Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΡΙΓΥΡΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ


Σε συνέχεια του άρθρου μου ‘’Ιδού το ποιόν των Προεδρικών συνεργατών και κουμπάρων’’ (είναι αναρτημένο στο Μπλοκ μου), που σας είχα στείλει αρχές Ιουλίου και αναφέρετο στον διορισμό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χρύσανθου* Αναστασιάδη (ΝΧΑ) του κύριου Τώνη Αντωνίου ως προέδρου του Δ.Σ. των Κυπριακών Αερογραμμών, έχω να παρατηρήσω τα ακόλουθα :

Ο πρόεδρος ΝΧΑ υπέπεσε σε νέο ολίσθημα, διορίζοντας τον κ. Μιχάλη Πολυδωρίδη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου. Με βάση το Πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για το Χρηματιστήριο σε σχέση με τη δημόσια εταιρεία Interfund Investments Ltd (απόσπασμα του οποίο παραθέτω πιο κάτω) ο κύριος Μιχάλης Πολυδωρίδης (Γραμματέας) και ο κύριος Τώνης Αντωνίου Πρόεδρος τότε της εταιρείας Interfund Investments Ltd έκαναν πράγματα και θαύματα προκειμένου να εξαπατήσουν το επενδυτικό κοινό, όπως ψευδορκίες, παραπλανητικές και ψευδείς δηλώσεις στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας κ.λ.π. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το πόρισμα υπήρχαν ψευδείς και παραπλανητικές δηλώσεις στο ενημερωτικό δελτίο της εταιρείας, καθώς επίσης και εσκεμμένα λάθη στην πρόσθεση με αποτέλεσμα να υπερεκτιμηθεί η αξία της εταιρείας κατά Λ.Κ 2.686.577 λίρες. (€4.590.285).

Πιο συγκεκριμένα στο Ενημερωτικό ∆ελτίο της εταιρείας ηµεροµηνίας 29/9/2000 περιλαµβάνονται οι πιο κάτω παραπλανητικές και ψευδείς δηλώσεις : 


Η αναφορά στις σελίδες 4 και 8 όσο και στην ανακοίνωση ηµεροµηνίας 19 Οκτωβρίου 2000, που έκδωσε η εταιρεία µε βάση το Κανονισµό 73, ότι το  ΧΑΚ έχει αποδεχθεί προς εισαγωγή στο ΧΑΚ 157.650.450  µετοχές ονοµαστικής αξίας 10 σεντ στην τιµή έκδοσης 30 σεντ ανά µμετοχή ήταν λανθασμένη.


Σε μια περίοδο που οι συντάξεις πείνας μειώνονται και οι άνεργοι πολίτες ψάχνουν τροφή στα σκουπίδια, ο ΝΧΑ αυξάνει την ετήσιααντιμισθία των συμβούλων της Κεντρικής Τράπεζας κατά 18 περίπου φορές ( από €1.700 σε €30.000). Σαν γνήσιος εκπρόσωπος της κομματοκρατίας διατηρεί την κυβερνητική χορηγία στα κόμματα ανέπαφη στα €6.8 εκ, και ας έχουν τα κόμματα κύριους χρηματοδότες τον υπόκοσμο και εταιρείες και οργανισμούς του εξωτερικού. Τα πράγματα φυσικά δεν σταματούν εδώ. Ο κουμπάρος και φίλος του Προέδρου Αναστασιάδη (ο Πρόεδρος έχει τους περισσότερους κουμπάρους από οιονδήποτε άλλον στην Κύπρο), Τώνης Αντωνίου είχε διοριστεί, εκτός από πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραμμών, οι οποίες βρίσκονται ένα βήμα πριν το οριστικό κλείσιμο, και στο ΔΣ του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕ.ΠΑ.Κ)

Από πληροφορίες που έχω  ο Πρόεδρος ΝΧΑ πρόκειται να τον προωθήσει στην κενωθείσα πρόσφατα θέση του προέδρου του ΤΕ.ΠΑ.Κ. Ο κύριος Αντωνίου, όπως και πολλοί άλλοι, του Ν.Χ.Α. μη εξαιρουμένου, για τα εκατομμύρια που οικειοποιήθηκε με ψευδείς και παραπλανητικές παραστάσεις αντί να καταλήξει στην φυλακή και να υποχρεωθεί να τα επιστρέψει, τα επένδυσε σε ακίνητα  επ’ ονόματι της οικογενειακής του εταιρείας Micrologic Ltd. Πιο συγκεκριμένα είχε αγοράσει, μεταξύ άλλων, το 2000 γη 1900 τ.μ. με κτίρια 3500 τ.μ. επί της οδού Λεκορπουζιέ 31, 3075 Λεμεσός για το ποσό των κυπριακών λιρών 675.000 ( €1.154.000), τα ανακαίνισε το 2003 και στην συνέχεια τα ενοικίασε μέσω του ΤΕ.ΠΑ.Κ στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, παράρτημα  του Υπουργείου Παιδείας. Αν δεν κάνω λάθος το ακίνητο αυτό είναι το μόνο απ’ όλα τα ενοικιαζόμενα κτήρια του ΤΕ.ΠΑ.Κ που βρίσκεται εκτός πανεπιστημιακού δακτυλίου. Από πληροφορίες που κυκλοφορούν, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τα απίστευτα ψηλά ενοίκια του ΤΕ.ΠΑ.Κ, όλα ‘’από σύμπτωση’’ ιδιοκτησία ημετέρων, το ενοίκιο του κουμπάρου από €18200 μηνιαίως, μέσα στα πλαίσια του ‘’εκσυγχρονισμού’’ και της ‘’περισυλλογής’’ που επιχειρεί ο ΝΧΑ έχει αυξηθεί στα €20000 μηνιαίως, η άλλως €15 το τ.μ. Αν κάπου υπάρχει λάθος στα όσα αναφέρω ας τα διαψεύσει ο κουμπάρος του προέδρου. Αν και προεδρικός κουμπάρος, ας ψάξει καλύτερα το Γραφείο Φόρου Εισοδήματος για να διαπιστωθεί αν κουμπάρος πλήρωσε φόρους πάνω στα τεράστια ποσά που έχει αποκομίσει από το 2000 μέχρι σήμερα.

Θα μου πει κάποιος, αμάν βρέ αδελφέ, σταμάτα επιτέλους την κριτική σου στο σύστημα και ιδιαίτερα στον πρόεδρο Αναστασιάδη. Στο κάτω, κάτω αυτόν επέλεξε ο λαός για να το κυβερνήσει, άσε τον ήσυχο να κάνει την δουλειά. Μα, ακριβώς για αυτό του ασκώ κριτική, γιατί απλά δεν κάνει την δουλειά του και ούτε κυβερνά. Σαν γνήσιος διάδοχος του ανεκδιήγητου Χριστόφια και προστάτης του αρρωστημένου και αμαρτωλού κατεστημένου συνεχίζει να εφαρμόζει με γηνάτι το ξερόλικο δόγμα του, ‘’εγώ είμαι ο πρόεδρος και ότι θέλω κάνω’’. Συνεχίζει προκλητικά να βολεύει ημετέρους, διεφθαρμένους και ανίκανους και να παραγκωνίζει τους άξιους και τίμιους. Σ’ ότι αφορά την επιλογή του κυπριακού λαού να το εκλέξει πρόεδρο, σεβαστή μεν άστοχη κατά τη άποψη μου δε. Όχι τόσο γιατί δεν είχε κρίση ο λαός, αλλά γιατί εγκλωβίστηκε και παραπλανήθηκε από τις ψεύτικες υποσχέσεις του.

Ο Πρόεδρο ΝΧΑ ας πάψει ‘’να τριγυρνά σαν δολοφόνος στο χώρο του εγκλήματος’’, ας πάψει επιτέλους να προκαλεί βάναυσα το δημόσιο αίσθημα με τις επιλογές του να διορίζει σε καίρια πόστα φίλους και κουμπάρους και γενικά όμοιους του που έδρασαν από κοινού το 1999-2000 στο ΧΑΚ και κατασπάραξαν τις οικονομίες 200.000 περίπου κυπριών. Ο  ΝΧΑ, σαν γνήσιος εκφραστής του αμαρτωλού κατεστημένου, με τις εντελώς άστοχες επιλογές των υπουργών και συνεργατών του, καθώς επίσης και με τις όποιες εξαρτήσεις των ταλαιπωρούν δυστυχώς δεν είναι σε θέση να κυβερνήσει και αυτό είναι πασιφανές 7 μήνες μετά την εκλογή του.  Επιβάλλεται εδώ και τώρα να σοβαρευτεί και να κάνει κάποιο ξεσκαρτάρισμα των συνεργατών του, να αλλάξει νοοτροπία και να σταματήσει να μας προκαλεί ανασφάλεια και απόγνωση με την συμπεριφορά του. Ας μην εφησυχάζει ο πρόεδρος και ο περίγυρος του, γιατί η ανεργία, η φτώχεια και η εξαθλίωση θα κάνει τους πολίτες απρόβλεπτους και βίαιους και οι επιπτώσεις για την Κύπρο μας θα είναι ολέθριες.

  
* Το Χρυσάνθου παραπέμπει στο ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο ‘’αδιάφθορος’’ Νίκος Αναστασιάδης στις χρηματιστηριακές του συναλλαγές κατά την διάρκεια της χρηματιστηριακής απάτης του 1999-2000 για να εξαπατά τους ανυποψίαστους επενδυτές, να θησαυρίζει σε βάρος τους και να μην γίνεται αντιληπτός

Όμηρος Αλεξάνδρου

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου