Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


«Σήμερα έκλεισαν 30 χρόνια από τη μονομερή και παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους στο κατεχόμενο Βόρειο τμήμα της Κύπρου, από τις τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις. Είχαμε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ τότε...

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ζητούμε από τη διεθνή κοινότητα να γίνουν επιτέλους σεβαστές όλες οι αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, ώστε να αποκατασταθεί η διεθνής έννομη τάξη.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όμως, δεν μπορούν, σε αυτή τη μαύρη επέτειο, να μην προβληματιστούν έντονα και από το γεγονός ότι η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα δεχθεί στην Αθήνα για πρώτη φορά σε αυτά τα 30 χρόνια, από το  ψευδοκράτος, αξιωματούχους των τουρκοκυπριακών κατοχικών δυνάμεων, με ταυτόχρονη επίσκεψη αξιωματούχων της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Άγκυρα.


Η μυστική διπλωματία του πρωθυπουργού στο Κατάρ με τον Ταγίπ Ερντογάν και οι καλοκαιρινές συζητήσεις του στο Λευκό Οίκο, αλλά και οι αντίστοιχες μυστικές διαβουλεύσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, είναι ολοφάνερο πλέον ότι μετά το πατριωτικό ΟΧΙ του αείμνηστου Τάσσου Παπαδόπουλου, έχουν δρομολογήσει την παράδοση της Κύπρου σε ένα σχέδιο Ανάν ΙΙ.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ξεχνάμε και δεν παραδίδουμε την Κύπρο».


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου