Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

EmGoldex - Απάτη ή Ευκαιρία ;


Διαβάζουμε εδώ και πολύ καιρό σε διάφορα site και blogs για μια εταιρεία η οποία έχει έρθει στην Ελλάδα και προσπαθεί να αρπάξει τα χρήματα των Ελλήνων μέσω της πώλησης Επενδυτικών ράβδων χρυσού.

 

Διαβάσαμε πολλά άρθρα τα οποία κατηγορούν τη συγκεκριμένη εταιρεία ότι δημιουργεί μια «Πυραμίδα» με το δέλεαρ του Χρυσού και όποιος συμμετάσχει σε αυτό το πρόγραμμα θα χάσει τα χρήματά του και μπλά, μπλά, μπλά.

 

Αυτό που δεν διαβάσαμε ή δεν ακούσαμε από αυτούς που διαδίδουν ότι συγκεκριμένη εταιρεία είναι «ΑΠΑΤΗ» είναι το πιο απλό :

 

«Ποιοι από αυτούς που διαδίδουν αυτά τα περί απάτης έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα της EmGoldex και έχουν χάσει τα χρήματά τους;»

 

Η απάντηση είναι μία : Κ Α Ν Ε Ν Α Σ

 

Απεναντίας ψάχνοντας βρήκαμε ότι πάρα πολλοί Έλληνες που έχουν συμμετοχή στην εταιρεία αυτή, έχουν πληρωθεί και μάλιστα έχουμε δει και τις αποδείξεις, είτε σε Ράβδους Χρυσού, είτε σε Τραπεζικά Εμβάσματα.

 


Θα περάσω όμως στην προσωπική μου εμπειρία με την EmGoldex η οποία άρχισε το Σεπτέμβριο του 2012.

 

Τότε λοιπόν (9ο/2012) μιλώντας με ένα φίλο μου ο οποίος ήταν από τους πρώτους που συμμετείχαν στο BONUS Πρόγραμμα της EmGoldex στην Ελλάδα, μου είπε τι είχε κάνει και τι ήταν αυτό το πρόγραμμα.

 

Να πω την αλήθεια, δεν μου έδωσε σωστά την πρώτη φορά να καταλάβω περί τίνος πρόκειται και του είπα αυτό που λέει το 95% των ανθρώπων που το βλέπουν για πρώτη φορά :

 

«Ρε Χρήστο που πήγες και έβαλες τα λεφτά σου. Μου μοιάζει με πυραμίδα και θα τη φας στο τέλος. Εξάλλου φίλε τώρα δεν έχω λεφτά για να κάνω κάτι τέτοιο ακόμα κι αν είναι κερδοφόρο. Άστο δεν είμαι για τέτοια»

 

Αυτό ήταν που του είπα το Σεπτέμβριο του 2012.

 

Πέρασε ο καιρός, (να σημειώσω ότι παρέα κάναμε συνέχεια) και πάντα με προέτρεπε να αρχίσω με την εταιρεία αλλά εγώ τίποτα.

 

Τελικά τον Ιανουάριο του 2013 και ενώ είχα φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να πληρώσω Εφορία, Στεγαστικό, κλπ καθίσαμε μια μέρα και μου έδειξε με λεπτομέρειες πως δουλεύει το πρόγραμμα της εταιρείας και το κατάλαβα.

Αποφάσισα λοιπόν τότε να εγγραφώ αλλά το πρόβλημά μου υπήρχε ακόμα. Δεν είχα τα 540 € που απαιτούσε η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα. Τα δύο άτομα που πρέπει να εγγράψεις δεν μου ήταν πρόβλημα.

 

Τι έπρεπε να κάνω λοιπόν για να βρώ αυτά τα χρήματα;

 

Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σκεφτώ «από πού θα βρω τα 540 € για να τα δανειστώ αφού δεν τα είχα». Τελικά κατέληξα από ποιόν θα τα ζητούσα.

 

Το δεύτερο πράγμα που έπρεπε να σκεφτώ ήταν και το πιο δύσκολο για μένα. «Πως θα επιστρέψω τα χρήματα σε αυτόν που μου τα δάνεισε, ώστε να μην ξεφτιλιστώ απέναντί του, αλλά να είμαι κι εγώ εντάξει με την υπόσχεσή μου, σε περίπτωση που δεν πληρωνόμουν στο διάστημα που έλεγε η εταιρεία ότι θα μπορέσω να πάρω τα πρώτα χρήματα;».

 

Τελικά κατέληξα στον τρόπο με τον οποίο θα επέστρεφα τα χρήματα. Όταν βρήκα τον τρόπο είδα ότι δεν ήταν καθόλου δύσκολο να το κάνω. Ποιος ήταν ο τρόπος; Είναι πολύ απλό φίλοι μου.

 

«Είπα στον εαυτό μου. Πόσα χρήματα μπορείς να βάζεις σε ένα κουμπαρά ΚΑΘΕ βράδυ που πας για ύπνο, από 1 € έως 5 €; Κατέληξα ότι μπορούσα να βάζω τα 5 € ΚΑΘΕ βράδυ (αν είχα 2 € ή 3 € τότε θα ζητούσα από τη γυναίκα μου τα υπόλοιπα και συμπλήρωνα την κάβα μου). Υπολόγισα λοιπόν ότι βάζοντας 5 € τη μέρα στον κουμπαρά σε 3,5 μήνες θα είχα μαζέψει τα 540 € που χρειαζόμουν για να επιστρέψω στο δανειστή μου».

(Προσέξτε ότι τονίζω το «ΚΑΘΕ βράδυ» γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό να το κάνετε ΚΑΘΕ βράδυ. Αν π.χ. το κάνετε για 5 μέρες σερί και την 6η μέρα πείτε «άσε αύριο θα βάλω 10 €» τότε το χάσατε το παιχνίδι. Δεν θα μαζέψετε ΠΟΤΕ τα χρήματα. Εδώ χρειάζεται τεράστια πειθαρχεία)

 

Όταν λοιπόν αποφάσισα τι έπρεπε να κάνω, πήγα λοιπόν στο άτομο που είχα υπολογίσει να με δανείσει και του ζήτησα αυτά τα 540 € και ευτυχώς μου τα έδωσε. Του είπα όμως ότι σε 4 μήνες θα του επιστρέψω τα χρήματα (4 μήνες χ 30 ημέρες = 120 μέρες χ 5 € = 600 €). Ήμουν σίγουρος ότι θα τα είχα, είτε πληρωθώ από την EmGoldex, είτε όχι, οπότε δεν είχα το άγχος μην ξεφτιλιστώ στον άνθρωπο.

 

Με τον τρόπο αυτό θα ήμουν 15 μέρες πιο φερέγγυος στο δανειστή μου και θα είχα βγάλει ένα μεγάλο άγχος από πάνω μου.

 

Έκανα τελικά την εγγραφή μου 31/1/2013 και ξεκίνησα με την εταιρεία.



Να σημειώσω εδώ ότι οι Τράπεζες σου δημιουργούν πολλά προβλήματα όταν κάνετε το έμβασμα προς την εταιρεία (π.χ. τους έδωσα συγκεκριμένα στοιχεία για το που θα πάει το έμβασμα και αυτοί (εγώ θεωρώ εσκεμμένα) γράφουν απλά EmGoldex με αποτέλεσμα να μην πηγαίνει το έμβασμα στην εταιρεία) και αυτό μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί έχω κάνει κατά καιρούς κι άλλα εμβάσματα στο εξωτερικό αλλά τα προβλήματα που αντιμετώπισα με το έμβασμα στην EmGoldex ήταν πολύ μεγάλο.


Γεννάτε όμως το ερώτημα γιατί ΟΛΕΣ οι τράπεζες κάνουν συνέχεια λάθος με τα εμβάσματα στη συγκεκριμένη εταιρεία και όχι με άλλα; Αυτό το ερώτημα με προβληματίζει ακόμα και λέω, μήπως κάποιοι δεν θέλουν να επενδύσουμε σε χρυσό; Απλά ερωτώ.

 

Οι λόγοι λοιπόν που με οδήγησαν να μπω στο πρόγραμμα της EmGoldex ήταν :

1.     Ο χρυσός. Το πιο διαχρονικό χρήμα (προσέξτε, όχι νόμισμα, υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ τους) όλων των εποχών

2.    Η ταχύτητα πληρωμής (αν δουλέψετε όπως πρέπει μέσα σε 3-4 μήνες έχετε την πρώτη πληρωμή)

3.    Οι αποδείξεις πληρωμής (ψάξτε στο internet και θα βρείτε αμέτρητες από αυτές και δεν είναι ψεύτικες)

4.    Όλοι αμείβονται με τα ίδια ποσά (αν έχω γράψει εγώ 2 άτομα μόνο που ζητά η εταιρεία και εσείς 5, 10, 100, 200, από τους πίνακες παίρνουμε όλοι τα ίδια χρήματα)

 

Παραβρέθηκα και στο Συνέδριο της εταιρείας στα Χανιά που έγινε 5 - 6 - 7/7/2013 στο Porto Platanias και είδα, μίλησα, άκουσα διάφορους από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό, αλλά και ένα εκ των ιδρυτών της εταιρείας και το μεγαλύτερο Leader της.


Χρήστος Μαρκάκης - Χανιά


Δημήτρης Βασαδάκης - Χανιά


Ηλίας Γρατσίας - Αθήνα


Oleg Ulyanov - Super Leader EmGoldex

Συνοψίζοντας τα όσα σας είπα να ξέρετε ότι "Τα αποτελέσματα φίλοι μου είναι ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ τα λέει η εταιρεία".

 

Είναι ένα συμμετοχικό πρόγραμμα αμοιβών από το οποίο πληρώνονται ΟΛΟΙ με τη σειρά τους, όταν θα φτάσουν στο τέλος του κάθε πίνακα.

 

Είναι ένα πρωτοποριακό σύστημα από το οποίο ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ κανείς τα χρήματά του


Σκεφθείτε, ψάξτε, ρωτήστε και αποφασίστε. Μην χάσετε την ευκαιρία. Στις δύσκολες μέρες που περνάμε υπάρχει πάντα ελπίδα για κάτι καλό.

Και μην ξεχνάτε κάτι πολύ σημαντικό "Οι κρίσεις γεννούν ευκαιρίες".

Για την καλύτερη ενημέρωση και βοήθεια των επενδυτών μας δημιουργήσαμε το site www.networkeliteclub.com

(Πατώντας το σύνδεσμο μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση για τη σωστή δουλειά που γίνεται στην ομάδα μας)

 

Ελάτε φίλοι μου να αρχίσουμε μαζί την οικονομική μας Ελευθερία μέσα από το χρυσό.

 

Μάνος από

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε…

 

Στοιχεία επικοινωνίας

http://manos-x.emgoldex.com/

eleythroi_ellines@yahoo.gr

manxania69@gmail.com

Related Posts :



45 σχόλια:

  1. H εταιρία ανηκει στο Σωρος ή στον Ρότσιλντ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εταιρεία εδρεύει στο Ντουμπάι και είναι θυγατρική της "gold and silver physical metals" (http://goldsilvermetals.com/) με έδρα το Μόναχο και είναι Ρώσικων συμφερόντων. Δεν έχει καμία σχέση με Αμερική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με την ευκαιρεία,για πες μας,αν μπεις στο προγραμα που λες,και δεν βρεις τα ατομα που σου λενε,αυτα τα Ευρωπουλα που εχεις δωσει μπορεις να τα ζητησεις πισω χωρις να περιμενεις να κλεισει?Αλλα, που να ξερεις????

      Διαγραφή
  3. Αλλη παπαρα δεν μπορουσες να γραψεις!!! Αμα ειχα 5 ευρω τη μερα,θα ημουν πλουσιος,Αρχιπαπαρα
    Παιξε εσυ και οταν κερδισεις βαλτα στο κωλο σου
    Παπαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ φίλε μου έχεις συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα; Από ότι καταλαβαίνω μάλλον ΟΧΙ. Άρα για μένα δεν έχεις άποψη, άρα δεν δικαιούσαι να μιλάς για κάτι το οποίο δεν ξέρεις τι γίνεται. Για τον τρόπο σου δεν θα πω τίποτα. Όποιος διαβάσει καταλαβαίνει το τι άνθρωπος είσαι. Όσο για τα λεφτά όταν τα πάρω (αν δεν τα έχω είδη πάρει) ξέρω που θα τα βάλω δεν χρειάζομαι υποδείξεις... Άντε γειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε σε κρίνω αλλα να σου πω κατι; 5 ευρω τη μερα το λες κι ακουγεται ανώδυνο... 5 ευρώ τη μέρα ειναι 150 ευρώ το μήνα; Αφου ειχες 150 ευρώ το μήνα γιατι δεν περίμενες περιπου 3 μηνες να τα μαζέψεις και δανείστηκες;;; Εχεις καταλάβει οτι παρουσιάζεις πολύ μαρκετίστικα το θεμα;

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι Μαρκετίστικο φίλε μου. Εγώ τα δανείστηκα για ένα λόγο... "Για να έχω ως Στόχο την Επιστροφή τους ώστε να μην φανώ Λαμόγιο σ' αυτόν που με δάνεισε". Θα μπορούσα να κάνω αυτό που λες και να περιμένω 3 μήνες και 15 μέρες (τόσο παίρνει για να μαζευτούν) αλλά αν το έκανα αυτό δεν θα τα μάζευα ποτέ, γιατί στις μέρες μας όλο και κάτι συμβαίνει και τα ξοδεύεις. Όταν όμως έχεις αναλάβει μιά δέσμευση απέναντι σε κάποιο τρίτο τότε μπορείς να κρατήσεις μιά πειθαρχεία και να τα καταφέρεις. Συνήθως οι περισσότεροι από εμάς δεν κρατάμε την πειθαρχεία απέναντι στον εαυτό μας, αλλά στους άλλους. Γι' αυτό το λόγο δανείστηκα τα χρήματα από τρίτο πρόσωπο. Για να μπορέσω να εκπληρώσω τη δέσμευση που ανέλαβα.

      Διαγραφή
  5. ΕΓΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.. Πρωτον,.πως γινεται μια τοσο ‘’μεγαλη’’Γερμανικη εταιρια που εχει υποκαταστημα στο Ντουμπαι..να εχει Αγγλικο τηλεφωνο(αυτοματος τηλεφωνητης)
    επικοινωνιας και μαλιστα VOIP!
    Δευτερον,πως γινεται το email της εταιριας info@emgoldex.com να μην δεχετε εισερχομενα email?Σε ερευνα που εκανα το αποτελεσμα ηταν ‘’Προσωρινα μη διαθεσιμο”
    Το ιδιο ισχυει για τα υπολοιπα δυο email marketing@emgoldex.com & lagerung@emgoldex.com
    Ολα τα email της εταιριας καθως και η εγγραφη του website ειναι καταγεγγραμμενα στην Αγγλια(?)
    Τριτον, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ emgoldex στο Dubai,πηγαινετε στο dubaichamber για να το ελεγξετε,ουτε βεβαια και
    Η ‘’μαμα’’ GOLD & SILVER PHYSICAL METALS υπαρχει στο Dubai
    Τεταρτον,η ‘’μαμα’’ Γερμανικη εταιρια GOLD & SILVER PHYSICAL METALS δεν αναφερει πουθενα την emgoldex σαν θυγατρικη και εχει αριθμο καταγραφης HRA93019
    Ενω η emgoldex αναφερει οτι η ‘’μαμα’’ εχει αριθμο καταγραφης IRA93019..το Η εγινε Ι (τυπογραφικο λαθος εεε..ας γελασουμε)
    Οι αριθμοι καταγραφης στην Γερμανια αρχιζουν απο:HRA/HRB/GnR/PR/VR και ποτε απο Ι
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ
    ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑ ΛΟΤΟ Η ΦΑΤΕ ΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ..ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου Jan. Δεν είναι σίγουρο ότι κάποιοι πήραν λεφτά. Είναι σίγουρο ότι ακόμα και σήμερα πληρώνεται κόσμος. Όσο γι' αυτό που λες ότι η μαμά εταιρεία δεν αναφέρει πουθενά την EmGoldex σου παραθέτω παρακάτω video από τα γραφεία της στο Μόναχο και δες το προσεκτικά sto 1:18 γιατί εντός των κεντρικών γραφείων της υπάρχει επιγραφή της EmGoldex. Είναι λογικό λοιπόν μια εταιρεία η οποία είναι απάτη να υπάρχει επιγραφή της εντός των κεντρικών γραφείων της μαμάς εταιρείας; Εδώ είμαι για ότι θέλετε να συζητήσουμε. Καλή σας μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγνώμη αλλά ξέχασα να βάλω το λίγκ του Video

    http://www.youtube.com/watch?v=Nwec-GHjt_U

    Δείτε το παρακαλώ και πείτε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι άλλο Video http://www.youtube.com/watch?v=-rcFRVt4eaw

    Προσέξτε στο 0:55 αλλά και στο 1:10 αλλά και στο 1:22

    Παντού επιγραφές της EmGoldex μέσα στα κεντρικά γραφεία της GOLD & SILVER PHYSICAL METALS

    Για να καταλάβετε κάτι όμως ...

    Η εταιρεία έχει φτιάξει αυτό το σύστημα Δικτυακού Μάρκετιγκ για να μπορέσει να προωθήσει τα προϊόντα της σε πάρα πολύ κόσμο

    Υπάρχουν αμέτρητες εταιρείες Δικτυακού Μάρκετιγκ σε όλο τον κόσμο και με ότι προϊόντα μπορείτε να φανταστείται

    Και κάτι άλλο η EmGoldex ΔΕΝ είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που κάνει αυτό το πράγμα με αυτό το προϊόν. Στην Ευρώπη υπάρχουν τουλάχιστον 10 τέτοιες εταιρείες, αλλά και στην Ελλάδα έχουν έρθει κάποιες από αυτές.

    Απλά κατά τη γνώμη μου η ΕmGoldex έχει το καλύτερο και ταχύτερο σύστημα πληρωμών από αυτές που έχω ψάξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ερωτηση, γιατι δεν απαντανε στο τηλεφωνο που εχουν αναρτησμενο, την ειχα και εγω. Η απαντηση που μου δοθηκε ειναι οτι πολλες εταιρειες ηλεκτρονικου μαρκετινγκ δεν εχουν τηλεφωνο που να απανταει, γιατι δεν θα το προλαβαινανε!. Εχει ομως μια πολυ συνεπη επικοινωνια μεσω μηνυματων, που στατιστικα μεσα σε δυο ωρες εχουν απαντησει σε καθε σου ερωτηση. Επιπλεον πολυ σημαντικο!. Η διοικηση της θυγατρικης εταιρειας, EMGOLDEX, παραμενει στο Μοναχο, δεν ειναι στο Ντουμπαι.
    Παντως αυτο που εχω διαπιστωσει ειναι οτι επειδη η εταιρεια εχει ενα πολυ πρωτοπορο και επαναστατικο συστημα, και εχει προσελκυσει πολλα ατομα απο αλλες εταιρειες δικτυακου μαρκετιγκ, και τα οποια ατομα φερνουν μαζι τους ολοκληρες τις ομαδες τους, η εταιρεια δεχεται αναρμοστα σχολια απο αγνωστους-γνωστους (οπως το αρθρο στο 'Πρωτο θεμα' περι απατης, που αναγκαστηκε τελικα να το παρει πισω γιατι ηταν απλη δυσφημιση). Αυτο παντως σε τελικη αναλυση ειναι καλο, γιατι αμα η εταιρεια τους ηταν αδιαφορη, κανενας δεν θα ασχολειτο με αυτην. Την αδιαφορια να φοβασαι!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Κάποια στιγμή δεν θα υπάρχουν άτομα να γραφτούν στα χαμηλά στρώματα και η εταιρία - απάτη θα κλείσει. Επενδύστε λοιπόν σε αέρα κοπανιστό ελληνάρες του καναπέ που θέλετε και χρήματα χωρίς κόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε μου Kraxd
    Η Λάθος πληροφόρηση πάντα οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα και λάθος νοοτροπίες.
    Πριν καταδικάσεις κάτι, φρόντισε τουλάχιστον να το κατανοήσεις.
    Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την άγνοια.
    Δεν πρέπει όλοι να συμφωνούν, αλλά πρέπει να ξέρουν τι είναι αυτό με το οποίο διαφωνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπερα!!!! Εγω εχω τις εξεις ερωτησεις!!! 1) εσεις που ειστε στη εταιρια , τα χρηματα που πειρατε μεχρι τωρα , εχετε καποιο αποδεικτικο που να μπορει να μπει στην φορολογικη σας δηλωση????αν οχι , δεν θα υπαρχει περιπτωση να εισται φοροφυγαδες?????Σιγουρα το μαυρο χρημα αρεσει σε ολους μας , αλλα μηπως στον βωμο του χρηματος , χαλασουμε και τις σχεσεις μας με φιλους που θα εχουμε βαλει στο συστημα????
    2) πιστευω οτι η εταιρια δεν περνει μονο το 7% γιατι σε καθε ομαδα των 15 ατομων και των 540€ ανα ατομο δινει πισω 3500 € , που με απλα μαθηματικα εχει ενα καθαρο κερδος 4600€ ανα ομαδα!!!! Το προβλημα με τις εταιριες που δεν εχουν προσωπο ειναι οτι ευκολα διαλυονται , φαλιριζουν , ή οπως αλλιως θελεται πειτετο , με αποτελεσμα να μην βρεθουν ποτε!!!!!
    Δεν μπορω να παραβλεψω οτι ειδα αποδειξεις απο φιλους , και απο το διαδυκτιο για τα χρηματα που κερδισαν !!!! Το προβλημα μου ειναι οτι δεν θελω σε καμοια περιπτωση να κανω το παραμικρο κακο σε καποιον φιλο μου που θα προτεινω!!!!!!!!!
    δεν βλεπω καποιο μεγαλο προβλημα τωρα αλλα δεν ξερω για το μελλον , γιατι θα πω απλα οτι αν η εταιρια σε καποιο διαστημα διμιουργησει πχ. 1.000.000 ομαδες των 15 ατομων και των 540 € ανα ατομο , ποιος μου λεει οτι δεν θα εξαφανιστουν ετσι απλα και οτι δεν θα ψαχνουμε στα αζειτητα να τους βρουμε!!!!!
    Ευχαριστω που με ακουσατε και σιγουρα θα τα πουμε και απο κοντα , στο μελλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Νίκο καλημέρα σας

      Θα απαντήσω σε όλα τα ερωτήματά σας :

      1ο Ερώτημα : Όλα τα ποσά που μας δίνει η εταιρεία έρχονται μέσω Τραπεζικών Λογαριασμών (έμβασμα) και το έγγραφο που παίρνουμε από την Τράπεζα μπορούμε να το βάλουμε στη φορολογική μας δήλωση και να καταχωρηθούν τα έσοδά μας. Άρα δεν υπάρχει καμιά περίπτωση φοροδιαφυγής αν το κάνουμε. Υπάρχει και η περίπτωση να πάρουμε τις ράβδους οι οποίες έχουν όλα τα πιστοποιητικά και τους αριθμούς σειράς πάνω (όπως βλέπε και στις φωτογραφίες του άρθρου) και μπορούμε και αυτές να τις δηλώσουμε κανονικά (χωρίς φόρο λόγο οδηγίας της Ε.Ε.). ρωτήστε το λογιστή σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

      2ο Ερώτημα : Τα κέρδη της εταιρείας δεν είναι το 7% που λέτε γιατί αυτό πάει στο Πρόγραμμα Ηγεσίας και διανέμεται στους συμμετέχοντες ως μπόνους. Η εταιρεία κερδίζει από αυτό που λέτε 4.600 € από τους συμμετέχοντες στους πίνακες αλλά κερδίζει και από το ποσοστό που παίρνει ένα 5% έως 7% από τη συναλλαγή όταν πουλάμε το χρυσό στην εταιρεία. Είναι το νόμιμο ποσοστό που παίρνουν όλοι όσοι διαχειρίζονται χρηματιστηριακά προϊόντα. Άρα τα κέρδη της εταιρείας από κάθε πελάτη που πληρώνει είναι πάνω από 5.000 €. Και να θυμάστε ότι κάθε μέρα πληρώνονται πολλές χιλιάδες άτομα ανά τον κόσμο. Λίγο απίθανο λοιπόν να κλείσει και να εξαφανιστεί μια τέτοια εταιρεία.

      Η EmGoldex δεν είναι η μόνη εταιρεία σ’ αυτό τον τομέα στην Ευρώπη. Υπάρχουν άλλες 10 περίπου που κάνουν ακριβώς το ίδιο. Απλά αυτή έχει το καλύτερο κατά τη γνώμη μας σύστημα αμοιβών.

      Δεν θα κάνετε κανένα κακό σε κανένα φίλο σας κ. Νίκο. Αντίθετε σε λίγο καιρό αυτοί που θα σας ακολουθήσουν και θα ασχοληθούν με το πρόγραμμα θα σας ευχαριστούν για την ευκαιρία που τους δώσατε.

      Βέβαια πρέπει να ξέρουν όλοι ότι η εταιρεία ΔΕΝ χαρίζει χρήματα. Πρέπει να δουλέψει κάποιος για να αποκτήσει αυτά που λέει η εταιρεία.

      Για ότι θέλετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

      Μάνος

      Τηλ. : +30 6944147094 (09:00 έως 21:00 κάθε μέρα εκτός Κυριακής)
      e-mail : manxania69@gmail.com (365 ημέρες)

      Ευχαριστώ και θα ήθελα να τα πούμε ξανά όποτε μπορείτε

      Διαγραφή
  13. Το σημαντικότερο όμως κ. Νίκο είναι ότι :

    Αν κάνετε εγγραφή και καταβάλετε το ποσό 540 € (τα 40 € πάνε για την ιστοσελίδα που σου φτιάχνει η εταιρεία) και τα 500 € είναι η προκαταβολή και δεν μπορέσετε να κάνετε τις δύο εγγραφές που ζητάει η εταιρεία, τότε τελειώνοντας τους δύο πίνακες του προγράμματος η εταιρεία σας αποβάλει από πελάτη της και σας επιστρέφει 465 € σε ράβδους χρυσού.

    Μπορείτε τώρα να μου πείτε ποιό είναι ρίσκο σε αυτή την επένδυση;

    Το ρίσκο είναι 35 €. Αν κάποιος από τους αναγνώστες μας ξέρει κάποια άλλη επένδυση που να έχει τόσο μικρό ρίσκο ας μου το πει να συμμετάσχω.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειμαστε και εμεις στην Emgoldex πρωτα μπηκε ο αντρας μου και τωρα και εγω ειμαστε ευαριστημενοι και για οσους αφιβαλλουν ενα εχω να πω το δικο μου το παιδι ολο το χειμνα ειχε θερμανση να ζεσταθει και το ψυγειο μας γεματο και ναι γιατι οχι να μη μπουμε στο ρογραμμα οικογενειακως.Εαν ενδιαφερεται καποιος ας μου πει θελω να συμπληρωσω αλλο ενα ατομο.Συγχαρητηρια για το μπλογκ ειναι παρα πολυ ενδιαφερον κατα τα δικα μου λεγομενα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κα Βίβιαν καλημέρα σας

    Πραγματικά χαίρομαι που υπάρχουν Έλληνες και συμμετέχουν στο πρόγραμμα της EmGoldex και καθημερινά αυξάνονται

    Δυστυχώς όμως πολλοί φοβούνται να προχωρήσουν σ' αυτή την απόφαση και ο κυριότερος λόγος που γίνεται αυτό από ότι έχω καταλάβει είναι η κακή πληροφόρηση.

    Όταν καθίσουν με κάποιον ο οποίος ξέρει ακριβώς πως δουλεύει το πρόγραμμα της εταιρείας και τους εξηγήσει τι πραγματικά γίνεται τότε νομίζω ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο στον καθένα να συμμετέχει.

    Όλοι με όσους έχω κάνει συναντήσεις μου λένε «μα αυτό είναι πυραμίδα»

    Η απάντησή μου σε όλους είναι η ίδια :

    Τους δίνω μία κόλα χαρτί και ένα στυλό και τους ζητάω να μου σχεδιάσουν υο οικογενειακό τους δέντρο, την ιεραρχία της κυβέρνησης ή της εκκλησίας ή του στρατού ή μιάς μεγάλης εταιρείας.

    Όταν τη σχεδιάσουν βλέπουν σε όλα το ίδιο σχήμα…

    Μια πυραμίδα

    Δεν έχει καταλάβει ο κόσμος ότι όλα μα όλα στη ζωή μας είναι μια πυραμίδα.

    Το κυριότερο όμως είναι ότι δεν έχουν καταλάβει ότι μια «Παράνομη Πυραμίδα» δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ προϊόν…

    Σου πουλάνε ΑΕΡΑ

    Εδώ δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Υπάρχει προϊόν και το έχουν πολλοί Έλληνες στα χέρια τους.

    Εκτός και αν νομίζουν κάποιοι ότι η συγκεκριμένη εταιρεία μοιράζει ράβδους χρυσού στον κόσμο για να τις επιδεικνύουν και να μαζεύει κορόιδα

    Αν νομίζει κάποιος κάτι τέτοιο το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να επιστρέψει στην τηλεόρασή του και να συνεχίσει την ήσυχη ζωή του…

    Ελπίζω κ. Βίβιαν να σας δω στις 3 και 4 Μαϊου στο Royal Olympic (Αθήνα) όπου θα γίνει το Πανελλήνιο συνέδριο της EmGoldex με την διοργάνωση του Network Elite Club…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. an kapoios ebaze lefta stin etaireia k dystyxws den eixe na ebaze k alla atoma giati kaneis den pisteye auto to prama diladi tin puramida,tote autos 8a epairne lefta apo tin etaireia i oxi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου τα πράγματα είναι απλά. Εάν μπείς και δεν καταφέρεις να εγγράψεις τα 2 άτομα που σου λέει η εταιρεία τότε βγάζοντας το πρόγραμμα της εταιρείας (δηλ. τους 2 πίνακες παραγγελιών) η εταιρεία σου κρατάει από τα 500 € που είναι η προκαταβολή σου το 7% (δηλ. 35 €) και σου επιστρέφει τα υπόλοιπα 465 € ή σε ράβδους χρυσού ή σε χρήματα. Βέβαια υπάρχει και η συμμετοχή στο πρόγραμμα με προκαταβολή 150 € μόνο το οποίο είναι πολύ πιο προσιτό στον καθένα μας. Δες το κι αυτό και στείλε μας ότι ερωτήσεις έχεις. Να σου πω βέβαια ότι τα πάντα στη ζωή είναι Πυραμίδα. Δες για παράδειγμα το Γενεαλογικό σου δέντρο, την κυβέρνηση, το στρατό, την δουλειά σου, την Coca Cola, την VW, και όποια άλλη εταιρεία θέλεις και θα δεις ότι ΟΛΑ μα ΟΛΑ είναι πυραμίδα. Τώρα βέβαια θα μου πεις ότι αυτό είναι παράνομη πυραμίδα ενά τα υπόλοιπα όχι. Θα σε ρωτήσω όμως κάτι και αν θέλεις μου απαντάς. Ποιά Πυραμίδα είναι πιο παράνομη η Κυβέρνηση που σου παίρνει με το έτσι θέλω τα χρήματα που κερδίζεις από τη δουλειά σου μέσω φόρων, χαρατσιών κλπ, ή η EmDoldex η οποία σου λέει ότι αν κάνεις 2 πράγματα εγώ θα σε πληρώσω ; Και να θυμάσαι ότι το κάνει καθημερινά σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στη χώρα μας. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  17. γενικα ειμαι πολυ καχυποπτος ανθρωπος σχετικα με αυτα τα πραγματα.
    εχω "μαλωσει" αρκετες φορες τη γυναικα μου που ασχοληθικε με amway, fm, lr και λοιπα.
    πριν μερικες ωρες ομως ηρθα απο ενα "σεμιναριο" οπου βρεθηκα τελειως τυχαια.
    κι επειδη ζητησα αποδειξεις, τις ελαβα αμεσα και γραπτες, και απτες. δεν ειχα ξαναδει χρυσαφι σε αυτη τη μορφη.
    τον ανθρωπακο τον πεθανα στις ερωτησεις...
    πλεον δεν εχω καμια απορια, αλλα εξακολουθω να εχω μια φοβια γιαυτο και το ψαχνω στο ιντερνετ.
    διαβασα ολα τα σχολια, ολα οσα βρηκα ως τωρα.
    θα μπω ομως με τα 150ε, και γιατι φοβαμαι, αλλα θελω να μου δωσω μια ευκαιρια, και γιατι δεν εχω περισσοτερα.
    στο κατω κατω, 150ευρω ειναι. πες πως βρηκα ενα βραδυ και τα μ@μησα τη μανα..

    καμια συμβουλη για το team εχεις να μου δωσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Άκη καλημέρα

      Η απόφασή σου είναι σωστή. Κι εγώ στους νέους συνεργάτες μου προτείνω να ξεκινούν με τα 150 € και να το δουλέψουν εκεί γιατί ...

      1) Είναι πιο προσιτό το ποσό και
      2) Βγάζοντας τον ασημένιο πίνακα μεταφέρεσαι αυτόματα στο χρυσό όπου είναι αυτός που σου έκανε την εγγραφή

      Η συμβουλή που έχω να σου δώσω και την οποία να μεταφέρεις και στην ομάδα σου είναι μία

      "Όσα ΟΧΙ κι αν πάρετε μην σταματήσετε να προσπαθείτε"

      Όταν ο κόσμος θα καταλάβει ότι με ένα τόσο μικρό ποσό μπορεί να έχει στα χέρια του το μόνο πραγματικό χρήμα στον κόσμο τότε θα τρέχουν όλοι να κάνουν αυτό που αποφάσισες εσύ να κάνεις

      Εύχομαι τα καλύτερα και καλά κέρδη

      Διαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπερα!!

    Φίλε Μανο δίβασα ότι έγραψες εσυ αλλα και οι άλλοι σχολιαστές και έχω μια ερώτηση να κάνω.
    Αν κατάλαβα καλά είσαι μέλος του EmGoldex για κατι παραπάνω απο ένα χρόνο τωρα.
    Μέσα σε αυτόν τον χρόνο έχεις κέρδίσει απο αυτήν την υπόθεση?

    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:
    Eδωσα 150 ευρω , πριν 2-3 χρονια για να γραφτω, και απο τοτε δεν καταφερα να ''βαλω'' ατομα κατω απο εμενα.
    ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ, ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ;
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πριν 3 χρονια με πλησιασε αποστρατος αξιωματικος του Ελληνικου Στρατου και προσπαθουσε με διαφορα επιχειρηματα να με πεισει να μπω στο "προγραμμα". Εννοειται οτι ΔΕΝ μπηκα. Οταν μου ξανατηλεφωνησε του ειπα να ΜΗΝ με ξαναενοχλησει. Δεν υπαρχει καμια επενδυση που να κερδιζουν ΟΛΟΙ. Μπορει να μην εχει αποδειχτει μεχρι σημερα το προγραμμα οτι ειναι απατη, αλλα οταν στερεψουν οι "εισερχομενοι" καινουργιοι πελατες τοτε θα καταρρευσει το συστημα και φυσικα θα την πληρωσουν τα κατωτερα στρωμματα. Λεω κριμα, κριμα για τους ανθρωπους που θα χασουν τα χρηματα τους, κριμα που ο ανθρωπος που με πλησιασε εδω στην Κορινθο ειχε δωσει και στρατιωτικο ορκο στη ζωη του ως αξιωματικος του στρατου και τωρα για να την βγαλει ασχολειται με απατεωνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο σύζυγός μου και εγώ είχαμε πολύ κακή πίστωση όταν βρισκόμασταν βαθιά σε οικονομικούς νομικούς, σε ποιο βαθμό ζητήσαμε πτώχευση, είχαμε λίγα ή καθόλου χρήματα για να στείλουμε την κόρη μας σε ένα κολέγιο που δεν μπορούσαμε να αντέξουμε. Ελέγουμε τα δάνεια payday (εταιρείες δανείων), τα οποία έχουν βοηθήσει ανθρώπους σαν εμάς, να πάρουν τις αλλαγές υποθηκών. Κάθε εταιρεία με την οποία επικοινωνήσαμε ήθελε μια προηγούμενη χρέωση $ 1.000 έως 2.000 δολάρια που δεν μπορούσαμε να αντέξουμε. Επειδή πιστεύαμε ότι δεν είχαμε καμία ελπίδα να επιλέξουμε να πουλήσουμε ή να χάσουμε το σπίτι σας, κλείνοντας το. Στη συνέχεια συναντήθηκα σε ένα τοπικό περιοδικό και το εξώφυλλο ήταν μια εταιρεία δανεισμού δανείων. Τα τρία κύρια βήματα. 1. Υποβάλετε ηλεκτρονική αίτηση. E-mail: albakerloanfirm@gmail.com 2. Παρέχετε τα σωστά μέσα αναγνώρισης του κατά πόσο ο πολίτης σας είναι κάτοχος δελτίου ταυτότητας ή άδειας οδήγησης και των πληροφοριών του τραπεζικού σας λογαριασμού. 3. Το δάνειο επεξεργάζεται, εγκρίνεται και διαβιβάζεται. Η μακρά ιστορία μειώθηκε, βοήθησαν να λάβουν δάνειο με σταθερό επιτόκιο 4% και να τροποποιηθούν με αναθεωρημένες πληρωμές. Επίσης έδωσαν στις κόρες τους ένα φοιτητικό δάνειο για να ολοκληρώσουν το πλήρες paycheck του κολλεγίου μου. Δούλεψαμε με το δάνειο του Lasson, ο οποίος μας προειδοποίησε για την πρόοδο ολόκληρου του κόσμου. έκανε όλες τις γραφειοκρατικές, τηλεφωνικές κλήσεις κλπ. Το έκαναν όλα και πήραμε ένα δάνειο που δεχόμαστε. Όταν συμφωνώ με τους όρους δανεισμού τους και υποβάλλω τα στοιχεία της τράπεζάς μου, πλήρωσα μια προσιτή τιμή για αυτές τις υπηρεσίες. Δεν θα μπορούσαμε να το πάρουμε τόσο απλό και οικονομικό όσο ήταν μέσω της διαδικασίας μετασχηματισμού τους με τις γνώσεις μας. Δεν είχα χρόνο να σας ευχαριστήσω, έτσι ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! Δεν θα μπορούσα να ρωτήσω μια καλύτερη ομάδα. Είμαι ενήμερος για την αναχρηματοδότηση. Καλύτερο για σας, μετακομίζοντας υποθήκη Αν έχετε κάποιο πρόβλημα όπως εμάς, επικοινωνήστε με μια εταιρεία διακανονισμού δανείων. Μπορούν να λειτουργήσουν. Με εκτίμηση, Τιμόθεο και Μαρία Εγκρίθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2017 στο Columbus, GA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γεια σε όλους, είμαι Joyce Ocar με το όνομα και είμαι από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.. Γράφω αυτή την επιστολή, διότι είμαι πραγματικά ευγνώμων για ό, τι ο κ. John Leo έκανε για μένα και την οικογένειά μου, όταν σκέφτηκα ότι δεν υπήρχε ελπίδα ήρθε και να κάνει έναν τρόπο για μένα και την οικογένειά μου, δανείζοντας μας δάνειο, με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ο Θεός έστειλε και γνήσια δανειστές δανείου στο διαδίκτυο, αλλά για να μου μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειό μου χωρίς σπατάλη πολύ χρόνο, ώστε αν είστε εκεί έξω ψάχνει για ένα δάνειο οποιουδήποτε ποσού θα ήθελα να σας συστήσει στον κ. John Leo τη διαχείριση direc Tor της εταιρείας John Leo δάνειο γιατί είναι ένας Θεός έστειλε ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας για πάντα.... Έτσι, αν θέλετε πραγματικά να κάνει μια καλύτερη ζωή χωρίς καμία έλλειψη Ταμείο.... Θα σας συμβούλευα να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω αυτού του e-mail παρακάτω {johnleoloancompany@gmail.com}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γεια σε όλους, είμαι Joyce Ocar με το όνομα και είμαι από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.. Γράφω αυτή την επιστολή, διότι είμαι πραγματικά ευγνώμων για ό, τι ο κ. John Leo έκανε για μένα και την οικογένειά μου, όταν σκέφτηκα ότι δεν υπήρχε ελπίδα ήρθε και να κάνει έναν τρόπο για μένα και την οικογένειά μου, δανείζοντας μας δάνειο, με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ο Θεός έστειλε και γνήσια δανειστές δανείου στο διαδίκτυο, αλλά για να μου μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειό μου χωρίς σπατάλη πολύ χρόνο, ώστε αν είστε εκεί έξω ψάχνει για ένα δάνειο οποιουδήποτε ποσού θα ήθελα να σας συστήσει στον κ. John Leo τη διαχείριση direc Tor της εταιρείας John Leo δάνειο γιατί είναι ένας Θεός έστειλε ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας για πάντα.... Έτσι, αν θέλετε πραγματικά να κάνει μια καλύτερη ζωή χωρίς καμία έλλειψη Ταμείο.... Θα σας συμβούλευα να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω αυτού του e-mail παρακάτω {johnleoloancompany@gmail.com}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γεια σε όλους, είμαι Joyce Ocar με το όνομα και είμαι από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.. Γράφω αυτή την επιστολή, διότι είμαι πραγματικά ευγνώμων για ό, τι ο κ. John Leo έκανε για μένα και την οικογένειά μου, όταν σκέφτηκα ότι δεν υπήρχε ελπίδα ήρθε και να κάνει έναν τρόπο για μένα και την οικογένειά μου, δανείζοντας μας δάνειο, με πολύ χαμηλό επιτόκιο 2%. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ο Θεός έστειλε και γνήσια δανειστές δανείου στο διαδίκτυο, αλλά για να μου μεγαλύτερη έκπληξη πήρα το δάνειό μου χωρίς σπατάλη πολύ χρόνο, ώστε αν είστε εκεί έξω ψάχνει για ένα δάνειο οποιουδήποτε ποσού θα ήθελα να σας συστήσει στον κ. John Leo τη διαχείριση direc Tor της εταιρείας John Leo δάνειο γιατί είναι ένας Θεός έστειλε ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας για πάντα.... Έτσι, αν θέλετε πραγματικά να κάνει μια καλύτερη ζωή χωρίς καμία έλλειψη Ταμείο.... Θα σας συμβούλευα να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω αυτού του e-mail παρακάτω johnleoloancompany@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Χαιρετισμοί από τη μεγάλη τάξη του φωτισμού προς το ενωμένο κράτος και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να ενωθούμε στην αδελφότητα του Illuminate όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας όνειρα και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς θυσίες αίματος. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 550.000 δολαρίων για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη καθώς μπαίνουν στην αδελφότητα και επίσης σε ένα σπίτι της επιλογής τους και της τοποθεσίας τους με επενδύσεις, μαζί με αυτή την ευκαιρία στη ζωή για να γίνουν διάσημοι.

    ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΥΝ.
    1. Μια ανταμοιβή μετρητών USD $ 550.000 USD.
    2. Ένα νέο κομψό αυτοκίνητο Dream αξίας $ 150.000 USD
    3. Ένα σπίτι ονείρου που αγόρασε στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένα μήνα συνάντησης με τους 5 καλύτερους στον κόσμο.
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου = greatilluminate99@gmail.com



    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα Illuminati στην οποία μπορείτε να ενώσετε από οπουδήποτε στον κόσμο την Ινδία, την Τουρκία, την Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία,
    Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ευρώπη. Την Ασία, την Αυστραλία κ.λπ.,


    Χαιρετισμοί TEMPLE ILLUMINATE ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χαιρετισμοί από την ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ILLUMINATI στο ενωμένο κράτος και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να ενταχθείτε στην αδελφότητα των Illuminati όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας όνειρα και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς θυσίες αίματος. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 650.000 δολαρίων ΗΠΑ για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη καθώς εντάσσονται στην αδελφότητα και επίσης ένα σπίτι της επιλογής τους και της τοποθεσίας τους με επενδύσεις, μαζί με αυτήν την ευκαιρία στη ζωή για να γίνουν διάσημοι.

    ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ILLUMINATI.
    1. Ένα χρηματικό έπαθλο USD $ 650.000 USD.
    2. Ένα νέο κομψό αυτοκίνητο Dream αξίας $ 150.000 USD
    3. Ένα σπίτι ονείρου που αγόρασε στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένα μήνα συνάντησης με τους 5 καλύτερους στον κόσμο.
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου = greatilluminate99@gmail.com



    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα Illuminati στην οποία μπορείτε να ενώσετε από οπουδήποτε στον κόσμο την Ινδία, την Τουρκία, την Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία,
    Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ευρώπη. Την Ασία, την Αυστραλία κ.λπ.,


    Χαιρετισμοί TEMPLE ILLUMINATI ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χαιρετισμοί από την ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ILLUMINATI στο ενωμένο κράτος και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να ενταχθείτε στην αδελφότητα των Illuminati όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας όνειρα και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς θυσίες αίματος. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 650.000 δολαρίων ΗΠΑ για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη καθώς εντάσσονται στην αδελφότητα και επίσης ένα σπίτι της επιλογής τους και της τοποθεσίας τους με επενδύσεις, μαζί με αυτήν την ευκαιρία στη ζωή για να γίνουν διάσημοι.

    ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ILLUMINATI.
    1. Ένα χρηματικό έπαθλο USD $ 650.000 USD.
    2. Ένα νέο κομψό αυτοκίνητο Dream αξίας $ 150.000 USD
    3. Ένα σπίτι ονείρου που αγόρασε στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένα μήνα συνάντησης με τους 5 καλύτερους στον κόσμο.
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου = greatilluminate99@gmail.com



    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα Illuminati στην οποία μπορείτε να ενώσετε από οπουδήποτε στον κόσμο την Ινδία, την Τουρκία, την Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία,
    Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ευρώπη. Την Ασία, την Αυστραλία κ.λπ.,


    Χαιρετισμοί TEMPLE ILLUMINATI ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γεια σε όλους!
    Είμαι η Ήρα, που ζει σήμερα στην Πάτρα της Ελλάδας. Είμαι μια χήρα αυτή τη στιγμή με δύο παιδιά και ήμουν κολλημένη σε μια οικονομική κατάσταση τον Απρίλιο και έπρεπε να αναχρηματοδοτήσω και να πληρώσω τους λογαριασμούς μου. Προσπάθησα να αναζητήσω δάνεια από διάφορες εταιρείες δανείων τόσο ιδιωτικές όσο και εταιρικές, αλλά ποτέ με επιτυχία, και οι περισσότερες τράπεζες μείωσαν την πίστωση μου. Αλλά όπως ο Θεός θα το είχε, εισήγαγα σε μια συνεταιριστική επιχείρηση από έναν άνθρωπο του Θεού έναν δανειστή ιδιωτικού δανείου ο οποίος μου έδωσε δάνειο 80.000 ευρώ και σήμερα είμαι ιδιοκτήτης επιχείρησης και τα παιδιά μου το κάνουν καλά αυτή τη στιγμή, πρέπει να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε επιχείρηση για να εξασφαλίσετε ένα δάνειο χωρίς εγγύηση, χωρίς πιστωτική επιταγή, χωρίς συνυπογράφο με μόνο επιτόκιο 2% και καλύτερα σχέδια αποπληρωμής και χρονοδιάγραμμα. Επικοινωνήστε με τον κ. Dante Paola μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dantecooperativehelp@hotmail.com Δεν ξέρει ότι το κάνω αυτό, αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένος τώρα και αποφάσισα να αφήσω τους ανθρώπους να μάθουν περισσότερα γι 'αυτόν και επίσης θέλω ο Θεός να τον ευλογήσει περισσότερο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του: dantecooperativehelp@hotmail.com για γρήγορη συνομιλία ή whatsapp / +35677926593

    Ευχαριστώ
    Ήρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πάρτε μέρος στην αδελφότητα Illuminati για χρήματα και εξουσία, πλούσιοι για πάντα. Επιστροφές μετρητών $ 560.000 USD και μηνιαία πληρωμή $ 8000 USD δίνονται σε όλα τα μέλη. Γράψτε μου στο WhatsApp +1 (806) 305-9914, Email: illuminatistar6666@gmail.com. Μην παραλείψετε να δείτε το φως και τα χρήματα σε μόλις 3 ημέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χαιρετισμοί από την ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ILLUMINATI στο ενωμένο κράτος και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να ενταχθείτε στην αδελφότητα των Illuminati όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας όνειρα και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς θυσίες αίματος. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 650.000 δολαρίων ΗΠΑ για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη καθώς εντάσσονται στην αδελφότητα και επίσης ένα σπίτι της επιλογής τους και της τοποθεσίας τους με επενδύσεις, μαζί με αυτήν την ευκαιρία στη ζωή για να γίνουν διάσημοι.

    ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ILLUMINATI.
    1. Ένα χρηματικό έπαθλο USD $ 650.000 USD.
    2. Ένα νέο κομψό αυτοκίνητο Dream αξίας $ 150.000 USD
    3. Ένα σπίτι ονείρου που αγόρασε στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένα μήνα συνάντησης με τους 5 καλύτερους στον κόσμο.
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου = greatilluminate99@gmail.com



    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα Illuminati στην οποία μπορείτε να ενώσετε από οπουδήποτε στον κόσμο την Ινδία, την Τουρκία, την Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία,
    Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ευρώπη. Την Ασία, την Αυστραλία κ.λπ.,


    Χαιρετισμοί TEMPLE ILLUMINATI ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χαιρετισμοί από την ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ILLUMINATI στο ενωμένο κράτος και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να ενταχθείτε στην αδελφότητα των Illuminati όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας όνειρα και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς θυσίες αίματος. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 650.000 δολαρίων ΗΠΑ για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη καθώς εντάσσονται στην αδελφότητα και επίσης ένα σπίτι της επιλογής τους και της τοποθεσίας τους με επενδύσεις, μαζί με αυτήν την ευκαιρία στη ζωή για να γίνουν διάσημοι.

    ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ILLUMINATI.
    1. Ένα χρηματικό έπαθλο USD $ 650.000 USD.
    2. Ένα νέο κομψό αυτοκίνητο Dream αξίας $ 150.000 USD
    3. Ένα σπίτι ονείρου που αγόρασε στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένα μήνα συνάντησης με τους 5 καλύτερους στον κόσμο.
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου = greatilluminate99@gmail.com



    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα Illuminati στην οποία μπορείτε να ενώσετε από οπουδήποτε στον κόσμο την Ινδία, την Τουρκία, την Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία,
    Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ευρώπη. Την Ασία, την Αυστραλία κ.λπ.,


    Χαιρετισμοί TEMPLE ILLUMINATI ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χαιρετισμοί από τη μεγάλη τάξη διαφώτισης για το ενωμένο κράτος και για ολόκληρο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να ενταχθείτε στην υποτροφία των Διαφωτισμένων, όπου μπορείτε να διεκδικήσετε τα χαμένα σας όνειρα, αλλά και όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς θυσίες αίματος. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 550.000 δολαρίων για να φτάσουμε σε όλα τα νέα μέλη όταν ενταχθούν στην αδελφότητα και επίσης σε ένα σπίτι της επιλογής και της θέσης τους με επενδύσεις μαζί με αυτή την ευκαιρία στη ζωή για να γίνουν διάσημοι.

    ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΩΤΙΣΜΟ.
    1. Ανταμοιβή μετρητών $ 550.000.
    2. Ένα νέο κομψό αυτοκίνητο Dream αξίας $ 150.000 USD
    3. Ένα σπίτι ονείρου που αγοράστηκε στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένα μήνα διαβούλευσης με τους 5 καλύτερους στον κόσμο.
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου = illuminatiworldwideorder@gmail.com ή το whtsapp +19292811087



    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα των Illuminati στην οποία μπορείτε να ενώσετε από οπουδήποτε στον κόσμο την Ινδία, την Τουρκία, την Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία,
    Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ευρώπη. Ασία, Αυστραλία κ.λπ.


    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΙΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαιρετισμούς από την ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ILLUMINATI στην Ηνωμένη Πολιτεία και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να ενωθούμε στην αδελφότητα των Illuminati όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας όνειρα και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς θυσίες αίματος. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 650.000 δολαρίων για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη, καθώς θα ενταχθούν στην αδελφότητα, αλλά και ένα σπίτι της επιλογής τους και της τοποθεσίας τους με επενδύσεις, μαζί με αυτή την ευκαιρία στο χρόνο ζωής για να γίνουν διάσημοι. πολλά οφέλη που παρέχονται σε όλα τα μέλη. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου = greatilluminate99@gmail.com
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα Illuminati στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε από οπουδήποτε στον κόσμο, την Ινδία, την Τουρκία, την Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία, το Ντουμπάι, το Κουβέιτ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ευρώπη. Την Ασία, την Αυστραλία κ.λπ.,


    Χαιρετισμοί TEMPLE ILLUMINATI ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χαιρετισμοί από την ORDER OF GREAT ILLUMINATI προς το Ηνωμένο Κράτος και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να ενταχθείτε στην αδελφότητα της ILLUMINATI ORDER όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας όνειρα και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς κάθε θυσία αίματος. Και με τα χρόνια έχουμε παγκόσμιους ηγέτες, ΜΗΛΟΝΙΑΡΙΑ, ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, SUPERSTARS και όλα τα έργα ζωής, είστε ευπρόσδεκτοι σε όλο τον κόσμο στις αντίστοιχες της φυλής, της θρησκείας και της εθνότητας σας ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ στην ΑΙΘΟΥΣΑ του ΦΑΜΕ και του WEALTH.
    Παρακαλούμε γράψτε μας στο ιδιωτικό ταχυδρομείο μας: greatilluminate99@gmail.com

    Χαιρετισμοί TEMPLE ILLUMINATI ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χαιρετισμούς από τη μεγάλη τάξη του Διαφωτισμού για το ενωμένο κράτος και για ολόκληρο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να συμμετάσχετε στην υποτροφία των Φωτισμένων, όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα όνειρά σας, καθώς και όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς καμία θυσία αίματος. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 550.000 $ για να πάρουμε όλα τα νέα μέλη όταν συμμετέχουν στην αδελφότητα και επίσης σε ένα σπίτι της επιλογής και της τοποθεσίας τους με επενδύσεις μαζί με αυτήν την ευκαιρία στη ζωή για να είναι διάσημοι.

    ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ.
    1. Ανταμοιβή μετρητών 550.000 $.
    2. Ένα νέο Sleek Dream CAR αξίας 150.000 $ USD
    3. Ένα σπίτι ονείρου που αγοράστηκε στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένας μήνας διαβούλευσης με τους 5 καλύτερους στον κόσμο.
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση email = illuminatiworldwideorder@gmail.com ή το wahtsapp μας +15184145254



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. και ΠΟΥ πηγαν τα 150 ευρω που εδωσα, και ΠΩΣ μπορω να τα παρω πισω απο την εταιρια; κατα τα αλλα χτυπατε το σύστημα, αλλα, για το κερδος κι εσεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή