Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013

Παρέμβαση της εισαγγελίας για το σκάνδαλο των υποβρυχίων

20131019-093519.jpg

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ :

Παρέμβαση της Εισαγγελίας μετά από δημοσίευμά για τα υποβρύχια που σαπίζουν στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της “PRESS”, την προηγούμενη εβδομάδα, για τα τέσσερα υποβρύχια που σκουριάζουν στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, έφερε παρέμβαση εισαγγελέα.

Για την ακρίβεια, όπως ενημερωθήκαμε, η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών, «με αφορμή δημοσίευμα (Εφημερίδα PRESS TIME 112/13-10-2013), σχετικά με φθορές που υφίστανται τέσσερα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού, φυλασσόμενα εν αχρησία στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προς διερεύνηση της βασιμότητας των καταγγελλομένων». Την προκαταρκτική εξέταση, θα διερευνήσει ο Εισαγγελέας Εσωτερικής Ποινικής Δίωξης.


Το έχουμε ξαναπεί πως, αν κάτι κινείται σε αυτή τη χώρα, είναι η Δικαιοσύνη, η οποία για μια ακόμα φορά επέδειξε ταχύτατα αντανακλαστικά και απέδειξε πως αφουγκράζεται τον παλμό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, ο κύριος εισαγγελέας θα δει πράματα και θάματα, όταν κάνει την προσωπική του επίσκεψη στα ναυπηγεία.

Θα δει τα (προπληρωμένα έναντι 2,3 δις ευρώ) υποβρύχια «Κατσώνης», «Πιπίνος», «Ματρώζος», «Ωκεανός» να σκουριάζουν (κυριολεκτικά). Και να βοηθήσουμε με ένα επιπλέον στοιχείο: Υπάρχει άραγε διαρροή υδρογόνου από κάποια από τα υποβρύχια; Θα επανέλθουμε…

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου