Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013

Video : Εκτελέσεις Σύρων στρατιωτών από τους αντάρτες


Φρικιαστικό βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα από τους New York Τimes, το οποίο δείχνει την εκτέλεση 7 Σύρων στρατιωτών από τους αντάρτες.

Μια πρωτοσέλιδη φωτογραφία στη σημερινή έκδοση της 'Νιου Γιορκ Τάιμς' καταγράφει τον αντίκτυπο που έχει στην αμερικανική κοινή γνώμη η βαρβαρότητα της εμφύλιας σύρραξης στη Συρία, στέλνοντας εμμέσως πλην σαφώς το μήνυμα ότι η κατάσταση μπορεί να γίνει χειρότερη αν επικρατήσουν ομάδες ανταρτών που συνδέονται με την τρομοκρατία.

Στη φωτογραφία του πρωτοσέλιδου απεικονίζονται αντάρτες που στέκονται πάνω από αιχμαλώτους τους με τα όπλα στραμμένα πάνω τους.


Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, αφού ο επικεφαλής των ανταρτών απήγγειλε ένα επαναστατικό στίχο που έκανε λόγο για συμμετοχή των συλληφθέντων στη διαφθορά των πενήντα χρόνων, δίνοντας τον όρκο για εκδίκηση, πυροβόλησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον πρώτο κρατούμενο και στη συνέχεια οι ένοπλοι ακολούθησαν το παράδειγμά του, σκοτώνοντας εν ψυχρώ όλους τους κρατουμένους.Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου