Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

2 ΤΑΝΚΕΡ ΤΖΕΤ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΗΜΙΚΟΥ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ (VIDEO)

2 ΤΑΝΚΕΡ ΤΖΕΤ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΗΜΙΚΟΥ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ (VIDEO)

Αεροπλάνα φαντάσματα, κατά την διάρκεια χημικού αεροψεκασμού, βιντεοσκόπησε πιλότος ενός εμπορικού αεροσκάφους της Fed Ex, κατά την διάρκεια μιας πτήσης.

Τα δυο αεροπλάνα που ψεκάζουν και φαίνονται στο βίντεο κόντεψαν να συγκρουστούν με το FedEx 5034, το οποίο δεν είχε εντοπίσει την διέλευση αυτών των αεροσκαφών στο σύστημα αποφυγής του.

Αυτό σημαίνει ότι τα δύο αυτά αεροσκάφη, τα οποία εκτελούσαν τους αεροψεκασμούς, δεν είχαν επίσημα σχέδια πτήσης. Το βίντεο είναι ξεκάθαρο και αδιάψευστο, ενώ ακούγεται και η φωνή του πιλότου που επικοινωνεί με τον πύργο ελέγχου.

Το βίντεο αυτό αναρτήθηκε στο You tube τον Αύγουστο του 2012.
Ε.Ο.Ε.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου