Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΚΗΔΕΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Vanessa Nehko 7χρονη νεκρή μαθήτρια.

Βρυξέλλες, Δ. Πορφύρης/Π. Σταφυλά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία των μικρών μαθητών του Ελληνορθόδοξου σχολείου Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός στην χριστιανική συνοικία της Κάασσα όπως επιβεβαιώνουν το A.P., το ΑRΜΕΝ PRESS κ.α ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Στο σχολείο φοιτούσαν εκτός από ελληνορθόδοξος μαθητές και παιδιά άλλων χριστιανικών ομολογιών όπως Αρμένιοι και Καθολικοί. Τα λευκά μινιατουρίστικα φέρετρα περιφέρονταν ανοικτά στους δρόμους.

Συχνές ήταν οι στάσεις της πομπής σαν το πλήθος να ήθελε να καθυστερήσει τον αποχωρισμό. Αυτά τα φέρετρα δεν θα κλείσουν ποτέ. Ξέσκεπα αυτά τα παιδικά πρόσωπα θα προκαλούν τους προδότες, θα καταδεικνύουν τους ενόχους, περιμένοντας την ύστατη δικαίωση.

Η τελετή μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση ενώ για το γεγονός έγιναν δηλώσεις από τον υπουργό Εσωτερικών της Συρίας και τον Αρχιεπίσκοπο του Ελληνορθόδοξου Πατριαρχείου της Δαμασκού. Είναι εκκωφαντική η σιωπή των διεθνών μέσων αλλά ακόμα πιο σιωπηλό είναι το βουβό πένθος που σκέπασε όλη τη χώρα. Μόνο οι κατάρες των γονιών φτάνουν για ν’ ακυρώσουν αυτή τη διεθνή συνομωσία σιωπής.


O Yπουργός Εσωτερικών Mohammad al-Shaar δήλωσε : “η τρομοκρατία που στοχεύει μικρά παιδιά στο σχολείο τους δεν είναι πιο δυνατή από το φρόνημα του συριακού λαού. Oι τρομοκράτες προβαίνουν σε αντίποινα σκοτώνοντας μικρά αθώα παιδιά”.

Ο ελληνορθόδοξος Αρχιεπίσκοπος Δαμασκού, Luka al-Khoury, τόνισε από την πλευρά του : “οι ρίζες των χριστιανών σε αυτήν την χώρα είναι πολύ βαθιές και αυτή η χώρα της Συρίας πληγώνεται από τον εχθρό ακριβώς επειδή παρείχε ασφάλεια στους χριστιανούς. Θα υπερασπιστούμε τον τόπο μας και είμαστε έτοιμοι όλοι να θυσιαστούμε”.O ελληνορθόδοξος Επίσκοπος Δαμασκού προσέρχεται στο νοσοκομείο.
O ελληνορθόδοξος Επίσκοπος Δαμασκού προσέρχεται στο νοσοκομείο

ανοιχτό το φέρετρο του μικρού μάρτυρα.
ανοιχτό το φέρετρο του μικρού μάρτυρα

τα πιο λυπηρά αγγελτήρια.
τα πιο λυπηρά αγγελτήρια


Δικό μας σχόλιο : Σηκωθείτε από τους καναπές σας. Βγείτε στους δρόμους και φωνάξτε με όλη τη δύναμη της ψυχής σας που έχετε μέσα σας να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ σε όλο τον κόσμο ανεξάρτητα αν αυτά είναι Χριστιαννάκια όπως τα παραπάνω, Μουσουλμανάκια, Άσπρα ή Μαύρα, Δυτικά ή Ανατολικά.

Είναι παιδιά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Σταματήστε τους ΝεοΤαξίτες που χρηματοδοτούν ανθρώπους για να σφάζουν παιδιά.

Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Είναι παιδιάααααααααααααααααααααααααααααααα

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου