Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ...


Χαμός στο ίσιωμα. Και καλά, για τα μάτια των προβάτων που ψηφίζουν.

Πόλεμο στην Κυβέρνηση άνοιξαν Βουλευτές και των 2 κομμάτων που κατέστρεψαν τη χώρα και ακόμη συγκυβερνούν με αφορμή τα ακίνητα.

Δήθεν, θα πρέπει ο Στουρνάρας να αλλάξει το νόμο για τη φορολογία των ακινήτων ώστε τα γαλαζοπράσινα πρόβατα να μπορέσουν να τον ψηφίσουν μπας και μπορέσουν και πάνε σε κανένα καφενείο της περιφέρειάς τους χωρίς... ομπρέλα.

Ο Στουρνάρας, αφήνει τους Βουλευτές, υποτακτικούς χειροκροτητές των Σαμαρά και Βενιζέλο, να βελάζουν ελεύθερα αφού και ο ίδιος δε μπορεί να πάρει απόφαση μιας και περιμένει την Άνγκελα να ορκιστεί και μετά να δώσει τη γραμμή, το ρυθμό, δηλαδή, που θα χτυπάει το ντέφι μας όσο εμείς χορεύουμε αντί να σκεφτόμαστε.

Και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας θα περάσουν από τη Βουλή των Ελλήνων Συγγενών και η φορολογία των ακινήτων.


Αυτές οι δήθεν ανταρσίες των κυβερνητικών Βουλευτών με προκαλούν πλέον εμετό.


Μαριονέτες είναι όλοι τους και κάποιοι κουνούν τα σχοινιά για να κουνηθούν και καραγκιόζηδες αφού χρειάζονται...βοήθεια για να ξεστομίσουν μερικές κουβέντες στη Βουλή. Είναι γνωστό ότι οι λόγοι τους περνούν από λογοκρισία του Μαξίμου και γράφονται βάσει της χρήσης συγκεκριμένης ομάδας λέξεων.

Αυτό το καταλάβαμε για τα καλά, ξανά, το σαββατοκύριακο της μομφής.

Όλα θα περάσουν. Άλλο πρέπει να μας ανησυχεί.

Μήπως αρχίζουμε να συνηθίζουμε το βραστό νερό ???


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου