Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


«Η τελευταία εξέλιξη είναι ακόμα μία πράξη της κατάλυσης του Συντάγματος, βλέπουμε ότι πλέον, υπό τη μορφή δυνάμεων κατοχής, η αστυνομία μπήκε και κατέλαβε το ραδιομέγαρο. Λέω δυνάμεις κατοχής, γιατί από τις έξι το πρωί προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε με την κυβέρνηση και η κυβέρνηση μας παραπέμπει στον εισαγγελέα, ο εισαγγελέας μας παραπέμπει στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και ουσιαστικά φαίνεται ότι κανείς από αυτούς δεν έδωσε την εντολή, παρά την έδωσε η τρόικα.

Από εδώ και πέρα οι Έλληνες πολίτες, ό,τι ακούν από τη δημόσια τηλεόραση θα πρέπει να ξέρουν ότι είναι προϊόν προπαγάνδας της τρόικας και των δυνάμεων κατοχής, εκείνων που επιβάλλουν την κατάλυση του Συντάγματος, την αναστολή διατάξεων του Συντάγματος, όπως την παραδέχθηκαν χθες οι κυβερνώντες, λέγοντας ότι θα προχωρήσουν σε νέες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, καταλύοντας ουσιαστικά τον κοινοβουλευτισμό και τη δυνατότητα να νομοθετεί η Βουλή.

Είναι μια ιδιαίτερη μέρα και για αυτό είμαστε σήμερα εδώ, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ της Κρήτης - Ρεθύμνου, των Χανίων, του Ηρακλείου, του Λασιθίου - με τους βουλευτές Κώστα Γιοβανόπουλο και Γιώργο Νταβρή, για να υποβάλλουμε τα σέβη μας σε εκείνους που στο Αρκάδι απέδειξαν ότι οι Έλληνες δεν ζουν σκλαβωμένοι. Εάν χρειαστεί τινάζουν και την πυριτιδαποθήκη, αλλά τη λευτεριά δεν τη μετράνε, ούτε με εντολές της τρόικας, ούτε με εντολές του Τούρκου κατακτητή.


Θα καταθέσουμε στεφάνι εκ μέρους του ελληνικού λαού και θα στείλουμε το μήνυμα ότι αυτό που απαιτείται για τη λευτεριά είναι η απόφαση των Ελλήνων. Οι Έλληνες ενωμένοι πρέπει να προχωρήσουμε στο να αποτινάξουμε έναν ξένο ζυγό, που οδηγεί πλέον στη δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων, στη δήμευση της δημόσιας περιουσίας, στην κατάργηση των Ενόπλων Δυνάμεων με την τακτική την οποία ακολουθούν, και ουσιαστικά στην κατάργηση του ελληνικού κράτους. Πρέπει να ξεσηκωθούμε, να ενωθούμε και για αυτό οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα κάνουν τα πάντα».

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ : Τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής; Τι πρέπει να γίνει δηλαδή εδώ που έχουμε φθάσει;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ : Κατ’ αρχήν, αυτό που πρέπει να γίνει, είναι να αντιληφθούμε όλοι μας ότι η τρόικα η οποία έρχεται να συμβουλεύσει για το καλό του ελληνικού λαού με την πολιτική που επιβάλλει δεν αποτελείται από κάποιους φίλους και συμμάχους. Η πολιτική αυτή έχει αποτύχει πλήρως, έχει οδηγήσει την ελληνική οικογένεια και την ελληνική οικονομία στην καταστροφή, 2.100.000 άνεργοι, 6.000 άνεργοι που αυτοκτόνησαν, καθημερινά λουκέτα που μπαίνουν σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθημερινά οικογένειες οι οποίες φτάνουν στην απόγνωση, στη φτώχεια και την πείνα.

Έχουν αντικατασταθεί οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του ελληνικού λαού με υπαλλήλους της τρόικας, οι οποίοι έρχονται και δίνουν εντολές, τις οποίες εφαρμόζουν δυστυχώς οι υπουργοί. Έχουμε τους επιτρόπους, οι οποίοι προΐστανται των ελληνικών υπουργείων και έχουμε παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας και της περιουσίας του ελληνικού λαού. Έχουμε δηλαδή αναστολή του Συντάγματος. Και όταν το Σύνταγμα αναστέλλεται, όταν δεν εφαρμόζονται οι διατάξεις του Συντάγματος, και καταλύεται η Δημοκρατία, τότε οι Έλληνες πρέπει να αντιληφθούν ότι υπάρχει το άρθρο 120 του Συντάγματος - το παλιό 114 θα θυμούνται οι παλιότεροι - το οποίο λέει, ότι η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Ακόμη πιο σημαντικό είναι - και πρέπει να το καταλάβουν αυτό οι κυβερνώντες και όσοι συμπράττουν αυτή τη στιγμή σε αυτή την κατάσταση - ότι η παραγραφή των εγκλημάτων που διαπράττουν αυτή τη στιγμή αρχίζει μόνο μετά την αποκατάσταση της νομιμότητας.

Ο κ. Σαμαράς αντί να στείλει τον κ. Παπανδρέου, όπως υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό, στην εξεταστική επιτροπή και το Ειδικό Δικαστήριο, έχει διαπράξει πλέον το έγκλημα της υπόθαλψης εγκληματία, υποθάλποντας τώρα τον κ. Βενιζέλο. Στα σκάνδαλα των υποβρυχίων, των εξοπλιστικών προγραμμάτων,  στην κοινή λογική Σαμαρά - Βενιζέλου, οι τραπεζικοί λογαριασμοί, όπως αυτοί του Άκη Τσοχατζόπουλου, παρουσιάζονται σαν αριθμοί τηλεφώνων. Να ξέρουν ότι δεν θα γλυτώσουν, δεν πρόκειται να δεχθεί ο ελληνικός λαός καμία παραγραφή, θα φέρουν και τα κλεμμένα λεφτά πίσω και θα πληρώσουν όλοι τους, και εκείνοι που τους καλύπτουν και εκείνοι οι οποίοι διέπραξαν τα εγκλήματα.

ΕΡ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ : Η επίσκεψή σας στην Κρήτη έχει και μια έννοια για περεταίρω οργάνωση για τις δημοτικές εκλογές;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ : Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ξεκινήσαμε από την Κρήτη και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εκείνους με τους οποίους ξεκινήσαμε μαζί από την πρώτη στιγμή στην Κρήτη, αλλά και όλους εκείνους με τους οποίους συναντηθήκαμε. Η λεβεντιά της Κρήτης είναι η λεβεντιά η οποία δίνει την ελπίδα. Μια χούφτα ανθρώπων, χωρίς να έχουμε χρηματοδοτήσεις, χωρίς να έχουμε σπόνσορες, με μόνη μας δύναμη και όπλο την πίστη στην πατρίδα μας, ξεκινήσαμε και καταφέραμε να πάρουμε 11% στις πρώτες εκλογές. Συνεχίζουμε να μην έχουμε σπόνσορες, συνεχίζουμε να αρνούμαστε να συμβιβαστούμε, όπως αυτός εδώ ο τόπος των ασυμβίβαστων, αυτός ο τόπος της λεβεντιάς, αυτός ο λαός που κατάφερε με τις πιρούνες να αντιμετωπίσει τους αλεξιπτωτιστές Γερμανούς στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι Κρητικοί που στο Αρκάδι τίναξαν στον αέρα την πυριτιδαποθήκη αντί να παραδοθούν, είναι η ελπίδα για την απελευθέρωση της πατρίδας. Δίνουμε την κύρια βάση και δύναμη για όλες τις μάχες που θα δοθούν από εδώ και πέρα στην Κρήτη, από εδώ από τα Χανιά, από το Ρέθυμνο, από το Ηράκλειο, από το Λασίθι

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ : Άρα για τις δημοτικές δηλαδή;

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ : Στις δημοτικές εκλογές θα επιδιώξουμε το αντιμνημονιακό μέτωπο να εμφανιστεί ενωμένο, με έντιμους ανθρώπους και να στείλουμε ένα μήνυμα, ότι όσοι συνεργάζονται με τις δυνάμεις κατοχής, με την τρόικα, θα είναι απέναντι στον ελληνικό λαό, βεβαίως διασφαλίζοντας τις θέσεις που αποτελούν για εμάς κόκκινες γραμμές, που είναι τα εθνικά μας θέματα και στέλνοντας το μήνυμα ότι μόνο ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να πετύχουμε την λευτεριά. Θα το επιδιώξουμε και στις δημοτικές εκλογές.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου