Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;;

Ένα δημοσίευμα που μας έκανε τρομερή εντύπωση στην ιστοσελίδα judex.gr και το οποίο μεταφέρει ένα άρθρο της εφημερίδας “ΧΡΟΝΟΣ”, είναι μια αναφορά σε ένα πρόσφατο γεγονός που αφορά στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό, ένας Έλληνας πολίτης μουσουλμανικού θρησκεύματος από την περιοχή της Θράκης, προτού πεθάνει απευθύνθηκε σε έναν συμβολαιογράφο για την σύνταξη της διαθήκης του, σύμφωνα με την οποία άφηνε όλη του την περιουσία στην σύζυγό του. Η αδελφή του θανόντος όμως, αποφάσισε να προσβάλει την διαθήκη και απευθύνθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Ροδόπης, το οποίο ωστόσο απέρριψε τις αιτιάσεις της.

Θέλοντας να διεκδικήσει μέρος της περιουσίας του αδερφού της κατά το ισλαμικό δίκαιο, άσκησε έφεση στο Εφετείο Θράκης, το οποίο απεφάνθη ότι καλώς συνετάχθη η διαθήκη με την ελεύθερη βούληση του πολίτη αυτού και, επομένως, δεν τίθεται ζήτημα προσβολής της. Η υπόθεση βέβαια προχώρησε στον Άρειο Πάγο, ο οποίος αναίρεσε τις αποφάσεις των προηγουμένων δικαστηρίων και απεφάνθη ότι ως μουσουλμάνος ο εν λόγω πολίτης δεν είχε δικαίωμα να συντάξει διαθήκη. Η σύζυγος του θανόντος, η οποία θίγεται από την εν λόγω απόφαση, προτίθεται να απευθυνθεί στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.


Εάν η ιστορία που αναφέρεται στο δημοσίευμα αυτό έχει βάση, τότε φαίνεται ότι ο Άρειος Πάγος αναγνωρίζει και προτάσσει την ισχύ της σαρία σε σχέση με το ελληνικό δίκαιο, δημιουργώντας έτσι στην ελληνική επικράτεια πολίτες δύο ταχυτήτων, οι οποίοι υπόκεινται σε διαφορετικούς κανόνες.  Κατά την άποψή μας η εξέλιξη αυτή θα ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη για ευνόητους λόγους και σε σχέση με την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή λόγω του επεκτατισμού της τουρκικής πολιτικής, αλλά και στο εσωτερικό όλης της χώρας εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των μεταναστών που είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα.  

Επιπλέον δημιουργούνται ερωτήματα για το πολιτισμικό στάτους μιας κοινωνία όπως η ελληνική, η οποία υπό τις συνθήκες αυτές θα συνεχίσει να διαβιεί και να εξελίσσεται πάνω σε δυο διαφορετικά και αντίρροπα μοντέλα. 

Ποιες επιπτώσεις θα μπορούσε να έχει αυτό στον Ελληνισμό και την χώρα μας; Νομίζουμε ότι όλοι μπορείτε να τις φανταστείτε…Θα αναμένουμε να δούμε τις περαιτέρω εξελίξεις της υπόθεσης. Το πλήρες δημοσίευμα μπορείτε να το βρείτε στην διεύθυνση : http://www.judex.gr/?p=8556

ΕΟΕ

Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου