Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΠΕΡΓΙΑ


Συν Έλληνες έφτασε η στιγμή να απελευθερώσουμε την Ελλάδα μέσω της ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ.

Είναι ο μόνος αναίμακτος τρόπος να ελευθερώσουμε την Ελλάδα, ενάντια στον εμφύλιο που προσπαθεί να δημιουργήσει το σύστημα. 

Στο email αυτό θα βρείτε φυλλάδιο (ή φτιάξτε το δικό σας) ενημέρωσης του κόσμου που δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Παρακαλούμε κοινοποιήστε το σε blogs, emails, φόρουμ, facebook, ώστε να τοιχοκολληθεί σε μέσα μαζικής μεταφοράς, (μετρό, στάσεις λεωφορείων κ.τ.λ.), γήπεδα, δημόσιες υπηρεσίες, πανεπιστήμια, σχολεία, χώρους εργασίας, εκκλησίες. 

Πρέπει να προτρέψουμε τους Έλληνες πολίτες, ενεργά να συμμετέχουν στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας, με τηλέφωνα σε εκπομπές (ραδιόφωνο και τηλεόραση), να αφυπνιστεί ο κόσμος, που φοβισμένος κάθε μέρα ακούει αρνητική προπαγάνδα!


Εδώ και 3 χρόνια κάνετε αναρτήσεις ή διαβάζεται το πώς καταστρέφεται η Ελλάδα. Είναι επιτακτική ανάγκη τουλάχιστον η πρώτη ανάρτηση σας (μόνιμα) να αφορά (Γενική Πολιτική Απεργία, την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ή την ανύψωση του ηθικού των Ελλήνων). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το παρακάτω σύνδεσμο. 

Ας σταματήσουμε πλέον να δημιουργούμε κατάθλιψη, και κατά συνέπεια αδυναμία αντίδρασης, και ας ανεβάσουμε το ηθικό των Ελλήνων! Έχουμε πόλεμο το έχετε κατανοήσει? 4000+ νεκροί… μας παίρνουν την πατρίδα…και εσείς ρίχνεται μια ντουφεκιά στον αέρα και φεύγετε? Και όχι μόνο αυτό αλλά φωνάζετε κιόλας “οι εχθροί είναι πολλοί!” Πλέον όσοι δεν συμβάλλουν στην προσπάθεια απελευθέρωσης της Ελλάδος, όσοι δεν συνεισφέρουν στην ενότητα των Ελλήνων, θα μείνουνε στην ιστορία ως σύγχρονοι εφιάλτες, έστω και μέσω της αδράνειας τους. (Η αποστολή αυτού του email σε 500 γνωστά blogs, θα αποδείξει στους πολίτες ποιοι είναι πραγματικοί πατριώτες). Οι αποδείξεις ότι όλα τα κόμματα είναι του συστήματος υπάρχουν, οι εκλογές δεν πρόκειται να αλλάξουν τίποτα! Ας σταματήσουμε να εθελοτυφλούμε επιτέλους! 

Ήρθε η ώρα να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες, και να συνειδητοποιήσουμε την ΔΥΝΑΜΗ που έχουμε! ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΑΠΕΡΓΙΑ!  Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου