Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΔΑΙΜΟΝΑ !!! [ΒΙΝΤΕΟ]


Γράφει ο Ειδικός Συνεργάτης

Το νέο αμερικανικό σήριαλ με τον ελληνόφωνο δαίμονα δικαίως εγείρει ερωτήματα στους Έλληνες υποψιασμένους για τα παρασκηνιακώς τεκταινόμενα. Και ορθά έβγαλαν το συμπέρασμα ότι για να μας δαιμονοποιούν οι Νεοταξίτες κάτι πολύ καλό θα έχουμε κάνει. Ακριβώς αυτό συμβαίνει σε κλίμακα εφάμιλλη της δαιμονοποίησής μας, στην υπέρτατη δηλαδή, και φυσικά αντιστρόφως. 

Οι Ελληνικές Δυνάμεις παίζουν αυτή την στιγμή καταλυτικό ρόλο στα δυο κυρίαρχα παγκόσμια προβλήματα του μήνα, το Συριακό και το πρόβλημα χρέους των ΗΠΑ. Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, έτσι είναι. Δυστυχώς κάποιες άλλες συμμαχικές δυνάμεις προσπαθούν να υποκλέψουν την μητρότητα των επιτυχιών, ο εμφύλιος πόλεμος που διεξάγεται είναι ασύλληπτος ακόμη και για τους γνωρίζοντες.


Η Ελλάδα ως χώρα εισπράττει προς όφελός της την αμοιβή, αυτή είναι η συμφωνία. Ο Αλεβίτης Άσσαντ στήνει άγαλμα τεραστίων διαστάσεων του Ιησού Χριστού, επειδή γνωρίζει ότι μια Δύναμη στην υπηρεσία του Ιησού ήταν δίπλα του από την αρχή της κρίσης, από τότε που οι άλλοι σύμμαχοί του στα δύσκολα τον εγκατέλειπαν και απέσυραν τον στόλο τους. Όπως επίσης γνωρίζει ότι αυτή η Δύναμη έδρασε για την επίτευξη ειρήνης.


Δικαίως λοιπόν δαιμονοποιούμαστε από τις δυνάμεις της καταστροφής, είμαστε ο φωτεινός αντίπαλός τους, ερχόμαστε από πολύ μακριά, από την αρχή της Ύπαρξης και σκοπεύουμε να πάμε άλλο τόσο. 

Υ.Γ. : Το σήριαλ φυσικά έχει γυριστεί εδώ και πολύ καιρό, άρα η πολύχρονη ελληνική δράση είναι ταυτοποιημένη από τα γνωστά κέντρα άλλο τόσο, όχι όμως περισσότερο. Έχασε το προτέρημα της μυστικότητας εξαιτίας ενός γεγονότος που θα αναφερθεί κάποια άλλη φορά. Ίσως το τυχαίο έπαιξε ορθά το ρόλο του, για να μάθουν και οι Έλληνες την δράση των δικών τους Δυνάμεων και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι ένας τυχαίος λαός, είναι οι Πνευματικοί Ηγέτες, όσο αθόρυβα κι αν ασκούν το λειτούργημά τους κι όσο κι αν διώκονται από εχθρούς και συμμάχους.




Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου