Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013

Ο Πάγκαλος (των Ιμίων) ζητά να καταργηθούν οι εθνικές γιορτές. Αυτός θα καταργηθεί επιτέλους;


του Στρατή Μαζίδη

Ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε τα βοριαδάκια του Αιγαίου για να ξεριζώσουν την ελληνική σημαία από τα Ιμια ώστε να... συμπαρασυρθεί από τη θάλασσα, ξαναχτύπησε.

Ήταν αυτός που κάποτε μοίραζε χαστούκια σε υπαλλήλους του ΥΠ.ΕΞ. μη αντέχοντας μια κατάσταση στο δημόσιο τομέα του οποίου το κόμμα δημιούργησε.

Ο φειδωλός στο ελληνικό αίμα, ώστε να χαθούν τρεις άνθρωποι δίχως να πέσει τουφεκιά στα Ιμια, ο ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών στην υπόθεση Οτσαλάν, ο μαζί τα φάγαμε, ο, ο, ο.

Τι κι αν αποσύρθηκε από την πολιτική στις περυσινές εκλογές; 

Τη μια δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του σε όσους του επιτίθενται για τα δεινά της χώρας προχωρώντας σε μηνύσεις και την άλλη θεωρεί γελοίο να γίνονται ακόμη μαθητικές παρελάσεις και απαράδεκτο να έχουμε δύο εθνικές επετείους.

Βέβαια δεν έχει πολύ άδικο. Παρελάσεις και εθνικές επέτειοι δεν μπορούν να γίνονται σε μη ελεύθερες χώρες. Προσβάλλουν την ιστορία.

Από την πλευρά μου πάλι θεωρώ απαράδεκτο άνθρωποι που πρωταγωνίστησαν στην πολιτική ζωή του τόπου από το 1974 και μετά όντας σε καίρια πόστα, να εξακολουθούν να αρθρώνουν λόγο.

Αυτοί πότε θα καταργηθούν επιτέλους;
   

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου