Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

Οι προδότες στην στενωπό


Γράφει η Στεφανία Λυγερού

Το εντυπωσιακό (έως ακατόρθωτο) με το θέμα του πετρελαίου είναι ότι κατάφεραν να αφήσουν δυσαρεστημένους ΚΑΙ τους δικούς τους ΚΑΙ τους πολίτες ΚΑΙ τους δυνάστες (τρία στα τρία, κίνηση ματ).

Αυτή η υψηλής μορφής τακτική του «κόβω λίγο από τον έναν, λίγο από τον άλλον και το ψόφιο κομμάτι που αφαιρώ από τον έναν, το δίνω για τροφή στον άλλον» χρησιμοποιείται ΜΟΝΟ στα αδιέξοδα - μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. (Στην περίπτωσή τους αντιπροσωπευτικότερος παραλληλισμός είναι αυτός της Σκύλλας και της Χάρυβδης)

Για να μπουν στη διαδικασία να μας δώσουν το ψόφιο «απόκομμα», σημαίνει ότι πλέον… Η ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ!! 

(Δεν βρισκόμαστε στο ωραιότερο σημείο του αγώνα;)

Τι επιλογές έχουν; Αριστερά δεξιά δεν έχει ούτε χαραμάδα, αν πάνε κατά πάνω ή στη Σκύλλα ή στη Χάρυβδη νέτο σκέτο αιματοκύλισμα. Το να σταθούν στο σημείο κάνοντας τίποτα είναι μια πρόσκαιρη -πολυυυυυ πρόσκαιρη- λύση. Όταν βρίσκεσαι σε σημείο που και από την αριστερή σου πλευρά και από την δεξιά σου έρχεται κύμα, από κάτω σου ετοιμάζεται δίνη (αύτανδρο το τσαρδί).

Τι μένει λοιπόν ως επιλογή; Το μπρος και το πίσω. Επειδή δεν είναι μόνο κότες αλλά και ηλίθιοι δεν θα διαλέξουν το πίσω (μτφ. να παραιτηθούν), θα επιλέξουν το μπρος (μτφ. να τραβήξουν κι άλλο το σκοινί).

Ξέρεις τι αποτέλεσμα φέρνει η σταθερώς αυξανόμενη χουντοποίηση; Προκαλεί:
1. ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ με γεωμετρική πρόοδο των πολιτών και 
2. την ΑΥΞΗΣΗ με γεωμετρική πρόοδο ΤΟΥ ΣΘΕΝΟΥΣ. 
Με επόμενο αποτέλεσμα την όλο κι αυξανόμενη με γεωμετρική πρόοδο πίεση που θα δέχονται από τον λαό.

(Δεν είναι σαν να δουλεύουν για τον αγώνα οι προδότες;)

Υ.Γ. Η νίκη δεν είναι κοντά, είναι σαν να έχει ΗΔΗ έρθει !!!Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου