή των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ συμβάδιζε με την προώθηση του σχεδίου στρατιωτικής επίθεσης κατά της Συρίας, αλλά ουδείς μπορεί να πεί πώς δεν συνεχίζεται ακόμη και τώρα.

Τίθεται λοιπόν μείζον θέμα, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις κυρίως μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσία προκειμένου να βρεθεί διπλωματική λύση στο πλαίσιο του ΟΗΕ και με βάση το σχέδιο που έχει καταθέσει η Μόσχα για τον έλεγχο των χημικών όπλων του Άσσαντ.

Την αποκάλυψη-επιβεβαίωση κάνει η εφημερίδα Washington Post επικαλούμενη αμερικανικές και συριακές πηγές. Όπως αναφέρει η CIA άρχισε να παραδίδει φορτία στρατιωτικού «φονικού» εξοπλισμού τις τελευταίες 15 ημέρες, αφήνοντας να εννοηθεί πώς η παράδοση των φορτίων συνεχίζονται και ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για πολιτική λύση στο θέμα της Συρίας.

Το δημοσίευμα που δεν διαψεύστηκε αναφέρει πώς το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών έστειλε οχήματα και άλλον εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων επικοινωνίας εξελιγμένης τεχνολογίας και ατομικά βαλιτσάκια πρώτων βοηθειών για το πεδίο της μάχης.

Πληροφορίες αναφέρουν πώς τα συστήματα επικοινωνίας που παρέδωσε η CIA στους αντάρτες έχουν σκοπό την «κατάδειξη» στόχων και θέσεων του Συριακού Στρατού, προκειμένου τα χτυπήματα που θα επιχειρήσουν οι ΗΠΑ με πυραύλους Tomahawk να ήταν πιο αποτελεσματικά.

Σημειώνεται πώς οι αντάρτες είναι αυτοί που έχουν δώσει πολλούς στόχους στους Αμερικανούς, κάτι που οδήγησε τον Άσσαντ να προβεί σε μετακινήσεις δυνάμεων.

Η Washington Post επικαλείται αμερικανούς αξιωματούχους που εξηγούν ότι ο σκοπός της αποστολής της υλικοτεχνικής βοήθειας είναι κυρίως να συμβάλλει στην ενίσχυση των οργανώσεων που απαρτίζουν τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό της αντιπολίτευσης, τη στιγμή που ο Στρατός προελαύνει και ανακαταλαμβάνει πόλεις που είχαν περάσει στο έλεγχο των ανταρτών και οργανώσεων όπως η Αλ Νούσρα, παρακλάδι της Αλ Κάιντα.

Έτσι για να καταλαβαίνουν και αυτοί που δεν θέλουν μέχρι τώρα να καταλάβουν τι ακριβώς παιχνίδι παίζουν οι ΗΠΑ και ποιους εν τέλει εξυπηρετούν. Τους ξεμπρόστιασε όμως ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν με ένα άρθρο του στους New York Times, που θεωρείται το «επικοινωνιακό όπλο» των Δημοκρατικών.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου