Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

To προφίλ του δολοφόνου...


Ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο δολοφόνος χωρίς αιτία, είναι πατέρας δυο παιδιών, μιας μαθήτριας Λυκείου και ενός φαντάρου. Οι γονείς του ήταν μετανάστες στη Γερμανία. Το τελευταίο καιρό φέρεται να εργαζόταν σαν οδηγός βυτιοφόρου σε εταιρία πετρελαιοειδών και συχνά έλειπε από το σπίτι του. Ο ίδιος στην απολογία του παραδέχτηκε πως επισκεπτόταν συχνά τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, ωστόσο αρνήθηκε ότι ήταν μέλος της.

Το διαμέρισμα που μένει με την οικογένειά του, στο οποίο είχε μετακομίσει πριν δύο μήνες από τα Πετράλωνα, είναι πολύ κοντά στα γραφεία του κόμματος.

Στη γειτονιά τους, κάποιοι δεν έκρυψαν ότι δεν έπεσαν από τα σύννεφα από τις αποκαλύψεις για τη δράση του Ρουπακιά και της γυναίκας του (φέρεται να είναι ταμίας της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής ενώ η αδερφή λέγεται ότι είναι παντρεμένη με τον επικεφαλής της Τ.Ο. στη Νίκαια).

Στην πολυκατοικία όπου έμενε, οι συγκάτοικοι μίλησαν για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων. «Δεν είχα παρατηρήσει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά τους. Ούτε αυτός ούτε η οικογένειά του είχαν δώσει δικαίωμα για σχόλια. Βέβαια, τους γνωρίζω μόνο δυο μήνες. Σκότωσε ένα νέο παιδί. Αφαίρεσε μια ζωή και διέλυσε τις ζωές των δικών του», είπε ένας από τους γείτονες.

O Γιώργος Ρουπακιάς εργαζόταν ως οδηγός βυτιοφόρου πετρελαιοειδών, ενώ παλαιότερα είχε δουλέψει στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, σε ιχθυοπωλεία συγγενών του.

«Ο Γιώργος έπαιρνε μεροκάματα από τη Χρυσή Αυγή 
όπως και άλλα μέλη της οικογένειάς του. Δούλευε στο κυλικείο των γραφείων του κόμματος, όπως και η γυναίκα του που δούλευε σαν καθαρίστρια αλλά και η κόρη του. Συμμετείχε σε διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής αλλά και σε άλλες κινήσεις της τοπικής οργάνωσης και έπαιρνε λίγα χρήματα», αποκαλύπτει στενός φίλος του 45χρονου στο Βήμα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «παλιά υποστήριζε άλλο πολιτικό κόμμα και μας έλεγε ότι πήγε στην Χρυσή Αυγή για το χαρτζιλίκι. Ίσως η οικονομική εξάρτηση από την τοπική οργάνωση τον ώθησε να πάει στο σημείο της συμπλοκής. Όμως είναι αδιανόητο ότι τράβηξε μαχαίρι και σκότωσε τον άτυχο άνθρωπο. Ο Γιώργος μάς έδειχνε πάντα ότι ήθελε να αποφεύγει τους καυγάδες…».

Ένας συνάδελφος του 45χρονου δήλωσε στο Βήμα πως «ο Γιώργος ήταν πάντα φιλότιμος και συνεπής στην δουλειά του, άνθρωπος της παρέας και μακριά από διαπληκτισμούς. Μία φορά γινόταν καυγάς έξω από την εταιρεία πετρελαιοειδών και θυμάμαι ότι κρύφτηκε για να μην μπλέξει… Παλιά ήταν άλλου κόμματος αλλά πριν από περίπου δύο χρόνια άρχισε να μπλέκει με την Χρυσή Αυγή.

Όταν τον ρωτήσαμε πού οφείλεται αυτή η μεταστροφή του μας εξήγησε ότι το έκανε για να συμπληρώνει το εισόδημά του, γιατί δεν ήθελε να λείπει τίποτα από την οικογένειά του. Γι’ αυτό και είχε βάλει και τους δικούς του να δουλεύουν περιστασιακά εκεί.

Όπως μας δήλωνε το μόνο που τον ενδιέφερε πια ήταν η ΑΕΚ, καθώς δήλωνε φανατικός οπαδός της. Το τελευταίο διάστημα προσπαθούσε να συγκεντρώσει χρήματα για πρόβλημα με την όραση που αντιμετώπιζε στενός συγγενής του. Όμως πραγματικά απορούμε πως αυτός ο φαινομενικά φιλήσυχος άνθρωπος είχε το μαχαίρι στο αυτοκίνητό του και σκότωσε με τέτοια ευκολία….».

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου