Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ -Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ- ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ

masonoi-politikoi

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ


ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ - ΤΖΕΦΡΙ - ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ - ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ - ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

Στις 7 Οκτωβρίου του 2012, λάβαμε το πρώτο e-mail από τον «παράξενο» Έλληνα ερευνητή, ο οποίος μας ενημέρωνε τα εξής :

«Σήμερα τελείωσα την λίστα που σας έλεγα. Πρόκειται για 450 άτομα. Εννοείται ότι δεν είναι οι μοναδικοί μασόνοι στον κόσμο, αλλά θα ήταν αδύνατο για εμένα να τους «φακελώσω» όλους. Σε ένα προηγούμενο μήνυμα σας είχα στείλει και πληροφορίες για τα μασονικά κόμματα και τις ιδεολογίες στην Ελλάδα. Αν δεν το έχετε δει πείτε μου να σας το ξαναστείλω. Κλείνω αυτόν τον πρόλογο με την διευκρίνιση ότι η λέσχη Λάιονς, ο όμιλος ρόταρυ και οι σοροπτημήστριες είναι προθάλαμοι της μασονίας και όλα τα μέλη αυτών των συλλόγων παγκοσμίως είναι μασόνοι…».

Πρόκειται για τον Σωτήρη Ασημακόπουλο ο οποίος έχει ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα. Αποφασίζουμε σε συνεχή δημοσιεύματα για λόγους δημοσίου συμφέροντος και ευλόγου ενδιαφέροντος να τα δημοσιοποιήσουμε. 

Πρόσφατα σε συζήτηση που είχαμε στον τηλεοπτικό «αέρα» με εκπρόσωπο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», λάβαμε την ρητή διαβεβαίωση ότι «οι Έλληνες Μασόνοι, η Μασονική Στοά και ο διακτινισμός τους στα πολιτικά και διπλωματικά ζητήματα της χώρας, μόνον καλό κάνει». Οι Έλληνες Μασόνοι προσπαθούν το τελευταίο διάστημα σε μια ομολογουμένως περίεργη αντεπίθεση να επανέλθουν ενεργά και να ρυθμίσουν τις εξελίξεις στη πατρίδα. Μάλιστα θέλουν να υπενθυμίζουν ότι «η Φιλική Εταιρεία, γνωστή στοά, έσωσε την Ελλάδα το 1821. Γιατί να μην την ξανασώσει;».


Ας υπενθυμίσουμε λοιπόν τους ντόπιους σωτήρες, κατά τον ερευνητή, Σωτήρη Ασημακόπουλο. Αυτούς που θα ξανασώσουν την πατρίδα! Εννοείται ότι όποιος διαβάσει το ονοματεπώνυμο του και έχει αντιρρήσεις για την ένταξή του στους Έλληνες Μασόνους, πολύ ευχαρίστως να το αφαιρέσουμε. Ποιος όμως από τους 450 φερόμενους ως μέλη των τεκτονικών στοών, δεν θα ήθελε να λέγεται και να θεωρείται «σωτήρας του Έθνους»;

Η ΛΙΣΤΑ

Αβραμόπουλος Δημήτρης : Γέννηση 6/6/1953, ροταριανός, Πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, πρώην δήμαρχος Αθηναίων, πρώην υπουργός Υγείας και Πρόνοιας της Ελλάδος, πρώην διπλωμάτης και νυν υπουργός Εθνικής Αμύνης.

Βαρβιτσιώτης Θωμάς : μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ιδιοκτήτης εταιρείας δημοσίων σχέσεων, πρόεδρος της εταιρείας V+O Communication

Μπουτάρης Γιάννης (Μπουτάρ) : 6/1/1942, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, επιχειρηματίας, πτυχιούχος χημείας, διπλωματούχος οινολόγος, καταγωγή από το Κρούσοβο, πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, ιδρυτής της "Ένωσης Πολιτών Θεσσαλονίκης", πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Θεσσαλονίκη Τώρα” υπό το ΚΚΕ, το 2004 τοποθετήθηκε στην τιμητική τελευταία (μη εκλόγιμη) θέση του Ευρωψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ, συνυδριτής της "Δράσης".

Βαρδαλαχάκης Κώστας : ροταριανός, κάτοικος Πάτρας

Βαρδινογιάννη Μαριάννα (Mariannah) : πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO, ιδρύτρια και πρόεδρος του "Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη", ιδρύτρια του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ", μέλος Δ.Σ. της Βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας, μέλος Δ.Σ. της Διεθνούς Κίνησης Γυναικών για την Ειρήνη, μέλος Δ.Σ. του ICMEC, μέλος Δ.Σ. του ιδρύματος Mentor κατά των ναρκωτικών, ιδρυτικό μέλος του ιδρύματος "Φως της Αφρικής", μέλος του προεδρικού συμβουλίου των "Special Olympics Europe - Eurasia", τιμήθηκε από τη γαλλική προεδρία ιππότης της Λεγεώνας της Τιμής.

Βαρδινογιάννης Γιάννης : Γέννηση 7/4/1962, επιχειρηματίας, πρώην μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, γιός της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, απόφοιτος οικονομικών του Vassar College της Νέας Υόρκης, πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Κασιδιάρης Ηλίας : Γέννηση 29/11/1980, βουλευτής της Χρυσής Αυγής, εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, απόφοιτος γεωπονικής με ειδίκευση στη χημεία τροφίμων, φέρει το ψευδώνυμο "προστατευόμενος"

Τατσόπουλος Πέτρος : Γέννηση 1959, συγγραφέας, συνεργάτης της στοάς του βιβλίου, πρώην σεναριογράφος, πρώην ασκούμενος κοινωνικός λειτουργός, πρώην σύμβουλος σεναρίων στην ΕΡΤ, πρώην δημοσιογράφος και παρουσιαστής στην εκπομπή βιβλίου Πνεύμα Αντιλογίας, πρώην παρουσιαστής της σειράς ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ 1821, μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Συγγραφέων, πρώην μέλος Δ.Σ. της Εταιρείας Ελλήνων Συγγραφέων, ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ.

Παπανδρέου Γιώργος jr. : Γέννηση 16/6/1952, μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ 1995-1998, 2000-2005, πρώην πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος, απόφοιτος κοινωνιολογίας, πρώην βουλευτής Αχαϊας με το ΠΑΣΟΚ, πρώην βουλευτής Α’ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ, πρώην βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ, πρώην βουλευτής Αττικής με το ΠΑΣΟΚ, πρώην υφυπουργός πολιτισμού, πρώην υπουργός εθνικής παιδείας και θρησκευμάτων της Ελλάδος, πρώην αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών, πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, μέλος Δ.Σ. του Ιδρύματος Μεσογειακών Μελετών, αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών και Αυτομόρφωσης, ιδρυτικό μέλος του Helsinki Citizen Assembly, ιδρυτικό μέλος της Πρωτοβουλίας για τη Συνεργασία στα Βαλκάνια.

Παπαδήμος Λουκάς : Γέννηση 11/10/1947, μέλος της Τριμερούς Επιτροπής, πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος, οικονομολόγος, απόφοιτος φυσικής, μεταπτυχιακό ως ηλεκτρολόγος μηχανικός, διδακτορικό στα οικονομικά, πρώην βοηθός ερευνών και πρώην ειδικός επιστήμων στο ΜΙΤ, πρώην οικονομολόγος στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Βοστώνης, πρώην οικονομικός σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος, πρώην υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, πρώην μέλος του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ιδρύματος, πρώην πρόεδρος της Υποεπιτροπής Νομισματικής Πολιτικής της Επιτροπής των Διοικητών των Κεντρικών Τραπεζών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, πρώην επίκουρος καθηγητής στο οικονομικό τμήμα του πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης, πρώην αναπληρωτής καθηγητής στο ίδιο πανεπιστήμιο, πρώην καθηγητής οικονομικών επιστημών στο πανεπιστήμιο Αθήνας, τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, πρώην άμισθος οικονομικός σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου jr, συγγραφέας.

Παπούλιας Κάρολος : Γέννηση 4/6/1929, πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, απόφοιτος νομικής, πρώην πρόεδρος του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου, πρωταθλητής εφήβων στο άλμα επί κοντώ, μέλος του ΠΑΣΟΚ, πρώην βουλευτής Ιωαννίνων με το ΠΑΣΟΚ, πρώην υφυπουργός εξωτερικών, πρώην αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος, πρώην υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος, πρώην αναπληρωτής υπουργός εθνικής άμυνας της Ελλάδος.

Φαρλόπουλος Κώστας : ροταριανός, κάτοικος Πάτρας

Φλωράτος Βαγγέλης : Γέννηση 1936, ροταριανός, κάτοικος Πάτρας, πρώην πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, ιδρυτής του Κέντρου Καινοτομιών, ιδρυτής του Κέντρου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, ιδρυτής της Εταιρίας Διαχείρισης Κοινοτικών Προγραμμάτων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων, ιδρυτής της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, συνέβαλε στην ίδρυση της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης Δυτικής Ελλάδος, πρώην δήμαρχος Πάτρας.

Φον Καζάκης Δημήτρης

Φραντζής Χριστόφορος : πρόεδρος ροταριανού ομίλου Κομοτηνής 1972-1973.

Χαζάκης Λορέντζος : ροταριανός.

Χαμητίδης Δημήτριος : πρόεδρος ροταριανού ομίλου Κομοτηνής 1988-1990, ιδιοκτήτης επιχείρησης φυτοφαρμάκων.

Χαρακόπουλος Μάξιμος : Γέννηση 1968, συγγραφέας, συνεργάτης της στοάς του βιβλίου, απόφοιτος κοινωνιολογίας, διδάκτωρ κοινωνιολογίας της Παντείου, ιστορικός ερευνητής, βουλευτής Λαρίσης με τη Ν.Δ., μετέχει στην Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, πρώην αναπληρωτής διευθυντής της γραμματείας πολιτικού σχεδιασμού της Ν.Δ., πρώην διευθυντής του γραφείου τύπου και υπεύθυνος επαρχιακών Μμε, πρώην διευθυντής επικοινωνίας του ΚΠΕΕ.

@@@ O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π. Τατσόπουλος διέψευσε σήμερα ότι ανήκει σε Μασονική Στοά μέσω του facebook

-H απαντηση Τατσόπουλου : Δεν είμαι Μασόνος!


ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ


ΣΑΜΑΡΑΣ - ΣΗΜΙΤΗΣ - ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΘΑΝΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Ζητήματα, αντιδράσεις και διεργασίες μέσα στον στενό κύκλο των Μασονικών Ελληνικών Ταγμάτων που «κυβερνούν» εν κρυπτώ, επηρεάζουν τις τύχες της χώρας και του πεινασμένου λαού και κρίνουν πολλάκις απόρρητα και σοβαρότατα θέματα εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής της πατρίδος, έχει δημιουργήσει η δημοσιοποίηση λίστας με ισχυρά ονοματεπώνυμα, «ειδικού ερευνητή».

Στη λίστα με τα 450 ονόματα που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, ο καταγινόμενος με προβληματισμούς και ζυμώσεις που αφορούν τις πύλες του Σκότους και των Τεκτονικών Στοών, Σωτήρης Ασημακόπουλος, επιμένει ότι πρόκειται για εγκυρότατη απεικόνιση και χαρτογράφηση της ονοματολογίας της Ελληνικής Μασονίας.

Πριν από τη δημοσιοποίηση του δεύτερου μέρους, ήρθε και η πρώτη επώνυμη αντίδραση από τον «ταραχοποιό» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τατσόπουλο.

«Σήμερα (σ.σ. δημοσιογραφικά χθες) δημοσιεύει πρωτοσέλιδα στην “Ελεύθερη Ώρα” την πρώτη συνέχεια μιας λίστας με 450 ονόματα Ελλήνων Μασόνων όπου, μαζί με τα ονόματα των Κάρολου Παπούλια, Ηλία Κασιδιάρη, Γιάννη Βαρδινογιάννη, Λουκά Παπαδήμου, Γιώργου Παπανδρέου & Γιάννη Μπουτάρη, περιλαμβάνεται και το δικό μου όνομα. Το πιο ξεκαρδιστικό είναι ότι, στη σελίδα 12, όπου παραθέτει τα βιογραφικά μας, σημειώνει με νόημα :

“Εννοείται ότι όποιος διαβάσει το ονοματεπώνυμό του και έχει αντιρρήσεις για την ένταξή του στους Έλληνες Μασόνους, πολύ ευχαρίστως να το αφαιρέσουμε…”. Χο, χο, χο. Λοιπόν, Στέφανε, μάντεψε. Έχω αντιρρήσεις. Δεν είμαι και δεν ήμουν ποτέ μασόνος. Αλλά λέω να μην σε πάρω τηλέφωνο και να σε παρακαλέσω να με αφαιρέσεις από τη λίστα. Λέω να καταθέσω μήνυση και αγωγή κατά εσού, του διευθυντή της εφημερίδας σου και παντός άλλου υπευθύνου. Το βρίσκω πιο ξεκαρδιστικό», έγραψε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον κ. Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος προφανώς διαθέτει κάποιο χιούμορ (το επέδειξε πριν από λίγες μέρες στις ανταπαντήσεις που έδωσε στον ομοϊδεάτη του Μουλόπουλο όταν ο δεύτερος τον είχε αποκαλέσει «βιζιτού» και «γελωτοποιό»), θα του πούμε το εξής, δίχως άλλα :

Εμείς αντιθέτως με εσάς έχουμε ανεξάντλητο χιούμορ όχι μόνον για τις λίστες των Μασόνων αλλά και για να μπορούμε να καταπίνουμε ανέκδοτα και διαλόγους του στυλ : «Και πού να δεις όταν θα αποκαλύψετε τον Τούρκο γκόμενο του Κολοκοτρώνη!», με την απάντηση σας κύριε υψηλόμισθε Βουλευτά, να ακολουθεί :
«Δεν ήταν γκόμενος, τον είχε αρραβωνιαστεί!».

Άρα κάποιος για να σας αντιμετωπίσει με την σοβαρότητα που ζητάτε θα πρέπει να έχει και χιούμορ για να καταπίνει τις βλακείες που λέτε. Όσο για τις αγωγές και τις μηνύσεις με τις οποίες απειλείτε, μην δείξετε πριν αναλάβει την διακυβέρνηση του τόπου ο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κυβερνήσετε με τέτοιο ύφος «τσαλαπετεινού» σε άδειο κοτέτσι.

ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Είπαμε και θα το ξαναπούμε. Είναι αμάρτημα και τίτλος απαξίωσης να σε συμπεριλαμβάνουν σε «μασονικές λίστες;». Οι εκπρόσωποι των Τεκτονικών Ταγμάτων στην Ελλάδα ισχυρίζονται δημόσια ότι οι Μασόνοι θα λυτρώσουν τη χώρα και θα την απελευθερώσουν. Άρα γιατί να θίγονται οι αναφερόμενοι;

Πάντως ακόμα και εάν κάποιος θεωρεί την απόδοση -κατά τα γραπτά του ερευνητή- απαξιωτική, να μην διαστάσει. Έχουμε όλη τη καλή προαίρεση να επανορθώσουμε…

Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη Γιάννα : Γέννηση 12/12/1955, πολιτικός, επιχειρηματίας, απόφοιτος νομικής, πρώην δημοτική σύμβουλος Αθήνας, πρώην βουλευτής της Ν.Δ., ορίστηκε από τον Κώστα Σημίτη πρόεδρος της επιτροπής διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, μετά από πιέσεις της Δ.Ο.Ε. ορίσθηκε πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, πρώην αντιπρόεδρος του πρυτανικού συμβουλίου της σχολής διοίκησης Τζων Κένεντυ στο Χάρβαρντ, το 1997 ορίστηκε πρέσβης εκ προσωπικοτήτων της Ελλάδος, το 2006 εξαγόρασε τον Ελεύθερο Τύπο, το 2007 απέκτησε τον ραδιοσταθμό Planet τον οποίο μετονόμασε σε City 99.5, στις 22/6/2009 ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα Μ.Μ.Ε. κάνοντας εκκαθάριση των εταιρειών στις οποίες άνηκαν τα 2 μέσα.

Αδαμοπούλου Κατερίνα : αντιπρόεδρος υπερνομαρχίας Αθηνών Πειραιά, υποψήφια βουλευτής Β’ Αθηνών, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης του Άδωνη Γεωργιάδη.

Αδριανόπουλος Ανδρέας : Γέννηση 1946, πολιτικός, πανεπιστημιακός, απόφοιτος πολιτικών επιστημών στην Αθήνα, απόφοιτος συγκριτικής πολιτειολογίας στο Κεντ, απόφοιτος ανάπτυξης στο Κέμπριτζ, απόφοιτος διεθνών σχέσεων στο Όσλο, διπλωματούχος ειδικού τμήματος ηγεσίας και διοίκησης της Σχολής Κέννεντυ του Χάρβαρντ, κάτοχος 2 επίτιμων διδακτορικών διπλωμάτων, υφυπουργός κοινωνικών υπηρεσιών 1976, υφυπουργός εξωτερικών 1977, υπουργός πολιτισμού και επιστημών 1980, υπουργός εμπορίου 1989, υπουργός βιομηχανίας, ενέργειας, τεχνολογίας και εμπορίου (Αύγουστος 1991), υπουργός επικρατείας (Αύγουστος 1992).

Αθανασιάδης Πρόδρομος : Γέννηση - θάνατος 1891 - 1979, το 1919 χρηματοδότησε το "Μποδοσάκειο" 2ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου, επιχειρηματίας, ιδρυτής της Γηριατρικής Κλινικής στο Κρατικό Θεραπευτήριο Ψυχικών Παθήσεων Αθηνών, ιδρυτής του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Αθανασόπουλος - Καλόμυαλος Θανάσης : Γέννηση 1928, συγγραφέας, συνεργάτης της στοάς του βιβλίου, απόφοιτος νομικής στην Αθήνα, σπούδασε 3 χρόνια κοινωνιολογία στο London School of Economics και 1 χρόνο στο Παρίσι στην EHESS, δικηγόρος μέχρι το 1988, δούλεψε στους "Δημοκρατικούς Συνδέσμους" της Ένωσης Κέντρου το 1965-1967, εντάχθηκε και δούλεψε στο Κέντρο Μελέτης Διαφώτισης του ΠΑΣΟΚ το 1975.

Βενιζέλος Ευάγγελος - Τούρκογλου : Γέννηση 1/1/1957, μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, συνεργάτης της στοάς του βιβλίου, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, καθηγητής συνταγματικού δικαίου, πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, πρώην υπουργός οικονομικών της Ελλάδος, πρώην υπουργός εθνικής άμυνας της Ελλάδος, πρώην υπουργός πολιτισμού της Ελλάδος, πρώην υπουργός ανάπτυξης της Ελλάδος, πρώην υπουργός δικαιοσύνης της Ελλάδος, πρώην υπουργός μεταφορών και επικοινωνιών της Ελλάδος, πρώην υπουργός τύπου και μέσων μαζικής ενημέρωσης, νυν αντιπρόεδρος της δοσίλογης κυβέρνησης Σαμαρά.

Βερεμής Θάνος : Γέννηση 26/8/1943, μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ 1993-1999, καθηγητής πολιτικής επιστήμης και δημόσιας διοίκησης, ειδικός στην πολιτική ιστορία της νεότερης Ελλάδας, πρώην διευθυντής και πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, πρώην καθηγητής στην έδρα "Κωνσταντίνος Καραμανλής" στο Fletcher School of Law and Diplomacy, πρόεδρος του ΕΣΥΠ, ιδρυτικό μέλος του κόμματος "Δράση", υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών της "Δράσης" υπό τον Στέφανο Μάνο.

Σημίτης Κώστας (Μορδοχαί Ααρών Αβουρί) : Γέννηση 23/6/1936, πρώην πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδος, απόφοιτος νομικής και οικονομικών, πρώην διδάκτωρ νομικής στο πανεπιστήμιο του Μάρμπουργκ, πρώην υφηγητής στο πανεπιστήμιο της Κωνσταντίας, πρώην τακτικός καθηγητής εμπορικού και αστικού δικαίου στο πανεπιστήμιο του Γκίσεν, τακτικός καθηγητής στην Πάντειο, πρωτοστάτης στην ίδρυση του Ομίλου Πολιτικής Έρευνας «Αλέξανδρος Παπαναστασίου», πρώην γραμματέας του Ομίλου Πολιτικής Έρευνας «Αλέξανδρος Παπαναστασίου», το 1967 ο όμιλος μετεξελίχθηκε στην αντιδικτατορική οργάνωση «Δημοκρατική Άμυνα» η οποία επτά χρόνια αργότερα συμμετείχε στην ίδρυση του ΠΑ.ΣΟ.Κ, πρώην μέλος του εθνικού συμβουλίου του ΠΑΚ, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, πρώην υπουργός γεωργίας της Ελλάδος, πρώην υπουργός εθνικής οικονομίας της Ελλάδος, πρώην υπουργός εθνικής παιδείας και θρησκευμάτων, πρώην υπουργός βιομηχανίας, ενέργειας, έρευνας, τεχνολογίας της Ελλάδος και πρώην υπουργός εμπορίου ταυτοχρόνως, πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, συγγραφέας.

Στουρνάρας Γιάννης : Γέννηση 10/12/1956, μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ 2009, υπουργός οικονομικών, απόφοιτος οικονομικών, πρώην ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο εθνικής οικονομίας, πρώην ειδικός σύμβουλος στην Τράπεζα της Ελλάδος, πρώην τακτικό μέλος της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εμπορικής Τράπεζας, καθηγητής στο οικονομικό τμήμα του πανεπιστημίου Αθηνών, γενικός επιστημονικός διευθυντής του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών, πρώην υπουργός ανάπτυξης, ανταγωνιστικότητας και ναυτιλίας της Ελλάδος.

Ροζάκης Χρήστος : απόφοιτος νομικής, ομότιμος καθηγητής διεθνούς στο πανεπιστήμιο Αθηνών, πρώτος αντιπρόεδρος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, μέλος του Ινστιτούτου Διεθνούς Δικαίου, πρώην υφυπουργός εξωτερικών.

Ρούσσος Τάσος : συγγραφέας, συνεργάτης της στοάς του βιβλίου, απόφοιτος φιλολογίας, πρώην υπάλληλος στο Εθνικό Θέατρο, αρθρογράφος, μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων, μέλος της Εταιρείας Συγγραφέων, μέλος του Ελληνικού Κέντρου του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, μέλος του Θεατρικού Μουσείου, μέλος του ελληνικού Πεν Κλαμπ, πρώην αντιπρόεδρος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής του Εθνικού Θεάτρου, πρώην πρόεδρος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής του Εθνικού Θεάτρου, πρώην αντιπρόεδρος του Ελληνικού Φεστιβάλ.

Ρωμαίος Γιώργος : πρώην υπουργός δημόσιας τάξης της Ελλάδος

Σαμαράς Αντώνης (Μπεν Χιράμ) : Γέννηση 23/5/1951, μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ 1991-1992, πρόεδρος της Ν.Δ., πρωθυπουργός της Ελλάδος, απόφοιτος οικονομικών, μεταπτυχιακό διοίκησης επιχειρήσεων, πρώην μέλος της ΟΝΝΕΔ, πρώην βουλευτής Μεσσηνίας με τη Ν.Δ., πρώην υπουργός οικονομικών της Ελλάδος, πρώην υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος, ιδρυτής της "Πολιτικής Άνοιξης", πρώην ευρωβουλευτής με τη Ν.Δ., πρώην υπουργός πολιτισμού της Ελλάδος.

Σγουρίδης Παναγιώτης : Γέννηση 1950, απόφοιτος με την ειδικότητα του αγρονόμου τοπογράφου μηχανικού, αντιπρόσωπος του τμήματος ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, μέλος Δ.Σ. "Ασπίδας", πρώην δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης, πρώην πρόεδρος του γενικού νομαρχιακού νοσοκομείου Ξάνθης, πρώην βουλευτής Ξάνθης με τη Ν.Δ., πρώην Γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, πρώην Β’ αντιπρόεδρος της Βουλής, συμμετείχε στη Διακομματική Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού, συγγραφέας, αρθρογράφος.

Στεριώτης Ίων : βουλευτής Α’ Αθηνών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, οικονομολόγος, είναι κατά δήλωσή του ο άνθρωπος που εγκατέστησε στην Ελλάδα και διηύθυνε επί 2 χρόνια το γραφείο αντιπροσωπείας της τράπεζας Rothschild SA (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE), πρώην πρόεδρος Δ.Σ. του “Συνδέσμου Εισηγμένων Εταιρειών Χρηματιστηρίου Αθηνών”

Στεφανόπουλος Κώστας : Γέννηση 15/8/1926, πρώην πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, πρώην αθλητής της κολύμβησης και της υδατοσφαίρησης, δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, πρώην βουλευτής Αχαΐας με την ΕΡΕ, πρώην βουλευτής Αχαΐας με τη Ν.Δ., πρώην γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ., πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., πρώην υφυπουργός εμπορίου, πρώην υπουργός εσωτερικών της Ελλάδος, πρώην υπουργός κοινωνικών υπηρεσιών της Ελλάδος, πρώην υπουργός προεδρίας της κυβερνήσεως της Ελλάδος, ιδρυτής του κόμματος ΔΗΑΝΑ, πρώην βουλευτής Α’ Αθηνών με τη ΔΗΑΝΑ

Στεφανόπουλος Στέφανος _

Το θέμα δημοσιεύεται στην “Ελεύθερη Ώρα” της Τρίτης

Συνεχίζεται…


Related Posts :



49 σχόλια:

  1. ηντα μαλακιες,βαζετε και τον κασιδιαρη μεσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ,

    Είστε ένας άνδρας ή γυναίκα επιχειρηματίας, πολιτικός, μουσικός, φοιτητής, θέλετε να είστε πλούσιοι, διάσημοι, ισχυροί στη ζωή, να ενταχθούν στους Illuminati
    αδελφότητα λατρεία σήμερα και να πάρει στιγμιαία πλούσιο ποσό της. 1 εκατομμύριο δολάρια σε μια εβδομάδα, και ένα δωρεάν σπίτι. οπουδήποτε επιλέγετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και επίσης να λάβετε 500.000 δολάρια ΗΠΑ μηνιαίως ως μισθό ...

    ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ILLUMINATI.
    1. Ανταμοιβή μετρητών ύψους USD 1000.000 USD
    2. Ένα νέο κομψό όνειρο CAR αξίας 500.000 δολαρίων ΗΠΑ
    3.A Dream House αγόρασε στη χώρα της δικής σας επιλογής



    Email: illuminate666temple@outlook.com
    Επικοινωνία: +2348138555220

    Whatsapp: +2348138555220

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ, ΣΥΝΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ILLUMINATI
    Μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της υπηρεσίας whatsapp ή μέσω email
      WHATSAPP +2348138555220
    Email: illuminate666temple@outlook.com

    Είστε ένας άνδρας ή γυναίκα επιχειρηματίας, πολιτικός, μουσικός, φοιτητής, θέλετε να είστε πλούσιοι, διάσημοι, ισχυροί στη ζωή, να ενταχθούν στους Illuminati
    αδελφότητα λατρεία σήμερα και να πάρει στιγμιαία πλούσιο ποσό της. 1 εκατομμύριο δολάρια σε μια εβδομάδα, και ένα δωρεάν σπίτι. οπουδήποτε επιλέγετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και επίσης να λάβετε 500.000 δολάρια ΗΠΑ μηνιαίως ως μισθό ...

    ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ILLUMINATI.
    1. Ανταμοιβή μετρητών ύψους USD 1000.000 USD
    2. Ένα νέο κομψό όνειρο CAR αξίας 500.000 δολαρίων ΗΠΑ
    3.A Dream House αγόρασε στη χώρα της δικής σας επιλογής

    Πρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπό μας
    Email: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: +2348138555220

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς ήρθατε σε όλες τις θέσεις της φωτιζόμενης λατρείας όπου σας παραχωρείται όλη η επιθυμία της καρδιάς σας και η δύναμη πάνω σε όλα τα πράγματα στον κόσμο, αυτό είναι γνωστό ότι η εκκλησία του φωτισμού αποτελείται από πολλούς δισεκατομμυριούχους και έχει δύναμη, βελάκα, πλούτη και είναι διάσημος άνθρωπος κόσμος. Συμμετάσχετε την λατρεία illuminati online σήμερα και κερδίστε άμεσα 300 εκατομμύρια δολάρια με δωρεάν σπίτι οπουδήποτε επιλέγετε να ζήσετε στον κόσμο και επίσης λάβετε 100.000.000 δολάρια μηνιαίως ως μισθό ... Εάν σας ενδιαφέρει παρακαλώ συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες σε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάτω από (power666brotherhood@gmail.com) ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ILLUMINATI Ανταμοιβή μετρητών ύψους USD $ 300,000,000 USD Ένα νέο κομψό αυτοκίνητο Dream αξίας US $ 120,000 USD Ένα Dream House αγόρασε στη χώρα της δικής σας επιλογής Μισή άδεια (πλήρης πληρωμή ) στον προορισμό σας για ονειρεμένα προορισμούς Πακέτο συμμετοχής γκολφ για ένα έτος Μια VIP θεραπεία σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου Μια συνολική αλλαγή τρόπου ζωής Πρόσβαση στο Bohemian Grove Μηνιαία πληρωμή $ 70.000.000 USD στον τραπεζικό σας λογαριασμό κάθε μήνα ως μέλος Μέλη Κράτησης Μήνας Διορισμός με Top 5 Παγκόσμιοι ηγέτες και κορυφαίες 5 προσωπικότητες στον κόσμο. Πείτε μας λίγο για τον εαυτό σας ... Όχι βρώμικο παιχνίδι, καμία θυσίες και κανένα κακό, μια λατρεία ειρήνης, μεγάλος στόχος Illuminati email us pow er666brotherhood@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΘΑΝΑΤΕΣ
    Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πράκτορα του ναού μέσω του WhatsApp: + 1682-214-4967

    Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα, πολιτικός, μουσικός, μαθητής; Θέλετε να είστε πλούσιοι, διάσημοι, ισχυροί στη ζωή, να γίνετε μέλος της λατρείας της αδελφότητας Illuminati σήμερα και να πάρετε ένα πλούσιο στιγμιαίο ποσό. 1 εκατομμύριο δολάρια την εβδομάδα και ένα δωρεάν σπίτι. σε οποιοδήποτε μέρος επιλέγετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και επίσης να λάβετε 80.000.000 δολάρια το μήνα ως μισθό ...

    Οφέλη για τα νέα μέλη που γίνονται μέλη των Illuminati.
    1. Ένα σπίτι σε οποιαδήποτε χώρα της επιλογής σας.
    2. Ένα νέο αυτοκίνητο ονείρου αξίας 50.000.000 δολαρίων ΗΠΑ.
    3. Μια ευκαιρία να συναντήσετε κορυφαίους πλούσιους άντρες στον κόσμο

    Πρέπει να είστε 20 ετών και άνω για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες μας
    Email: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 1682-214-4967)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. HELLO θεατής είμαι εδώ για να μοιραστώ τη μαρτυρία μου για το πώς τελικά ενταχθούν στην κουκούλα Illuminati και έγινε πλούσιος, φημισμένος και ισχυρός, προσπάθησα όσο το δυνατόν καλύτερα για να γίνω μέλος της κουκούλας, αλλά ήμουν απάτη αρκετές φορές, πριν τελικά συναντήσω μαρτυρία για το δίκτυο, έτσι ήρθα σε επαφή με τον πράκτορα, τόσο φοβόμουν ότι θα μου ζητήσει πολλά χρήματα πριν μπορέσω να μπω στην κουκούλα, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη ζητά μόνο από μένα να πληρώσω μια εισφορά 300USD που έκανα και σήμερα είμαι τόσο ευτυχής να πω στον κόσμο ότι είμαι πλούσιος και μπορώ να οικοδομήσω πολλές επιχειρήσεις με όλα αυτά έχω το ποσό των $ 124 εκατομμυρίων δολαρίων στον προσωπικό μου λογαριασμό και είμαι επίσης γνωστός σε όλο τον κόσμο με την επιχείρηση που μου έδωσε η Illuminati και επίσης έχουν τη δύναμη να το κάνουμε αυτό που θέλω ...... Ξέρω ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι μπορεί να είναι στη λωρίδα μου επίσης αναζητούν βοήθεια εδώ είναι η
    επίσημο email: illuminatitemple977@gmail.com
    Whats-app: (+ 1505-594-8070)
    ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Πάνω από την ηλικία των 18 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είσαστε επιχειρηματίας, επιχειρηματίας, καλλιτέχνης, πολιτικός, μουσικός, φοιτητής, τραπεζίτης, λέκτορας, πρόεδρος. ενταχθούν σήμερα Illuminati για να αποκτήσουν απεριόριστες πλούτου και της εξουσίας, Αν ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην μεγάλη αδελφότητα Illuminati μυστικό βασίλειο της κοινωνίας σήμερα, έδρα σε u.s.a. ευγενικά inbox η μεγάλη αδελφότητα Illuminati Πράκτορας κ. Michael Nelson στο τηλέφωνο whats-app τώρα ή καλέστε (Whatsapp On +17022133132). Παροχές που δίνονται σε νέα μέλη που θα ενταχθούν σήμερα στο βασίλειο των Ιησουινατών.
    1. Μια ανταμοιβή τιμής μετρητών $ 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ μετά την εκκίνηση σας.
    2. Θα σας δοθεί ένα νέο κομψό αυτοκίνητο ονείρου μετά την εκκίνηση.
    3. Ένα σπίτι ονείρου που αγόρασε στη χώρα της δικής σας επιλογής.
    4. Ένα μήνα διακοπές (πλήρως καταβληθεί) στον τουριστικό προορισμό των ονείρων σας.
    5. Πακέτο συμμετοχής γκολφ για ένα έτος.
    6. Επεξεργασία σε όλους τους αερολιμένες στον κόσμο.
    7. Ολική αλλαγή του τρόπου ζωής.
    8. Πρόσβαση στο μποέμικο οικόπεδο.
    9. Μηνιαία πληρωμή $ 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ στον τραπεζικό λογαριασμό σας κάθε μήνα ως πλήρες μέλος του μεγάλου αδελφού Illuminati μυστική κοινωνία βασίλειο.
    10. Ένα μήνα κράτηση ραντεβού με κορυφαίους 5 παγκόσμιους ηγέτες και κορυφαίες 5 προσωπικότητες στον κόσμο.

    Προειδοποίηση πρέπει να είστε άνω των 18 ετών. illuminatysociety3131@outlook.com
     Whatsapp Στις +17022133132

    Χαίρομαι Lucifer 6 6 6, Χαλάρωσε τον φωτογράφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Hello, Do you want to join the illuminati and be rich ,famous and powerful? for the rest of your life ? Benefits given to new member who join the illuminati Brotherhood!!!
    into your bank account $50,000,000USD ......
    Weekly salary $600,000USD .........
    A car value at $400.000USD.......
    Award contract worth $200,000,000USD.......
    A House in any country of your own choice. And a free visa to your dream country.Total lifestyle changes?? if you are interested, WhatsApp us: +2348147226753 ,OR Email us on: illuminatitemle666@gmail.com , so we can begin the joining process!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαιρετισμοί από την ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ILLUMINATI στο ενωμένο κράτος και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να ενταχθείτε στην αδελφότητα των Illuminati όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας όνειρα και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς θυσίες αίματος. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 650.000 δολαρίων ΗΠΑ για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη καθώς εντάσσονται στην αδελφότητα και επίσης ένα σπίτι της επιλογής τους και της τοποθεσίας τους με επενδύσεις, μαζί με αυτήν την ευκαιρία στη ζωή για να γίνουν διάσημοι.

    ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ILLUMINATI.
    1. Ένα χρηματικό έπαθλο USD $ 650.000 USD.
    2. Ένα νέο κομψό αυτοκίνητο Dream αξίας $ 150.000 USD
    3. Ένα σπίτι ονείρου που αγόρασε στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένα μήνα συνάντησης με τους 5 καλύτερους στον κόσμο.
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: greatilluminate99@gmail.com



    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα Illuminati στην οποία μπορείτε να ενώσετε από οπουδήποτε στον κόσμο την Ινδία, την Τουρκία, την Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία,
    Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ευρώπη. Την Ασία, την Αυστραλία κ.λπ.,


    Χαιρετισμοί TEMPLE ILLUMINATI ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαιρετισμοί από την ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ILLUMINATI στο ενωμένο κράτος και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να ενταχθείτε στην αδελφότητα των Illuminati όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα σας όνειρα και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς θυσίες αίματος. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 650.000 δολαρίων ΗΠΑ για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη καθώς εντάσσονται στην αδελφότητα και επίσης ένα σπίτι της επιλογής τους και της τοποθεσίας τους με επενδύσεις, μαζί με αυτήν την ευκαιρία στη ζωή για να γίνουν διάσημοι.

    ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ILLUMINATI.
    1. Ένα χρηματικό έπαθλο USD $ 650.000 USD.
    2. Ένα νέο κομψό αυτοκίνητο Dream αξίας $ 150.000 USD
    3. Ένα σπίτι ονείρου που αγόρασε στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένα μήνα συνάντησης με τους 5 καλύτερους στον κόσμο.
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: greatilluminate99@gmail.com



    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα Illuminati στην οποία μπορείτε να ενώσετε από οπουδήποτε στον κόσμο την Ινδία, την Τουρκία, την Αφρική, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μαλαισία,
    Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ευρώπη. Την Ασία, την Αυστραλία κ.λπ.,


    Χαιρετισμοί TEMPLE ILLUMINATI ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΒΕΙΟ.
      Θέλετε να είστε μέλος των Illuminati ως αδελφότητα που θα σας κάνει πλούσιους και διάσημους στον κόσμο και θα έχετε τη δύναμη να ελέγχετε τους ανθρώπους που βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου. Είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα, καλλιτέχνης, πολιτικός, μουσικός, φοιτητής, θέλετε να είστε πλούσιοι, διάσημοι, ισχυροί στη ζωή, να γίνετε μέλος της λατρείας της αδελφότητας Illuminati σήμερα και να πάρετε ένα στιγμιαίο και πλούσιο ποσό. 2 εκατομμύρια δολάρια σε μια εβδομάδα και δωρεάν σπίτι. οπουδήποτε κι αν επιλέξετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και επίσης να λαμβάνετε 20.000.000 δολάρια το μήνα σε μισθό% 2026
      ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ILUMINATI.
      1. Ένα χρηματικό έπαθλο $ 800.000 USD
      2. Ένα νέο Elegant Dream CAR αξίας 500.000 δολαρίων
      3.Το Dream House αγοράστηκε στη χώρα της δικής σας επιλογής
      4. Ένα μήνα διακοπών (πλήρως πληρωμένο) στον τουριστικό προορισμό των ονείρων σας.
      5. Ένα έτος πακέτου σύνδεσης γκολφ
      6.V.I.P θεραπεία σε όλα τα αεροδρόμια στον κόσμο 7.Η συνολική αλλαγή του τρόπου ζωής 8.Προσθήκη στο Bohemian Grove
      9. Μηνιαία πληρωμή ποσού 99.000.000 δολαρίων ΗΠΑ στον τραπεζικό σας λογαριασμό κάθε μήνα ως μέλος
      10. Ένας μήνας σημείωσε ραντεβού με τους κορυφαίους 5 παγκόσμιους ηγέτες και τους 5 κορυφαίους διασημότητες στον κόσμο.
      Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος στο σύμβολο του σατανικού χεριού της μεγάλης αδελφότητας Illuminati, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω e-mail collonburr3@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΒΕΙΟ.
      Θέλετε να είστε μέλος των Illuminati ως αδελφότητα που θα σας κάνει πλούσιους και διάσημους στον κόσμο και θα έχετε τη δύναμη να ελέγχετε τους ανθρώπους που βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου. Είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα, καλλιτέχνης, πολιτικός, μουσικός, φοιτητής, θέλετε να είστε πλούσιοι, διάσημοι, ισχυροί στη ζωή, να γίνετε μέλος της λατρείας της αδελφότητας Illuminati σήμερα και να πάρετε ένα στιγμιαίο και πλούσιο ποσό. 2 εκατομμύρια δολάρια σε μια εβδομάδα και δωρεάν σπίτι. οπουδήποτε κι αν επιλέξετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και επίσης να λαμβάνετε 20.000.000 δολάρια το μήνα σε μισθό% 2026
      ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ILUMINATI.
      1. Ένα χρηματικό έπαθλο $ 800.000 USD
      2. Ένα νέο Elegant Dream CAR αξίας 500.000 δολαρίων
      3.Το Dream House αγοράστηκε στη χώρα της δικής σας επιλογής
      4. Ένα μήνα διακοπών (πλήρως πληρωμένο) στον τουριστικό προορισμό των ονείρων σας.
      5. Ένα έτος πακέτου σύνδεσης γκολφ
      6.V.I.P θεραπεία σε όλα τα αεροδρόμια στον κόσμο 7.Η συνολική αλλαγή του τρόπου ζωής 8.Προσθήκη στο Bohemian Grove
      9. Μηνιαία πληρωμή ποσού 99.000.000 δολαρίων ΗΠΑ στον τραπεζικό σας λογαριασμό κάθε μήνα ως μέλος
      10. Ένας μήνας σημείωσε ραντεβού με τους κορυφαίους 5 παγκόσμιους ηγέτες και τους 5 κορυφαίους διασημότητες στον κόσμο.
      Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος στο σύμβολο του σατανικού χεριού της μεγάλης αδελφότητας Illuminati, επικοινωνήστε μαζί μας τώρα μέσω e-mail collonburr3@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ยินดีต้อนรับสู่ภราดรภาพที่ยิ่งใหญ่
    คุณต้องการเป็นสมาชิกของอิลลูมินาติในฐานะภราดรภาพที่จะทำให้คุณร่ำรวยและมีชื่อเสียงในโลกและจะมีอำนาจในการควบคุมคนที่อยู่ด้านบนสุดของโลก คุณเป็นนักธุรกิจหรือหญิง, ศิลปิน, นักการเมือง, นักดนตรี, นักเรียน, คุณต้องการที่จะรวย, มีชื่อเสียง, มีประสิทธิภาพในชีวิต, เข้าร่วมลัทธิของพี่น้องอิลลูมินาติในวันนี้และได้รับผลรวมทันที $ 2 ล้านต่อสัปดาห์และบ้านฟรี ทุกที่ที่คุณเลือกที่จะอยู่ในโลกนี้และรับ $ 20,000,000 ต่อเดือนด้วยเงินเดือน% 2026
    ประโยชน์ที่มอบให้กับสมาชิกใหม่ที่เข้าร่วม ILUMINATI
    1. รางวัลเงินสด $ 800,000 USD
    2. Elegant Dream CAR ใหม่มูลค่า 500,000 ดอลลาร์สหรัฐ
    3. ดรีมเฮ้าส์ซื้อในประเทศที่คุณเลือก
    4. หนึ่งเดือนของวันหยุดพักผ่อน (ชำระเต็มจำนวน) ไปยังจุดหมายการท่องเที่ยวในฝันของคุณ
    5. หนึ่งปีของสมาคมกอล์ฟแพคเกจ
    6.V.I.P การรักษาที่สนามบินทุกแห่งในโลก 7. การเปลี่ยนแปลงวิถีชีวิตโดยรวม 8. การเข้าถึงโบฮีเมียโกรฟ
    9. ชำระรายเดือน 99,000,000 เหรียญสหรัฐเข้าบัญชีธนาคารของคุณทุกเดือนในฐานะสมาชิก
    10. เดือนทำเครื่องหมายนัดกับผู้นำระดับโลก 5 อันดับแรกและ 5 อันดับแรกของโลก
    หากคุณสนใจที่จะร่วมงานกับเราในสัญลักษณ์ของมือของซาตานในกลุ่มภราดรภาพอิลลูมินาติที่ยอดเยี่ยมโปรดติดต่อเราทางอีเมล illuminatiworld521@gmail.com


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πράκτορα του ναού μέσω WhatsApp: 1 (513) 795 8209
    Είστε επιχειρηματίας, πολιτικός, μουσικός; Θέλεις να είσαι πλούσιος,
    διάσημος, ισχυρός στη ζωή, γίνετε μέλος της λατρείας της αδελφότητας των Illuminati
    σήμερα και κερδίστε ένα πλούσιο στιγμιαίο ποσό. 1 εκατομμύριο δολάρια την εβδομάδα και δωρεάν
    Αυτοκίνητο όπου κι αν επιλέξετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και κερδίστε ακόμη και $
    1.000.000 ως όφελός σας για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή.

    Πρέπει να είστε τουλάχιστον 20 ετών για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες μας Email: illuminatib999@gmail.com ήWhatsapp :: 1 (513) 795 8209

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σας, Θέλετε να γίνετε μέλος του Illuminati και να γίνετε πλούσιοι, διάσημοι και ισχυροί; για την υπόλοιπη ζωή σου ? Πλεονεκτήματα που δόθηκαν σε νέο μέλος που συμμετέχει στο Illuminati Brotherhood !!!
    στον τραπεζικό σας λογαριασμό $ 50.000.000USD ......
    Εβδομαδιαίος μισθός 600.000 $ ...
    Αξία αυτοκινήτου 400.000 $ USD .......
    Σύμβαση ανάθεσης αξίας 200.000.000 δολαρίων ΗΠΑ ...
    Ένα σπίτι σε οποιαδήποτε χώρα της επιλογής σας. Και δωρεάν βίζα στη χώρα των ονείρων σας. Ο συνολικός τρόπος ζωής αλλάζει; αν σας ενδιαφέρει, WhatsApp μέσω: +33758476136 ή στείλτε μας email στο: illuminatitemle666@gmail.com

    ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΜΑΣ .......
    Προσοχή στους απατεώνες !!!!!!

    Χαλάζι ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ 1000 έως 2000 $ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ 2-4 ΩΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ 3% ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ
    ΣΚΟΠΟΙ ΤΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ EMAIL ΣΕ:
    philipmorganloanservice00@gmail.com


    ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

    Ονομα:
    Ποσο δανειου :
    Διάρκεια:
    Γένος:
    Χώρα:
    Στόχος:
    Αριθμός κινητού:

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΤΑ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. (KHRISNA ΛΑΤΡΕΊΑ ΤΟΥ ΠΛΟΎΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗς ΦΉΜΗς)
    Η αλλαγή της ζωής σας δεν είναι ποτέ εύκολη, infact μερικές φορές εντελώς επώδυνη του, αλλά τίποτα δεν είναι πιο επώδυνη από ό, τι βλέπουμε τον εαυτό σας σε ένα μέρος χρόνο με το χρόνο, χωρίς καμία σημαντική πρόοδο είναι κάτι για να ανησυχείτε, αν πραγματικά μπορείτε να κρατήσετε τον εαυτό σας υπόλογο και να κάνετε ένα βήμα προς την κατεύθυνση της κίνησης προς τα εμπρός. Θα μπορέσεις να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου. Και σου εγγυώμαι ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα η ζωή σου θα φαίνεται πιο διαφορετική από ό,τι σήμερα.
    Μπορείτε να συμβουλευτείτε το μεγάλο μαντείο KHRISNA για όλες τις πνευματικές σας ανάγκες ή να συμμετάσχετε μυστική αδελφότητα μας για μια καλύτερη ζωή. Οι πόρτες μας είναι πάντα ανοιχτές για όσους αναζητούν το φως κλήση ή Whatsapp +971544105744

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεια σας, Θέλετε να γίνετε μέλος του Illuminati και να γίνετε πλούσιοι, διάσημοι και ισχυροί; για την υπόλοιπη ζωή σου ? Πλεονεκτήματα που δόθηκαν σε νέο μέλος που συμμετέχει στο Illuminati Brotherhood !!!
    στον τραπεζικό σας λογαριασμό $ 50.000.000USD ......
    Εβδομαδιαίος μισθός 600.000 $ ...
    Αξία αυτοκινήτου 400.000 $ USD .......
    Σύμβαση ανάθεσης αξίας 200.000.000 δολαρίων ΗΠΑ ...
    Ένα σπίτι σε οποιαδήποτε χώρα της επιλογής σας. Και δωρεάν βίζα στη χώρα των ονείρων σας. Ο συνολικός τρόπος ζωής αλλάζει; αν σας ενδιαφέρει, WhatsApp μέσω: +33758476136 https://wa.link/d4ml2g, Ή Στείλτε μας email στο: illuminatitemle666@gmail.com, ώστε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία συμμετοχής !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αποτυχία Μην σταματήσετε να βλέπετε το φως. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προσποιούνται ότι είναι πράκτορες των Illuminati. Προσέξτε, δεν είναι όλα αυτά που βλέπετε αληθινά. Αυτός ο οργανισμός είναι για ΕΙΡΗΝΗ, WEALTH, POWER και FAME. Ο οργανισμός δεν απαιτεί θυσίες ανθρώπων ή αίματος. Αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μας ένα μήνυμα WhatsApp στο +2349061781632 ή στείλτε μας ένα email στο leonardtaylorr666@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αποτυχία Μην σταματήσετε να βλέπετε το φως. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προσποιούνται ότι είναι πράκτορες των Illuminati. Προσέξτε, δεν είναι όλα αυτά που βλέπετε αληθινά. Αυτός ο οργανισμός είναι για ΕΙΡΗΝΗ, WEALTH, POWER και FAME. Ο οργανισμός δεν απαιτεί θυσίες ανθρώπων ή αίματος. Αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μας ένα μήνυμα WhatsApp στο +2349061781632 ή στείλτε μας ένα email στο leonardtaylorr666@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αποτυχία Μην σταματήσετε να βλέπετε το φως. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προσποιούνται ότι είναι πράκτορες των Illuminati. Προσέξτε, δεν είναι όλα αυτά που βλέπετε αληθινά. Αυτός ο οργανισμός είναι για ΕΙΡΗΝΗ, WEALTH, POWER και FAME. Ο οργανισμός δεν απαιτεί θυσίες ανθρώπων ή αίματος. Αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μας ένα μήνυμα WhatsApp στο +2349061781632 ή στείλτε μας ένα email στο leonardtaylorr666@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αποτυχία Μην σταματήσετε να βλέπετε το φως. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προσποιούνται ότι είναι πράκτορες των Illuminati. Προσέξτε, δεν είναι όλα αυτά που βλέπετε αληθινά. Αυτός ο οργανισμός είναι για ΕΙΡΗΝΗ, WEALTH, POWER και FAME. Ο οργανισμός δεν απαιτεί θυσίες ανθρώπων ή αίματος. Αν σας ενδιαφέρει, στείλτε μας ένα μήνυμα WhatsApp στο +2349061781632 ή στείλτε μας ένα email στο leonardtaylorr666@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θέλετε να είστε επιτυχημένοι στη ζωή; Τι είδους πλούτο θέλετε; Σήμερα ο Λούσιφερ μας διέταξε να φέρουμε μέλη στο βασίλειό του. Κουραστήκατε από τη φτώχεια και τώρα θέλετε φήμη, δύναμη και πλούτο. Οι μαγικές μας δυνάμεις είναι πέρα ​​από τη φαντασία σας. Μπορούμε να κάνουμε μαγικά εκ μέρους σας σχετικά με την οικονομική σας κατάσταση, μελλοντικά γεγονότα ή πράγματα που σας ενδιαφέρουν. έχουμε δύναμη και χρησιμοποιούμε δύναμη. Είμαστε οι Illuminati και μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία του πεπρωμένου. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε. Πείτε μας τι θέλετε και θα επιστρέψουμε στη δουλειά. Είναι κάποιος ή κάτι που θέλετε να έχετε; Πλούτος (Θέλετε να μεγαλώσετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό; Χρειάζεστε χρήματα για να απολαύσετε μια καλή ζωή; Κουραστήκατε να εργάζεστε σκληρά και να μην φτάσετε πουθενά;) Ή ευτυχία; η ισχυρότερη κοινωνία σας προσκαλεί στο Illuminati .. επικοινωνήστε με την αρχική σελίδα του Illuminati Initiation Φροντίστε να πείτε στο Illuminati τι θέλετε! Επικοινωνήστε με το WhatsApp (+1 (931) 994-3522) εδώ ή μέσω email: {justineilluminati@gmail.com}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτή είναι η μαρτυρία μου για το πώς εντάχθηκα τελικά στη νέα παγκόσμια τάξη, Illuminati αφού προσπαθούσα να συμμετάσχω για πάνω από 2 χρόνια τώρα, αλλά οι απατεώνες μου πήραν χρήματα αρκετές φορές. Έψαχνα να συμμετάσχω στο Illuminati τόσο καιρό, αλλά οι απατεώνες συνεχίζουν να μου παίρνουν τα χρήματα μέχρι τις αρχές του τρέχοντος έτους, όταν συναντώ τον Λόρδο Μόργκαν στο διαδίκτυο, ο οποίος με βοήθησε να συμμετάσχω στην αδελφότητα στο διαδίκτυο και λαμβάνω το ποσό των $ 1.000.000 δολαρίων στην τράπεζά μου λογαριασμό αμέσως μετά το διαδικτυακό μου τελετουργικό μύησης και επίσης θα κερδίζω $ 33.000 δολάρια μηνιαίως, είμαι πολύ χαρούμενος! Και υποσχεθείτε να διαδώσετε το καλό έργο του λόρδου Μόργκαν. Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στη νέα παγκόσμια τάξη Illuminati σήμερα, επικοινωνήστε με τον Λόρδο Μόργκαν σήμερα αντί να αποδεχτείτε απατεώνες να σας πάρουν τα χρήματά σας στο όνομα της βοήθειάς σας, Επικοινωνήστε με τον Λόρδο Morgan Email: Illuminatiofficial565@gmail.com ή +1 (202) 443-3754

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΟΝ! ΟΣΟΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ILLUMINATI, ΣΑΣ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ. Γίνετε μέρος κάτι κερδοφόρου και ιδιαίτερου (ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ILLUMINATI). Είστε ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΓΙΑΤΡΟΣ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΣ, MOD EL, Πτυχιούχος / ΜΑΘΗΤΗΣ, Y ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΟΜΟΙ. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε ότι για να γίνετε μέλος και να κερδίσετε το ποσό των $ 100,000,000, ως μηνιαίος μισθός μέλους Illuminati. "ΕΥΚΑΙΡΙΑ" Ο μεγάλος Οργανισμός Illuminati σε κάνει πλούσιο και μερικοί από αυτούς τους διάσημους ΧΡΥΣΟΥς στον κόσμο, θα σε βγάλουν από τη ρίζα του γρασιδιού και θα σε φέρουν σε υψηλότερα ύψη αν από καιρό επιδιώκεις να είσαι και μαζί θα κυβερνήσουμε τον κόσμο με η μεγάλη και ισχυρή δύναμη των Illuminati, μακροζωία και ευημερία εδώ στη γη με αιώνια ζωή και χαρά. επικοινωνήστε μαζί μας με επίσημο ταχυδρομείο: illuminatieuropeheadquarter@gmail.com ή το wahtsapp +34632600778.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΕΙΑ ΣΟΥ
    θεατής Είμαι εδώ για να μοιραστώ τη μαρτυρία μου για το πώς τελικά μπήκα στη γειτονιά Illuminati και έγινα Πλούσιος, Διάσημος και Ισχυρός, προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για να γίνω μέλος της αδελφότητας, αλλά με απάτησαν αρκετές φορές, πριν βρω μια μαρτυρία. στο διαδίκτυο, έτσι επικοινώνησα με τον πράκτορα, φοβόμουν τόσο πολύ που θα μου ζητούσε πολλά χρήματα πριν μπω στο φως, αλλά προς τη μεγαλύτερη έκπληξή μου μου ζήτησε μόνο να αγοράσω τα αντικείμενα που έφτιαξα και σήμερα είμαι πολύ χαίρομαι που του λέω στον κόσμο ότι είμαι πλούσιος και μπόρεσα να χτίσω πολλές επιχειρήσεις με όλα αυτά έλαβα ένα άμεσο ποσό 7 εκατομμυρίων δολαρίων στον προσωπικό μου λογαριασμό και είμαι επίσης γνωστός σε όλο τον κόσμο με την επιχείρηση. που μου έδωσε η αδελφότητα Illuminati και έχω επίσης τη δύναμη να κάνω ό, τι θέλω ... Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να είναι στη λωρίδα μου και να ψάχνουν βοήθεια εδώ είστε εσείς
    επίσημο email: illuminatilight676@gmail.com
    Τι είναι η εφαρμογή; (+ 1 (573) 982-0773)


    ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ 18 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η μαρτυρία μου για το πώς έγινα μέλος των Illuminati. Θέλω να ενημερώσω τους ανθρώπους που θέλουν να ενταχθούν στους μεγάλους Illuminati πώς με έχει βοηθήσει ένα σπουδαίο μέλος των Illuminati. Το όνομά του είναι Λόρδος Μόργκαν. Με βοηθά να πάρω τη ζωή μου πίσω από το στάδιο του θανάτου. Αποφορτίζεται μετά από περίπου 5 χρόνια και έξι μήνες. Αφού προδόθηκαν από τόσα πολλά μέλη των Illuminati. Με τα χρόνια ήμουν απελπισμένος και οικονομικά στο πάτωμα. Αλλά μια μέρα κάνοντας περιήγηση στο διαδίκτυο, συνάντησα τη θέση του Great Illuminati Member, Lord Morgan, και είπα ότι αν ήσουν μέλος των Great Illuminati, μπορείς να είσαι διάσημος, πλούσιος και επιτυχημένος στη ζωή. Αμέσως επικοινώνησα και του εξήγησα τα πάντα, με συνέστησε και με βοήθησε και πλήρωσα για τη φόρμα εγγραφής μέλους που χρησιμοποιήθηκε για να με μυήσει και μυήθηκα στη μεγάλη νέα παγκόσμια τάξη των Illuminati. Μετά από αυτό, μου έδωσαν όλες τις οδηγίες και μου είπαν ότι μετά την έναρξη, όλα τα νέα μέλη θα ανταμειφθούν με το ποσό των $ 1.000.000 σε μετρητά. Με τη βοήθεια του λόρδου Μόργκαν. Μυήθηκα πλήρως ως πλήρες μέλος των Illuminati. Εάν έχετε αποτύχει με απατεώνες ή ψάχνετε κάποιον να σας βοηθήσει να συμμετάσχετε, η συμβουλή μου είναι να δοκιμάσετε τον Λόρδο Μόργκαν. Είναι η καλύτερη ευκαιρία σας να γίνετε αυτό που θέλετε στη μελλοντική σας ζωή. Επικοινωνήστε μαζί του μέσω email: felixmorganilluminati@gmail.com ή WhatsApp +2348056051569.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για όλους όσους επιθυμούν να ενταχθούν στον οργανισμό Illuminati, η ένταξη στα illuminati είναι δωρεάν και δεν υπάρχουν ανθρωποθυσίες ή παρενέργειες, είναι εντελώς δωρεάν, όποιος σας ζητήσει να πληρώσετε χρήματα είναι απατεώνες. Προσοχή με τέτοιους ανθρώπους! Μην χάνετε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας από απατεώνες ειδικά αυτήν την περίοδο, πολλοί απελπισμένοι άνθρωποι ψάχνουν τρόπους επιβίωσης. Απλώς πατήστε με προσοχή, τα χρήματα είναι δύσκολο να βρεθούν! για να συμμετάσχετε στους Illuminati, καλέστε ή επικοινωνήστε μαζί μου στο WhatsApp με αυτόν τον αριθμό +13238147898 ή στείλτε email johnsondamien0147666@gmail.com Θα λάβετε ένα μήνυμα επιβεβαίωσης από τους Illuminati που επιβεβαιώνει την εγγραφή σας. Μόλις γίνει αυτό, θα λάβετε το μήνυμα ge από τους Illuminati, διαβάστε τα μηνύματα και κάντε υπομονή! Μην βιάζεσαι πολύ! αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο μερικοί από εσάς συνεχίζουν να εξαπατούνται, επειδή βιάζεστε να φτάσετε εκεί. Ο ασθενής είναι αρετή, κάντε υπομονή!
    ΧΑΙΡΕΤΕ ΤΟ ΦΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΔΕΛΦΙΑΣ ILLUMINATI.

    Πιστεύω ότι όλοι έχουμε ένα όνειρο, ένα όνειρο να γίνουμε κάτι μεγάλο στη ζωή, έτσι πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν σήμερα χωρίς να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Μερικοί από εμάς είναι προορισμένοι να γίνουν πρόεδροι των διαφόρων χωρών μας ή να γίνουν. ένας από τους μεγαλύτερους μουσικούς, ποδοσφαιριστές, πολιτικούς, επιχειρηματίες, κωμικούς του κόσμου ή βοηθός άλλων ανθρώπων που έχουν ανάγκη Σημείωση · τα νεοσύλλεκτα μέλη δικαιούνται μεγάλα οφέλη και ανταμοιβές, Δεν υπάρχει ανθρώπινη θυσία. Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά για συμμετοχή στα illuminati επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες
    WhatsApp: +1 (234) 248-7286 ++1(773)798-0522
    Email: illuminatikingdomempire@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΕΙΑ ΣΟΥ
    θεατής Είμαι εδώ για να μοιραστώ τη μαρτυρία μου για το πώς τελικά μπήκα στη γειτονιά Illuminati και έγινα Πλούσιος, Διάσημος και Ισχυρός, προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για να γίνω μέλος της αδελφότητας, αλλά με απάτησαν αρκετές φορές, πριν βρω μια μαρτυρία. στο διαδίκτυο έτσι επικοινώνησα με τον πράκτορα, φοβόμουν τόσο πολύ που θα μου ζητούσε πολλά χρήματα πριν μπω στο φως, αλλά προς τη μεγαλύτερη έκπληξή μου μου ζήτησε μόνο να αγοράσω τα είδη που έφτιαξα και σήμερα είμαι πολύ χαίρομαι που του λέω στον κόσμο ότι είμαι πλούσιος και μπόρεσα να χτίσω πολλές επιχειρήσεις με όλα αυτά έλαβα ένα άμεσο ποσό 7 εκατομμυρίων δολαρίων στον προσωπικό μου λογαριασμό και είμαι επίσης γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο με την επιχείρηση. που μου έδωσε η αδελφότητα Illuminati και έχω επίσης τη δύναμη να κάνω ό, τι θέλω ... Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να είναι στη λωρίδα μου και να ψάχνουν βοήθεια εδώ είστε εσείς
    Επίσημο email: illuminatilight676@gmail.com
    Αριθμός WhatsApp: (+ 1 (573) 982-0773)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΕΙΑ ΣΟΥ
    θεατής Είμαι εδώ για να μοιραστώ τη μαρτυρία μου για το πώς τελικά μπήκα στη γειτονιά Illuminati και έγινα Πλούσιος, Διάσημος και Ισχυρός, προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό για να γίνω μέλος της αδελφότητας, αλλά με απάτησαν αρκετές φορές, πριν βρω μια μαρτυρία. στο διαδίκτυο έτσι επικοινώνησα με τον πράκτορα, φοβόμουν τόσο πολύ που θα μου ζητούσε πολλά χρήματα πριν μπω στο φως, αλλά προς τη μεγαλύτερη έκπληξή μου μου ζήτησε μόνο να αγοράσω τα είδη που έφτιαξα και σήμερα είμαι πολύ χαίρομαι που του λέω στον κόσμο ότι είμαι πλούσιος και μπόρεσα να χτίσω πολλές επιχειρήσεις με όλα αυτά έλαβα ένα άμεσο ποσό 7 εκατομμυρίων δολαρίων στον προσωπικό μου λογαριασμό και είμαι επίσης γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο με την επιχείρηση. που μου έδωσε η αδελφότητα Illuminati και έχω επίσης τη δύναμη να κάνω ό, τι θέλω ... Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι μπορούν να είναι στη λωρίδα μου και να ψάχνουν βοήθεια εδώ είσαι εσύ
    Επίσημο email: illuminatilight676@gmail.com
    Αριθμός WhatsApp: (+ 1 (573) 982-0773)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΕΙΑ ΣΑΣ
    θεατής Είμαι εδώ για να μοιραστώ τη μαρτυρία μου για το πώς εν τέλει εντάχθηκα στη γειτονιά των Illuminati και έγινα ΠΛΟΥΣΙΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ. Έκανα ό,τι μπορούσα για να γίνω μέλος της Αδελφότητας, αλλά με πρόδωσαν αρκετές φορές πριν βρω μια μαρτυρία. στο Διαδίκτυο, οπότε επικοινώνησα με τον πράκτορα, φοβόμουν ότι θα μου ζητούσε πολλά χρήματα πριν προλάβω να συμμετάσχω στο φως, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη μόλις μου ζήτησε να αγοράσω τα αντικείμενα που έφτιαξα και σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος να πω στον κόσμο ότι είμαι πλούσιος και ότι έχω χτίσει πολλές επιχειρήσεις με όλα αυτά. Πήρα αμέσως 7 εκατομμύρια δολάρια στον προσωπικό μου λογαριασμό και είμαι γνωστός με την επιχείρηση σε όλο τον κόσμο. που μου έδωσε η Αδελφότητα Illuminati και έχω επίσης τη δύναμη να κάνω αυτό που θέλω ... Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι στο σοκάκι μου ψάχνουν επίσης βοήθεια, εδώ είστε
    επίσημο email: illuminatilight676@gmail.com
    Αριθμός WhatsApp: (+ 1 (573) 982-0773)


    Προσοχή στους απατεώνες και πρέπει να είστε 18 ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χαιρετισμούς από το ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ILLUMINATI στην ενωμένη πολιτεία και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να συμμετάσχετε στην αδελφότητα των Illuminati όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα όνειρά σας και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς καμία αιματηρή θυσία. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 650.000 USD για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη καθώς εντάσσονται στην αδελφότητα και επίσης ένα σπίτι της επιλογής τους και την τοποθεσία τους με επενδύσεις, μαζί με αυτήν την ευκαιρία στη ζωή για να γίνουν διάσημοι.

    ΟΦΕΛΗ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ILLUMINATI.
    1. Μια ανταμοιβή μετρητών 650.000 USD USD.
    2. Ένα νέο Sleek Dream CAR αξίας 250.000 USD USD
    3. Ένα ονειρεμένο σπίτι αγορασμένο στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένας μήνας ραντεβού με τους 5 καλύτερους στον κόσμο. To Bohemian Grove Μηνιαία πληρωμή 1.000.000 $ USD στον τραπεζικό σας λογαριασμό κάθε μήνα ως μέλος
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικοί celebrities στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση email: greatilluminate99@gmail.com



    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; αυτή η αδελφότητα των Illuminati στην οποία μπορείτε να συμμετάσχετε από οπουδήποτε στον κόσμο Ινδία, Τουρκία, Αφρική, Ηνωμένες Πολιτείες, Μαλαισία,
    Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ευρώπη. Ασία, Αυστραλία κ.λπ.,


    Χαιρετισμούς TEMPLE ILLUMINATI ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΩΣ Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ILLUMINATI ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΗ. Είμαι μέλος της αδελφότητας των illuminati, θέλω να ευχαριστήσω τον Λόρδο Εωσφόρο, για αυτό που έκανε για μένα, μου άλλαξε τη ζωή, έφερε χαρά και ευτυχία στη ζωή μου, ζω μια καλή ζωή σήμερα είναι επειδή της αδελφότητας των illuminati, προσπαθώ όλη μου τη ζωή να γίνω μέλος της αδελφότητας των illuminati, με απάτησαν πολλές φορές, αλλά ακόμα δεν τα παρατάω, γιατί όταν τα παρατήσεις στη ζωή, η ζωή θα τα παρατήσει και στον άνθρωπο, αν έχουν εξαπατηθεί τόσες φορές, σας συμβουλεύω να μην τα παρατάτε, γιατί η αδελφότητα των illuminati είναι πραγματική, μπήκα στους πραγματικούς illuminati πληρώνοντας μόλις 300 δολάρια, για να γίνω μέλος των illuminati, θέλω να ξέρετε όλοι σήμερα, , πληρώνετε χρήματα για να συμμετάσχετε, η συμβουλή μου για όλους σας είναι να αποφασίσετε και να γίνετε μέλος της αδελφότητας των illuminati, όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία μύησής μου, το ποσό των παροχών που μου δόθηκε είναι 1.000.000 $ για να ξεκινήσω μια νέα ζωή, αυτός είναι ο λόγος που μπορώ μην σταματήσετε να χαιρετίζετε την αδελφότητα των illuminati, εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε είδος προβλημάτων ή εσείς που υποστηρίζετε τη ζωή, η συμβουλή μου είναι να γίνετε μέλος της αδελφότητας των illuminati, ώστε να επιλυθούν όλα τα προβλήματά σας στη ζωή, για να γίνετε μέλος της αδελφότητας των illuminati, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κύριο David Mark ή το WhatsApp (+2348140101327)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΔΡΑ ILLUMINATI


    διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου = illuminatieuropeangrandmaster@gmail.com ή το wahtsapp +34602182632


    Καλώς ήρθατε στη μεγάλη τάξη διαφώτισης των Ηνωμένων Πολιτειών και όλου του κόσμου, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να συμμετάσχετε στην κοινότητα των διαφωτισμένων ανθρώπων, όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα όνειρά σας και επίσης όπου μπορείτε να ανακτήσετε το φως του πλούτου. και ευτυχία χωρίς καμία θυσία αίματος. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 550.000 $ για να πάρουμε όλα τα νέα μέλη όταν ενταχθούν στην αδελφότητα και επίσης σε ένα σπίτι της επιλογής και τοποθεσίας σας με επένδυση και αυτή την ευκαιρία στη ζωή να γίνετε διάσημοι.

    ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ.
    1. Επιβράβευση μετρητών 550.000 $.
    2. Ένα νέο Sleek Dream CAR αξίας 150.000 USD USD
    3. Αγοράστε ένα ονειρεμένο σπίτι στη χώρα της επιλογής σας.
    Μια διαβούλευση ενός μήνα με τους 5 καλύτερους στον κόσμο.
    Οι ηγέτες και οι 5 πιο σημαντικές προσωπικότητες στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε με την προηγούμενη διεύθυνση email =illuminatieuropeangrandmaster@gmail.com ή το wahtsapp +34602182632


    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ILLUMINATI ΜΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕΣΩ WHATSAPP,
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ILLUMINATI ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
    666illuminatiagent666@gmail.com

    Είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα, πολιτικός, μουσικός, θέλετε να είστε πλούσιοι, διάσημοι, ισχυροί στη ζωή, γίνετε μέλος της Αδελφότητας Illuminati
    Θα είσαι ένας άνθρωπος τιμής και γνωστός για τον σεβασμό στην κοινωνία. Και η ζωή σας θα μεταμορφωθεί προς το καλύτερο στη ζωή, Ως νέο μέλος θα ανταμειφθείτε με ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να ξεκινήσετε έναν νέο τρόπο ζωής και το φως του μεγαλείου θα είναι ασπίδα πάνω σας όλες τις ημέρες της ζωής σας.

    Πρέπει να είστε τουλάχιστον 20 ετών και άνω για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τον πράκτορα του ναού για να σας καθοδηγήσει στον ναό 666illuminatiagent666@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θέλω να γίνω μέλος των illuminati για πλούτη στα ελληνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Επικοινωνήστε με τον κ. David Mark στο email joinIlluminati1122@gmail.com ή Whatsapp +2348140101327, Γεια σε όλους το όνομά μου είναι Adams scott, είμαι από την Ιταλία, δίνω μια μαρτυρία για το πώς εντάχθηκα στην αδελφότητα των illuminati, προσπαθούσα να γίνω μέλος αυτής της οργάνωσης για αυτό πολλά χρόνια τώρα, με εξαπατούσε ψεύτικος πράκτορας στη Νότια Αφρική και τη Νιγηρία, ήμουν αδύναμος, δεν μπορούσα πια να ταΐσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου και προσπάθησα να βγάλω χρήματα με κάθε τρόπο, αλλά μάταια, φοβόμουν να επικοινωνήσω με οποιονδήποτε illuminati πράκτορας επειδή έχουν φάει τα χρήματά μου, μια μέρα έπεσα πάνω σε μια ανάρτηση κάποιου που έδινε μια μαρτυρία ευχαριστώντας έναν άντρα που ονομαζόταν David Mark που τον βοήθησε να ενταχθεί στην αδελφότητα των illuminati, μετά κοίταξα το email του άνδρα και τον αριθμό τηλεφώνου που ήταν γραμμένο εκεί , φοβήθηκα να επικοινωνήσω μαζί του γιατί με απάτησαν πολλές φορές απατεώνες και έφυγα με τα χρήματα, τότε ήμουν πολύ μπερδεμένος και έτσι αποφάσισα να επικοινωνήσω με το άτομο που έλαβε την κατάθεση και του τηλεφώνησα και επικοινώνησα μαζί του στο τηλεφωνήματα πριν άρχισε να μου λέει τη δική του ιστορία για το πότε ήθελε να γίνει μέλος, μου είπε τα πάντα να κάνω, μετά αποφάσισα και τηλεφώνησα στον πράκτορα Ντέιβιντ Μαρκ και μου είπε τα πάντα να κάνω και μυήθηκα, παραδόξως μου δόθηκε η επωφεληθείτε από το ότι είμαι νέο μέλος της μεγάλης αδελφότητας των illuminati, ήμουν πολύ χαρούμενος, για όσους από εσάς προσπαθείτε να γίνετε μέλος αυτής της οργάνωσης, αυτή είναι η ευκαιρία σας για να γίνετε μέλος ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο κ. David Mark στο email joinIlluminati1122@gmail.com ή στον αριθμό WhatsApp +2348140101327

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Επικοινωνήστε με τον κ. David Mark στο email joinIlluminati1122@gmail.com ή Whatsapp +2348140101327, Γεια σε όλους το όνομά μου είναι Adams scott, δίνω μια μαρτυρία για το πώς μπήκα στην αδελφότητα των illuminati, προσπαθούσα να ενταχθώ σε αυτόν τον οργανισμό τόσα χρόνια τώρα , με εξαπάτησαν ψεύτικοι πράκτορες στη Νότια Αφρική και τη Νιγηρία, ήμουν αδύναμος, δεν μπορούσα πια να ταΐσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου και προσπάθησα να βγάλω χρήματα με κάθε τρόπο, αλλά μάταια, φοβόμουν να επικοινωνήσω με οποιονδήποτε πράκτορα των illuminati γιατί έχω φάει τα λεφτά μου, μια μέρα έπεσα πάνω σε μια ανάρτηση κάποιου που έδινε μια μαρτυρία ευχαριστώντας έναν άντρα που τον έλεγαν Ντέιβιντ Μαρκ που τον βοήθησε να ενταχθεί στην αδελφότητα των illuminati, μετά κοίταξα το email του άνδρα και τον αριθμό τηλεφώνου που ήταν γραμμένο εκεί. φοβόμουν να επικοινωνήσω μαζί του γιατί με απάτησαν πολλές φορές απατεώνες και έφυγα με τα χρήματα, τότε ήμουν πολύ μπερδεμένος και έτσι αποφάσισα να επικοινωνήσω με το άτομο που κατέθεσε και του τηλεφώνησα και επικοινώνησα μαζί του σε τηλεφωνικές κλήσεις πριν άρχισε τ λέγοντάς μου τη δική του ιστορία για το πότε ήθελε να ενταχθεί, μου είπε τα πάντα να κάνω, μετά αποφάσισα και τηλεφώνησα στον πράκτορα Ντέιβιντ Μαρκ και μου είπε τα πάντα να κάνω και μυήθηκα, παραδόξως μου δόθηκε το πλεονέκτημα που ήμουν νέο μέλος της μεγάλης αδελφότητας illuminati, ήμουν πολύ χαρούμενος, για όσους από εσάς προσπαθείτε να γίνετε μέλος αυτής της οργάνωσης, αυτή είναι η ευκαιρία σας να εγγραφείτε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο κ. David Mark στο email joinIlluminati1122@gmail.com ή στον αριθμό WhatsApp +2348140101327

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Η μαρτυρία μου για το πώς έγινα μέλος των Illuminati. Θέλω να γνωρίζω ανθρώπους που θέλουν να ενταχθούν στους μεγάλους Illuminati ως σπουδαίο μέλος των Illuminati που με θέλουν ως εξαιρετικό μέλος. Το όνομά του είναι Λόρδος Φέλιξ Μόργκαν. Βοηθήστε με να επαναφέρω τη ζωή μου από το στάδιο του θανάτου. Εξιτήριο μετά από περίπου 5 χρόνια και έξι μήνες. Αφού προδόθηκε από τόσα πολλά μέλη των Illuminati. Με τα χρόνια ήμουν απελπισμένος και οικονομικά στο έδαφος. Αλλά μια μέρα, καθώς περιηγούσα στο Διαδίκτυο, έπεσα πάνω στη δημοσίευση του Μεγάλου Μέλους των Illuminati, Λόρδου Felix Morgan και είπε ότι αν ήσουν ένα από τα σπουδαία μέλη των Illuminati, μπορείς να είσαι διάσημος, πλούσιος και επιτυχημένος στη ζωή. Επικοινώνησα μαζί του και του εξήγησα τα πάντα και μου συνέστησε την εγγραφή που χρησιμοποιήθηκε και πλήρωσα για το μεγάλο μέλος για να ξεκινήσω και μυήθηκα στο Παγκόσμιο Τάγμα των Illuminati. Μετά από αυτό, μου έδωσαν όλες τις κατευθυντήριες γραμμές και με ενημέρωσαν ότι μετά την έναρξη, τα νέα μέλη θα ανταμειφθούν με το ποσό των $1.000.000 σε μετρητά. Με τη βοήθεια του Λόρδου Felix Morgan. Μυήθηκα πλήρως ως πλήρες μέλος των Illuminati. Αν σας συμβουλεύετε ότι έχετε δοκιμάσει έναν απατεώνα στο παρελθόν ή έχετε δοκιμάσει, εναπόκειται σε εμένα να σας βοηθήσω να συμμετάσχετε, οπότε δοκιμάστε τον Λόρδο Μόργκαν. Είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνεις αυτό που θέλεις στη μελλοντική σου ζωή. Επικοινωνήστε μαζί του μέσω  WhatsApp +2348056051569 ή email: Illuminatiofficial565@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Είστε επιχειρηματίας ή γυναίκα, πολιτικός, μουσικός, θέλετε να είστε πλούσιοι, διάσημοι, ισχυροί στη ζωή, γίνετε μέλος της Αδελφότητας Illuminati
    Θα είσαι ένας άνθρωπος τιμής και γνωστός για τον σεβασμό στην κοινωνία. Και η ζωή σας θα μεταμορφωθεί για το καλύτερο στη ζωή, Ως νέο μέλος θα ανταμειφθείτε με ένα τεράστιο χρηματικό ποσό το ποσό των 999000$, ένα αυτοκίνητο και επίσης ένα σπίτι σε οποιαδήποτε χώρα της επιλογής σας για να ξεκινήσετε ένα νέο ο τρόπος ζωής και το φως του μεγαλείου θα είναι ασπίδα πάνω σας όλες τις ημέρες της ζωής σας.

    Πρέπει να είστε τουλάχιστον 20 ετών και άνω για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τον πράκτορα του ναού για να σας καθοδηγήσει στον ναό illuminatiagent.usa@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΧΥΣ ILLUMINATI, ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ILLUMINATI ΣΗΜΕΡΑ, μέσω gmail (greastestilluminati4@gmail.com),
    whatsapp +234 705 048 2264 ή τηλεγράφημα +234 705 048 2264
    Είσαι επιχειρηματίας ή γυναίκα, πολιτικός, μουσικός, φοιτητής, θέλεις να είσαι πλούσιος, διάσημος, ισχυρός στη ζωή; Εγγραφείτε στις λατρείες IlluminatiFraternity σήμερα και αποκτήστε αμέσως το πλούσιο ποσό. 1 εκατομμύριο δολάρια την εβδομάδα καθώς γίνεσαι μέλος της παρέας και ένα δωρεάν σπίτι. όπου κι αν επιλέξετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και θα λάβετε επίσης 350.000 $ ως μηνιαίο εισόδημά σας.
    ΠΡΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ILLUMINATI
    1. Μια ανταμοιβή μετρητών 1.000.000 USD USD
    2. Ένα νέο αυτοκίνητο Sleek Dream αξίας 150.000 $
    3. Ένα ονειρεμένο σπίτι αγορασμένο στη χώρα της επιλογής σας.
    Ένα ραντεβού με τους 5 καλύτερους του κόσμου. Οι ηγέτες και οι 5 κορυφαίες διασημότητες στον κόσμο. Εάν ενδιαφέρεστε, στείλτε μας email αυτό, (greastetilluminati4@gmail.com), whatsapp +234 705 048 2264 ή τηλεγράφημα +234 705 048 2264 για μια άμεση διαδικτυακή έναρξη.


    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΥΡΟΣΟΧΗΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ILLUMINATI ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
    Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πράκτορα του ναού μέσω: 666illuminatiagent666@gmail.com

    Είστε επιχειρηματίας, πολιτικός, μουσικός; Θέλετε να είστε πλούσιοι, διάσημοι, ισχυροί στη ζωή, γίνετε μέλος της λατρείας της αδελφότητας Illuminati σήμερα και λάβετε ένα πλούσιο στιγμιαίο ποσό. 5.000.000 $ την εβδομάδα και ένα δωρεάν σπίτι. όπου κι αν επιλέξετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και να πάρετε ακόμη και 50.000 $ το μήνα ως μισθό ...

    Οφέλη για νέα μέλη που γίνονται μέλη των Illuminati.
    1. Ένα σπίτι σε οποιαδήποτε χώρα της επιλογής σας.
    2. Ένα νέο αυτοκίνητο των ονείρων αξίας $200.000 USD.
    3. Μια ευκαιρία να γνωρίσεις τους καλύτερους πλούσιους στον κόσμο

    Πρέπει να είστε τουλάχιστον 20 ετών για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες μας
    Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:  666illuminatiagent666@gmail.com
    666illuminatiagent666@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΑΦΩΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ILLUMINATI ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΤΕΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πράκτορα του ναού μέσω: illuminatitemple5674@email, business.com, politian@retic? Θέλετε να είστε πλούσιοι, διάσημοι, ισχυροί στη ζωή, γίνετε μέλος της λατρείας της αδελφότητας Illuminati σήμερα και κερδίστε άμεσα πλούσιο ποσό. 2.000.000 δολάρια την εβδομάδα και ένα δωρεάν σπίτι. όπου κι αν επιλέξετε να ζήσετε σε αυτόν τον κόσμο και να λαμβάνετε έως και 100.000 $ το μήνα σε μισθό... Προνόμια για νέα μέλη που γίνονται μέλη των Illuminati. 1. Ένα σπίτι σε οποιαδήποτε χώρα της επιλογής σας. 2. Ένα νέο αυτοκίνητο των ονείρων αξίας 200.000 δολαρίων. 3. Μια ευκαιρία να γνωρίσετε τους καλύτερους πλούσιους άντρες στον κόσμο Πρέπει να είστε τουλάχιστον 20 ετών για να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες μας Email: illuminatitemple5674@gmail.com
    WhatsApp +17042682532
    Τηλεγράφημα @Illuminatitemple5674

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η μαρτυρία μου για το πώς έγινα μέλος των Illuminati. Θέλω να γνωρίζω ανθρώπους που θέλουν να ενταχθούν στους μεγάλους Illuminati ως σπουδαίο μέλος των Illuminati που με θέλουν ως εξαιρετικό μέλος. Το όνομά του είναι Λόρδος Φέλιξ Μόργκαν. Βοηθήστε με να επαναφέρω τη ζωή μου από το στάδιο του θανάτου. Εξιτήριο μετά από περίπου 5 χρόνια και έξι μήνες. Αφού προδόθηκε από τόσα πολλά μέλη των Illuminati. Με τα χρόνια ήμουν απελπισμένος και οικονομικά στο έδαφος. Αλλά μια μέρα, καθώς περιηγούσα στο Διαδίκτυο, έπεσα πάνω στη δημοσίευση του Μεγάλου Μέλους των Illuminati, Λόρδου Felix Morgan και είπε ότι αν ήσουν ένα από τα σπουδαία μέλη των Illuminati, μπορείς να είσαι διάσημος, πλούσιος και επιτυχημένος στη ζωή. Επικοινώνησα μαζί του και του εξήγησα τα πάντα και μου συνέστησε την εγγραφή που χρησιμοποιήθηκε και πλήρωσα για το μεγάλο μέλος για να ξεκινήσω και μυήθηκα στο Παγκόσμιο Τάγμα των Illuminati. Μετά από αυτό, μου έδωσαν όλες τις κατευθυντήριες γραμμές και με ενημέρωσαν ότι μετά την έναρξη, τα νέα μέλη θα ανταμειφθούν με το ποσό των $1.000.000 σε μετρητά. Με τη βοήθεια του Λόρδου Felix Morgan. Μυήθηκα πλήρως ως πλήρες μέλος των Illuminati. Αν σας συμβουλεύετε ότι έχετε δοκιμάσει έναν απατεώνα στο παρελθόν ή έχετε δοκιμάσει, εναπόκειται σε εμένα να σας βοηθήσω να συμμετάσχετε, οπότε δοκιμάστε τον Λόρδο Μόργκαν. Είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνεις αυτό που θέλεις στη μελλοντική σου ζωή. Επικοινωνήστε μαζί του μέσω WhatsApp +2348056051569 ή email: Illuminatiofficial565@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Έχω μια πρόταση αμοιβαίων οφελών σχετικά με την ένταξη στην Αδελφότητα 🔺 Illuminati Φέρνοντας τους φτωχούς, τους άπορους και τους ταλαντούχους στο προσκήνιο της φήμης και του πλούτου. Αποκτήστε χρήματα, φήμη, εξουσίες, ασφάλεια, αναγνωρίστε την επιχείρησή σας, τον πολιτικό αγώνα, ανεβείτε στην κορυφή σε ό, τι κάνετε, προστατευτείτε πνευματικά και σωματικά!
    Όλα αυτά θα τα πετύχετε με μια λάμψη ενός ματιού όταν μυηθείτε στην αδελφότητα. Παρακαλούμε απαντήστε αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στη μεγάλη ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ILLUMINATI.
    Επικοινωνία μέσω email: bobbyjamescastro@gmail.com
    Αγγελική : https://www.facebook.com/mhyzztaalkaline.sodja
    Télégramme: Bobbyjames_2
    για περισσότερες πληροφορίες 🔺

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Χαιρετισμούς από το μεγάλο τάγμα των ILLUMINATI στο ενωμένο κράτος και σε όλο τον κόσμο, αυτή είναι μια ανοιχτή ευκαιρία να συμμετάσχετε στην αδελφότητα του Illuminate όπου μπορείτε να ανακτήσετε τα χαμένα όνειρά σας και επίσης όπου μπορείτε να δείτε το φως του πλούτου και της ευτυχίας χωρίς καμία αιματηρή θυσία. Και πληρώνουμε επίσης το ποσό των 500.000 USD για να καλωσορίσουμε όλα τα νέα μέλη καθώς εντάσσονται στην αδελφότητα και επίσης ένα σπίτι της επιλογής τους και την τοποθεσία τους με επενδύσεις, μαζί με αυτήν την ευκαιρία στη ζωή τους να γίνουν διάσημοι.

    ΟΦΕΛΗ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ILLUMINATE.
    1. Μια ανταμοιβή μετρητών 500.000 USD USD.
    2. Ένα νέο Sleek Dream CAR αξίας 200.000 USD USD
    3. Ένα ονειρεμένο σπίτι αγορασμένο στη χώρα της επιλογής σας και πολλά άλλα

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ; μπορείτε να γίνετε μέλος της αδελφότητας Illuminati  από οπουδήποτε στον κόσμο Ινδία, Τουρκία, Αφρική, Ηνωμένες Πολιτείες, Μαλαισία,
    Ντουμπάι, Κουβέιτ, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστρία, Γερμανία, Ευρώπη. Ασία, Αυστραλία κ.λπ.,

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: εάν ενδιαφέρεστε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω μας
    email:  greatilluminati94@gmail.com

    Χαιρετίσματα TEMPLE ILLUMINATE ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτή είναι η μαρτυρία μου για το πώς εντάχθηκα τελικά στη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, τους Illuminati αφού προσπαθώ να γίνω μέλος εδώ και πάνω από 2 χρόνια, αλλά οι απατεώνες μου πήραν χρήματα αρκετές φορές. Έψαχνα να γίνω μέλος των Illuminati τόσο καιρό, αλλά οι απατεώνες συνεχίζουν να μου παίρνουν τα χρήματά μου μέχρι τις αρχές του έτους, όταν συναντήθηκα με τον Λόρδο Felix Morgan στο διαδίκτυο, επικοινώνησα μαζί του και του εξήγησα τα πάντα και μου πρότεινε την εγγραφή και πλήρωσα για το μεγάλο μέλος για να ξεκινήσω και μυήθηκα στην Παγκόσμια Τάξη και λαμβάνω το ποσό των 1.000.000 δολαρίων ΗΠΑ μετά την ολοκλήρωση της μύησής μου. Είμαι πολύ χαρούμενος! Και υποσχεθείτε να διαδώσετε το καλό έργο του Λόρδου Felix Morgan. Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της νέας παγκόσμιας τάξης Illuminati σήμερα, επικοινωνήστε με τον Λόρδο Felix Morgan σήμερα, είναι η καλύτερη ευκαιρία να αποκτήσετε συμμετοχή στους Illuminati που πάντα επιθυμείτε. Επικοινωνήστε με τον Λόρδο Felix Morgan Email: Illuminatiofficial565@gmail.com ή WhatsApp +2348055459757

    ΑπάντησηΔιαγραφή