Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

ΤΡΙΖΕΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ - ΜΟΝΟ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ "ΣΟΥΜΠΗΤΟΙ" ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΠΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ


Αβραμόπουλος προς Βενιζέλο για υποβρύχια ναυπηγεία : "Δεν δέχομαι υποδείξεις"...

«Η σημερινή τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Βουλή είναι ξεκάθαρη και δεν χρειάζονται οδηγίες. Προέχει το δημόσιο και εθνικό συμφέρον και αυτά μόνον υπηρετεί» σημείωσαν 
κύκλοι, προσκείμενοι στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, σχολιάζοντας την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου, στη Βουλή.

Με απλά λόγια ο Αβραμποπουλος λέει “δεν δέχομαι υποδείξεις”. Είναι πλέον σαφές ότι ο πόλεμος μεταξύ των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών θα είναι “ανηλεής”. Το θέμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και των τριών -τουλάχιστον- υποβρυχίων που “σαπίζουν” εκεί δεν μπορεί άλλο να κρατηθεί κάτω από το χαλί.

Η σύμβαση του 2010 με την οποία επιχειρήθηκε να λυθεί το ζήτημα από την πραγματικότητα προκύπτει ότι δεν έλυσε τίποτα. Αντιθέτως περιέπλεξε κι άλλο την κατάσταση. Με αυτή τη λογική θα πρέπει να βρεθεί μια άλλη λύση.

Ο Βενιζέλος αντέδρασε οργισμένα για την πρόταση του Τσίπρα για εξεταστική επιτροπή αλλά αυτό δεν μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη κυβέρνηση στον λάθος όπως αποδείχτηκε δρόμο που οδήγησε η σύμβαση του 2010. Από την οποία ο μόνος ισχυρός αυτή τη στιγμή είναι ο Ισκαντάρ Σάφα.Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου