Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Η ανικανότητα δεν κρύβεται κάνοντας το γελωτοποιό στον πρωθυπουργό


Του Κώστα Βουκελάτου

Διάβασα το παρακάτω κειμενο στον σημερινό τύπο και αναρωτιέμαι εαν εχει κάποια σοβαρότητα ο Αδωνις και την ικανότητα να βελτιώσει την παροχή υγείας στους πολίτες ή απλά να εξυπηρετήσει την ΤΡΟΙΚΑ;

Ασύλληπτες καταστάσεις στην καρδιολογική κλινική καταγγέλλουν ασθενείς.

Τριτοκοσμικές καταστάσεις εκτυλίσσονται καθημερινά πλέον στις κλινικές του ΓΚΝ «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας όπου ασθενείς και συνοδοί δεν πιστεύουν πολλές φορές  αυτό που βιώνουν.


Αποκορύφωμα των όσων συντελούνται στο χώρο της υγείας στην περιοχή, τα όσα καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στην καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου, όπου η σίτιση των ασθενών γίνεται με το σταγονόμετρο.


Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξαν ημέρες που μοιράστηκε ένα γάλα ανά τέσσερις ασθενείς και μια  γιαούρτι σε  δυο άτομα.

Τα όσα συμβαίνουν στην καρδιολογική του Νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» είναι παράγωγο της πολιτικής που ακολουθείται σύμφωνα με την οποία λόγω κάλυψης του προϋπολογισμού  πως ότι τελειώνει, δεν παραγγέλλεται.

Πηγές (patrastimes.gr, ygeianet.gr)

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου