Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Γ. Δημαράς : Χωρίς αποδείξεις διώκουν τον Κασιδιάρη...


...ΓΙ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑ "ΟΧΙ" ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ

Ο πρόεδρος του Πανελληνίου Άρματος Πολιτών και βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Γιάννης Δημαράς εξηγώντας τη στάση του, γιατί ψήφισε «Όχι» στην άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη είπε ότι όταν δεν υπάρχει από την αρμόδια Επιτροπή πρόταση ομόφωνη για την άρση ασυλίας, δεν την ψηφίζει.

Επιπλέον, ο Γιάννης Δημαράς χαρακτήρισε «επικίνδυνο παιχνίδι» να γίνεται άρση ασυλίας «για όποιον κατηγορείται χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις».

Έχω ψηφίσει για πάνω από 30 περιπτώσεις άρσης ασυλίας ... δεν μπορείς να αποφασίζεις χωρίς να έχεις αποδείξεις, παρατήρησε σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ !

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου