Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Ω της αθλιότητος Γιάννη Στουρνάρα! Τι κάνατε στον άνθρωπο;


Η σκληροκαρδία και η αθλιότητα αυτής της κυβέρνησης δεν έχουν τέλος.

Πριν λίγη ώρα (χθές) βγήκε ένας μεροκαματιάρης από την Κόρινθο στο Νίκο Ευαγγελάτο και το ΣΚΑΙ καθώς χωρίς καμία ειδοποίηση η εφορία του παρακράτησε από τον τραπεζικό του λογαριασμό το μισό του μισθό από τα € 560,00 που λαμβάνει και θα του το κάνουν συνέχεια μέχρι να εξοφλήσει.

Παρά την ύπαρξη νόμου που λέει ότι μισθοί και συντάξεις κάτω από € 1.000,00 δεν πειράζονται, φαίνεται ότι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δεν υπολογίζει τίποτε μπροστά στο... στόχο!

Εντελώς πληροφοριακά, ο άνθρωπος αυτός είναι πολύτεκνος και οδηγός σχολικού με € 560,00 μισθό! Το τι θα φάνε το βράδυ τα παιδιά του, προφανώς ελάχιστη σημασία έχει.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου