Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Τρέμουν το ξέσπασμα της λαϊκής οργής. Καθεστωτικοί Ρουφιανο-Δημοσιογράφοι εναντίον τρόικας (Βίντεο)


Το ότι είναι εξωφρενική η απαίτηση της τρόικας να καταργηθούν όλοι οι νόμοι προστασίας των δανειοληπτών που υπάρχουν και να βγουν στο σφυρί δεκάδες χιλιάδες σπίτια, το τεκμηριώνει ο Παύλος Τσίμας στο βίντεο που παραθέτουμε.

Επικαλείται το παράδειγμα άλλων δυο χωρών που χρεοκόπησαν, της Ιρλανδίας και της Ισλανδίας που ακόμα μέχρι σήμερα, πέντε χρόνια μετά την χρεοκοπία τους είναι παγωμένοι οι πλειστηριασμοί.

«Αν εκεί δεν γίνεται που τα στεγαστικά δάνεια ήταν η χρεοκοπία αυτών των χωρών πώς θα γίνει εδώ που δεν ήταν η αιτία τις χρεοκοπίας;» αναρωτήθηκε για να συμπληρώσει :

«Είναι απαράδεκτο, είναι εξωφρενικό».


Θα μπορούσε κάποιος να συμπληρώσει ότι αυτά τα καπιταλιστικά κράτη άφησαν τις τράπεζες τους να φαλιρίσουν, ενώ εδώ μπουκώνουν με ζεστό δημόσιο χρήμα τους τραπεζίτες στο όνομα της «ομαλής λειτουργίας του τραπεζικού συστήματος». Δεν λειτουργούν πάντα με τον ίδιο τρόπο οι άρχουσες τάξεις των καπιταλιστικών χωρών. Λεπτομέρεια είναι ότι λογικά δεν έπρεπε να έχει κανένα λόγο η τρόικα για ένα θέμα που αφορά τις τράπεζες και τους δανειολήπτες.

Υ.Γ. : Δεν τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος για τις απαράδεκτες απαιτήσεις της τρόικας τους δημοσιογράφους του Mega. Αντιλαμβάνονται ότι αν περάσει ένα τέτοιο μέτρο που ξεσπιτώνει δεκάδες χιλιάδες πολίτες, τότε θα ακολουθήσει κοινωνική έκρηξη, με απρόβλεπτες διαστάσεις. Καταλαβαίνουν επίσης ότι ένα τέτοιο ξέσπασμα λαϊκής οργής, το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Και ένα τέτοιο ενδεχόμενο το τρέμουν, αυτοί και τα αφεντικά τους.Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου