Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. - ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ !


Τα βίντεο που ακολουθούν είναι πάρα πολύ σημαντικά και θα πρέπει να τα δουν όλοι οι Έλληνες.

Προβάλουν…

1. Πώς παρασκευάζονται τα χρήματα από το πουθενά.

2. Ποιοι κινούν τα νήματα της παγκόσμιας τάξης μέσα από μια αποκαλυπτική ομιλία ενός πρώην μέλος Δ.Ν.Τ.

3. Η προβοκάτσια που έγινε σε διάφορες χώρες και οι απειλές των Αμερικανών πρακτόρων σε πολλούς αρχηγούς Κρατών.

Και όλα αυτά; Τα περισσότερα έγιναν και στην Ελλάδα.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι το χρήμα βγαίνει από εταιρίες και δεν χρωστάμε σε καμία εταιρία που με το έτσι θέλω κόβει χρήματα.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι το παγκόσμιο χρέος ως χρήμα είναι ανύπαρκτο.

Δεν υπάρχει ως χρήμα αλλά μόνο ως αριθμοί.


Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας και δείτε τον πραγματικό ρόλο του Δ.Ν.Τ. σε αντίθεση όπως μας το παρουσιάζουν κάποιοι ότι είναι οι καλοί και θέλουν να μας σώσουν πραγματικά !

 


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου