Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : Πιο κοντά στο μυστικό του Κώστα Καραμανλή!


Ξένες μυστικές υπηρεσίες αλλά και το ΠΑΣΟΚ -για τους δικούς της λόγους κάθε πλευρά- ήθελαν να βγάλουν από τη μέση τον Κώστα Καραμανλή.

Αυτό είναι το συμπέρασμα που προκύπτει από τις νέες αποκαλύψεις για την περίοδο έως το 2009, προκαλώντας αίσθηση καθώς και πολλά ερωτήματα στην κοινή γνώμη.

Οι αποκαλύψεις αυτές για το θέμα των κοριών και των παρακολουθήσεων που σημειώνονταν εντός και εκτός Ελλάδας ρίχνουν κι άλλο φως στα μεγάλα μυστικά της πρόσφατης πολιτικής Ιστορίας. Εξηγούν ακόμη σαφέστερα γιατί ο πρώην πρωθυπουργός αντιμετωπιζόταν ως εμπόδιο, αφενός, από ξένους παράγοντες, που επιδίωκαν να καθορίζουν την πορεία της χώρας μας με βάση τα δικά τους συμφέροντα, και, αφετέρου, από την τότε αντιπολίτευση, υπό τον Γ. Παπανδρέου, που ήθελε να καταλάβει μανιωδώς την εξουσία για να παραδώσει στη συνέχεια την Ελλάδα στα νύχια της τρόικας και των διεθνών τοκογλύφων!
Την περίοδο εκείνη μυστικές υπηρεσίες είχαν στην κυριολεξία τα «αυτιά» τους στα τηλέφωνα του τότε πρωθυπουργού, της συζύγου του, στενών συνεργατών του και υπουργών. Από τη μια οι ξένοι και από την άλλη το ΠΑΣΟΚ έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αποσταθεροποιήσουν την τότε κυβέρνηση, να την ανατρέψουν και να αλλάξουν μια σειρά από επιλογές και αποφάσεις που είχαν ληφθεί από τον Κώστα Καραμανλή.

Όσα αποκαλύπτονται, που φτάνουν ως το σχέδιο δολοφονίας του, προκαλούν σοκ και δέος τόσο για τη θρασύτητα των κοριών όσο και για τους λόγους που οι πράκτορες και οι παρακρατικοί προσπαθούσαν να μάθουν τα μυστικά του Κώστα Καραμανλή. Ακόμη και ότι συνέχισαν το έργο τους για δύο χρόνια (από το 2005 έως το 2007), αν και είχαν στο ενδιάμεσο ξεσκεπαστεί, δείχνει ότι η εντολή που είχαν ήταν να «εξοντώσουν» πάση θυσία τον Καραμανλή και την κυβέρνησή του.

Όσα κατέθεσε ο στενός συνεργάτης, πρώην υπουργός και προσωπικός φίλος του Γιάννης Βαληνάκης -ότι γνώριζαν ότι τους παρακολουθούν οι Αμερικανοί, γι’ αυτό άλλαζαν συνεχώς καρτοκινητά, αλλά και ότι αναγκαζόταν οι συμμετέχοντες σε συσκέψεις και ο πρωθυπουργός να μιλούν σε ανοιχτούς χώρους και με γκριμάτσες ώστε να μην τους ακούν- επιβεβαιώνουν τον ασφυκτικό κλοιό στον οποίο βρισκόταν η τότε κυβέρνηση.

Την ίδια ώρα ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ προκύπτει, όπως έγραψε και χθες η «κυριακάτικη δημοκρατία», από τις αποκαλύψεις για ένα κορυφαίο στέλεχός του. Πρόκειται για τον Μιχάλη Καρχιμάκη (στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου έως το 1995, συγγενής του Χρήστου Παπουτσή και έμπιστος του Γιώργου Παπανδρέου, που τοποθετήθηκε από αυτόν γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής), ο οποίος την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου θα απολογηθεί στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση των υποκλοπών και τις καταγγελίες περί σχεδίου δολοφονίας του κ. Καραμανλή. Ο κ. Καρχιμάκης κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην κακουργηματική πράξη της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας, καθώς βρέθηκαν σε έφοδο στο σπίτι και το γραφείο του απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ για εκείνη την περίοδο!


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου