Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

«...πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική...»


Στην μαρτυρία του κ. Απ. Σίμογλου, Αλεξανδρούπολη, αναφέρεται :

Σε μια επίσκεψή μας στον Παππούλη και χωρίς να τον ρωτήσουμε ξαφνικά μας είπε :

«Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει πάλι ελληνική!»

Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησε :

«Σύντομα. Πολύ σύντομα στις μέρες μας».

Τον ξαναρώτησα : «Δηλαδή πότε; Πες μας κάποια ημερομηνία».

Τότε η απάντησή του ήταν :

«Α! Όλα και όλα ημερομηνίες όχι, όχι. Το σχέδιο του Θεού αυτό είναι, ημερομηνίες όμως όχι».

Μας είπε, επίσης, ότι πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα.

Επίσης, μας είπε :

«Όλοι εσείς που είστε εδώ (ήμασταν εννέα άτομα διαφόρων ηλικιών) θα πάτε στην Πόλη και θα είναι ελληνική. Εγώ όμως δε θα προλάβω. Θα έχω φύγει για τον ουρανό !!!»

[Από το βιβλίο +Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά - Γιάννης), (1925 - 2009), Σελ.141 -142) ]


Πατήστε εδώ

Related Posts :



1 σχόλιο:

  1. Συγνώμη και εγώ πατριώτης είμαι,πολύ όμορφα ακούγονται όλα, αλλά να κάνω μια ερώτηση; Ποιος χέστηκε για την Πόλη; Με τα μνημόνια που έχουμε και με άλλα τόσα που βλέπω να έρχονται, θα πεινάσουμε τόσο που θα τρώει ο ένας τον άλλο. Θα βρούμε κανέναν Έλληνα στην Πόλη που θα πάμε; Θα έχει απομείνει κανένας; Έστω ότι παίρνουμε τελικά την Πόλη και τρώμε "πέτρες", στην λογική "την Ελλάδα μας και ας τρώμε και πέτρες". Τι θα καταλάβουμε; Καταρχήν την Πόλη θα την πάρουν οι Έλληνες; Στην Ελλάδα του σήμερα οι Έλληνες είναι όλο και λιγότεροι και σε λίγα χρόνια οι Έλληνες θα είμαστε μειονότητα μέσα στην ίδια μας την χώρα και πάντως ένας πληθυσμός γερόντων διότι έχουμε υπογενητικότητα, πολλές εκτρώσεις δηλαδή περισσότερους θανάτους από γεννήσεις. Συμβολικά θα χαρώ εγώ&το παιδί μου πχ που θα είναι Ελληνόπουλο, για τον "Πακιστανό" (μέσα σε εισαγωγικά γιατί μπορεί να είναι από οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη) και το παιδί του δεν θα σημαίνει τίποτα γιατί δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό για εμάς. Είναι σίγουρο ότι η Κωνσταντινούπολη που θα πάρουμε θα είναι όντως Ελληνικό έδαφός; Με τόσους προδότες πολιτικούς που έχει αυτή η χώρα να λέγετε ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (το γράφω με κεφαλαία γράμματα μπας και καταλάβει κάποιος το σχέδιο που μας ετοιμάζουν οι προδότες πολιτικοί, φτιάχνει κόμμα ο πρίγκηπας Παύλος, γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, με τον Γερουλάνο και σκέφτονται τα περί ελληνοτουρκικής συνομοσπονδίας κλπ κλπ για όσους καταλαβαίνουν). Αυτή η χώρα θα κυβερνιέται από Έλληνες πολίτικους; Γιατί μέχρι σήμερα τουλάχιστον κυβερνιώμαστε από τον διεθνή σιωνισμό και από τους αμερικάνους ή τους Αγγλους, οι πολιτικοί μας κυβερνούν είναι Ελληνόφωνοι αλλά όχι Έλληνες, ούτε καν φιλέλληνες (με εξαίρεση τον Καποδίστρια). Έστω ότι συμφωνούμε με τον Παππουλάκο και η Αμερική καταστρέφετε, μήπως με τους προδότες πολιτικούς που έχουμε θα έχουμε Τουρκοσιωνιστική διακυβέρνηση; Με τους προδότες πολιτικούς που έχουμε βλέπω τα Ελληνικά και τα Τουρκικά να είναι επίσημες γλώσσες με τα Ελληνικά να είναι προαιρετική γλώσσα γιατί οι περισσότεροι θα είναι μουσουλμάνοι άρα είναι επόμενο οι περισσότεροι να μιλάνε τουρκικά, θα είναι η πιο διαδεδομένη γλώσσα. Επίσης με τόσους μουσουλμάνους που έχουμε πλέον στην χώρα μας,τους λαθρομετανάστες εννοώ (οι Πομάγκοι είναι μια χαρά αξιοπρεπής Έλληνες και εμείς οι Έλληνες τους θέλουμε μαζί με την μητέρα Ελλάδα, κανείς τους δεν περισσεύει). Με τόσους λαθρομετανάστες μουσουλμάνους μάλλον με φερετζέ θα κυκλοφορούμε σε μερικά χρόνια γιατί αν φοράμε σταυρό οι μουσουλμάνοι (πολύ από τους οποίους θα είναι φανατικοί, θα έχουν ξεθαρρέψει αφού θα είναι η πλειοψηφία, άλλωστε αυτό λέει η θρησκεία τους, αν γίνουν πλειοψηφία σε ένα μέρος λειτουργούν φανατικά) που θα είναι η πλειοψηφία στην χώρα μας θα μας σφάζουν. Ούτε λόγος να κάνουμε τον σταυρό μας σε δημόσια και να προσευχηθούμε ως ελεύθεροι χριστιανοί, θα αναγκαζόμαστε όπως επί τουρκοκρατίας να πηγαίνουμε να προσευχηθούμε σε σπηλιές.
    Μήπως πρέπει να δούμε πρώτα πως θα απαλλαγούμε από τους προδότες πολιτικούς και μετά να κοιτάμε πότε θα πάμε στην Πόλη; Στην Ελλάδα της καθηστέρας όμως και την Πόλη θα πάρουμε και ο Μόσχοβος θα έρθει να μας ελευθερώσει κλπ κλπ. Παραδόξος ο σεβάσμιος παππούλης δεν λέει κουβέντα για τους προδότες πολιτικούς μας, μάλλον αυτά είναι θέματα που πρέπει να αφορούν μόνο εμάς τους κοινούς θνητούς. Αν δεν απαλλαγούμε από αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε σήμερα δεν έχει κανένα νόημα να κάνουμε όνειρα. Ένταξη, αν κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν να ονειρεύονται να ξέρουν ότι μπορούν να το κάνουν άφοβα γιατί τα άυλα όνειρα δεν κοστίζουν, τα υλικά όνειρα κοστίζουν και το έχει καταλάβει ο καθένας με τα μνημόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή