Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Πύργος : Βρέθηκε νεκρός δεμένος χειροπόδαρα και φιμωμένος

Δολοφονία στον Πύργο: Βρέθηκε νεκρός o Παν. Αργυρίου δεμένος χειροπόδαρα και φιμωμένος (νεότερα)-(βίντεο)

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος περίπου 75 χρονών στην Συντριάδα του Πύργου λίγα μέτρα πίσω από το νοσοκομείο σήμερα, Πέμπτη, το πρωί. Τον άτυχο άντρα βρήκε δεμένο ο γιος του.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο/οι δράστης/ες είχαν ως κίνητρο τη ληστεία. Έδεσαν χειροπόδαρα το θύμα, το οποίο όμως δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή αβοήθητος, μάλλον από ασφυξία.

Στο χώρο έφτασε ιατροδικαστής, όπως και ο Αστυνομικός Δ/ντης ΗλείαςΗ ώρα θανάτου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κοσμά Αλεξίου, είναι σήμερα Πέμπτη νωρίς το πρωί. Ο ηλικιωμένος είχε χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι και ήταν δεμένος χειροπόδαρα

Η αστυνομία προσπαθεί να πάρει στοιχεία από το χώρο ώστε να οδηγηθεί στους δράστες.


Νεκρός είναι ο Παναγιώτης Αργυρίου, 77 ετών, πατέρας πέντε παιδιών.

Τόσο αυτός όσο και τα παιδιά του ήσαν αγαπητά στον Πύργο.

Ο ένας γιός διατηρούσε μανάβικο στην οδό Πατρών και ο άλλος ασχολείτο με το κυλικείο του Σταδίου Πύργου.


Η κηδεία του θα γίνει το πρωί της Παρασκευής στις 11.00 πμ από τον Ι.Ν Αγίων Πάντων, Α΄ Νεκροταφείο ΠύργουRelated Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου