Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Το υπουργείο Δικαιοσύνης «έθαψε» μήνυση κατά της τρόικα!


Με μία ερώτηση κόλαφο προς το υπουργείο Δικαιοσύνης και τον ίδιο τον υπουργό Χαράλαμπο Αθανασίου, ο βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανοίγει μία νέα διάσταση συνεργασίας μεταξύ της κυβέρνησης Σαμαρά και τρόικα, αφήνοντας σαφέστατες υπόνοιες για σοβαρότατη θεσμική παράλειψη του υπουργού Δικαιοσύνης, ο οποίος φαίνεται να μην προώθησε -ως όφειλε- την μηνυτήριο αναφορά του Τέρενς Κουίκ προς τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα, αφήνοντας πλήθος εύλογων ερωτημάτων.

Έτσι, Ενημέρωση για τη τύχη της μήνυσης που κατέθεσε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης εναντίον των επικεφαλής της Τρόικας, ώστε να αποσταλεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, ζητά με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Στις 15 Ιανουαρίου 2013 ο Τέρενς Κουίκ επισκέφθηκε τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη και του είχε παραδώσει φάκελο με τη μήνυση του στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης εναντίον των επικεφαλής της Τρόικας.


Η παράδοση (η οποία πήρε και αριθμό Πρωτοκόλλου 174/15.01.2013) έγινε στον κ. Ρουπακιώτη, προκειμένου να μεριμνήσει εκείνος, βάσει των προβλεπομένων διαδικασιών, η μήνυση του Τέρενς Κουίκ να προωθηθεί στον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης μέσω της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Η μήνυση είχε συνταχθεί από τον Επιστημονικό Σύμβουλο του Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ. Δικηγόρο Ευάγγελο Παπαγεωργίου, ο οποίος είναι και Πολιτευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη Β’ Αθήνας.

Αν και έχουν περάσει σχεδόν έντεκα μήνες, ο Τέρενς Κουίκ δεν είχε καμία απολύτως ενημέρωση για την τύχη της μήνυσης που κατέθεσε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Και ρωτά ο κ. Κουίκ τον υπουργό Δικαιοσύνης (της Ελλάδας), ζητώντας ταυτόχρονα να προωθηθεί άμεσα η μήνυσή του προκειμένου να τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες :

«Ποια είναι η τύχη της μήνυσης που κατέθεσα στο Υπουργείο σας; Για ποιο λόγο παρατηρείται αυτή η σιωπή των έντεκα μηνών; Που έχει κολλήσει ο φάκελος και γιατί;»


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου