Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Η "Στάζι νοοτροπία" των μυστικών υπηρεσιών. Οι Μυστικές υπηρεσίες και η αχαλίνωτη δίψα τους για πληροφορίες


Αν θα πιστεύαμε τις δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών θα βρισκόμασταν σε κάθε γωνιά του δρόμου αντιμέτωποι με έναν τρομοκράτη που θα απειλούσε εμάς και την οικογένειά μας να μας τινάξουν στον αέρα με μια βόμβα η μια με χύτρα ταχύτητας. Ωστόσο, υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πεθάνετε από μια ετήσια γρίπη ή από ένα τροχαίο ατύχημα παρά από μια τρομοκρατική επίθεση.

Στάζι, Υπουργείο Κρατικής Ασφαλείας στην Ανατολική Γερμανία

Στάζι είναι το όνομα με το οποίο ήταν γνωστό το «Υπουργείο Κρατικής Ασφαλείας» (Ministerium für Staatssicherheit) της Ανατολικής Γερμανίας. Η Στάζι ανέπτυξε σταδιακά ένα τεράστιο δίκτυο επισήμων υπαλλήλων και πληροφοριοδοτών, οι οποίοι κατασκόπευαν και αρχειοθετούσαν κάθε πτυχή της ζωής εκατομμυρίων πολιτών της χώρας. Με την κατάρρευση του καθεστώτος, έγινε γνωστό ότι οι επίσημοι υπάλληλοι της Στάζι ανέρχονταν σε περίπου 91.000, οι ανεπίσημοι πληροφοριοδότες σε πάνω από 300.000, ενώ οι φάκελοι έφταναν τα δέκα εκατομμύρια.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι έφτασε ο καιρός του διεθνές ΣΤΑΖΙ συστήματος που η ελευθερία του ατόμου και της ανθρωπότητας δεν θα υπάρχει πια, αν δεν βγούμε γρήγορα από τον λήθαργο. Η υπηρεσία πληροφοριών με τον supercomputer θα αποθηκεύει ανελέητα τις ψηφιακές σου συναλλαγές. Το smart phone σου (γιατί ονομάστηκε σμάρτ νομίζεις;) δημιουργεί καθημερινά ένα λεπτομερές προφίλ με τε στοιχεία σου, με τα τηλέφωνα που έκανες, με τα μηνύματα που έστειλες, που βρισκόσουν όταν τα έλαβες, οι πληρωμές που έκανες και ότι κρέμασες στο cloude! H ελευθερία σας βρίσκεται γενικά σε ΜΕΓΑ κίνδυνο !!!

Υπηρεσίες πληροφόρησης σήμερα

Αυτό το προφίλ σας λοιπόν με όλα τα στοιχεία σας και με τις ψηφιακές λειτουργίες του, μέσα από το παρελθόν σας, περιγράφεται λεπτομερώς. Η περιγραφή όλων των ενδιαφερόντων σας, πράξεων, περιλαμβάνοντας και ευαίσθητες πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάρα πολύ εύκολα εις βάρος του ατόμου σας. Όταν το κράτος έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα, δεν είναι η ερώτηση αν θα τα χρησιμοποιήσει κάποτε; Αλλά πότε θα τα χρησιμοποιήσει εναντίον σας;

Η Στάζι μετά το 2ο παγκόσμιο πόλεμο όταν η Γερμανία χωρίστηκε σε δύο κομμάτια και είχε τους κομμουνιστές στην εξουσία έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή κάθε πολίτη. Πολλοί Γερμανοί πολίτες που έζησαν την περίοδο αυτή θυμούνται τις τρομερές ιστορίες ανθρώπων που κατάφεραν να ξεφύγουν από το καθεστώς των ΣΤΑΖΙ και γνωρίζουν πολύ καλά ποιες ήταν οι φασιστικές πρακτικές τους.

Οι δυτικές χώρες όπως συνήθιζαν τότε, εξέφραζαν την ντροπή τους για τις δραστηριότητες κατασκοπείας της κυβέρνησης της Ανατολικής Γερμανίας έναντι των πολιτών του. Οι γελοίοι υποκριτές !!!

Τα χρόνια άλλαξαν, οι ηγέτες του, Yes we Can, άλλαξαν τα λογάκια τους, δεν λένε ούτε μια λέξη! Αλλά καταγράφουν τα πάντα εναντίον των πολιτών τους για να τα χρησιμοποιήσουν την κατάλληλη στιγμή. Οι πολίτες είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος.

Στο έτος 2013, βλέπουμε ότι η Αμερική παραδέχεται ανοιχτά ότι βασανίζει ανθρώπους, ότι φυλακίζει χωρίς να δικάζει, παραδέχεται ότι υπάρχει ένας θανατικός κατάλογος με σκοπό την εκτέλεση αυτών των ανθρώπων λόγο κινδύνου της χώρας τους.

Ο Αδόλφος Χίτλερ χρειάστηκε και αυτός αρκετά χρόνια μέχρι να φτάσει στην περικοπή των πολιτικών δικαιωμάτων των Γερμανών και να ανοίξει το δρόμο του απόλυτου φασισμού.

Να πω Yes we Can ???

Όσον αφορά την αρχειοθέτηση πληροφοριών είναι ακόμη πιο αποτελεσματική από ό,τι στο παρελθόν.


Αρχειοθέτηση των Στάζι

TO KORAKI…

το είδαμε στο katohika

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου