Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ…

alexander the great history

Ο Μέγας Αλέξανδρος, ξαπλωμένος βαριά άρρωστος λίγο πριν πεθάνει ,κάλεσε τους συμβούλους του με σκοπό να τους αναθέσει τις τελευταίες του επιθυμίες που ήταν τρείς.

1. Θέλω το φέρετρο μου να το μεταφέρουν οι καλύτεροι Γιατροί της εποχής μου.

2. Θέλω όσα απέκτησα σ΄αυτή την ζωή (χρυσάφι ,ασήμι, διαμάντια κτλ) να αφήνονται κάθε μέτρο στο χώμα μέχρι να φτάσετε στο νεκροταφείο.

3. Τα χέρια μου θέλω να κρέμονται έξω από το φέρετρο χωρίς καμία υποστήριξη και να φαίνονται καθαρά οι παλάμες μου.

Οι σύμβουλοι του τον ρωτούν… γιατί όλα αυτά τα παράφρονα πράγματα ?
και απαντά :

1. Θέλω να με μεταφέρουν οι καλύτεροι γιατροί για να καταλάβει ο κόσμος ότι οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μπροστά στον θάνατο!

2. Να αφήσετε στο πάτωμα όλα όσα απέκτησα για να καταλάβει ο κόσμος ότι οτιδήποτε και αν αποκτήσει εδώ στην γη…στην γη θα μείνει !

3. Να κρέμονται τα χέρια μου έξω και να βλέπουν τις παλάμες μου για να καταλάβει ο κόσμος ότι με δυο άδεια χέρια ερχόμαστε σ’αυτό το κόσμο και με δυο άδεια χέρια φεύγουμε!

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου