Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟN ΠΑΓΚΑΛΟ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ. ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ “ΕΛΕΟΝΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΠΛΕΙΑΣ”

pagalos

Από φίλο αναγνώστη, λάβαμε το εξής σχόλιο-καταγγελία η οποία εμπλέκει τον εθνικό προβοκάτορα, Θόδωρο Πάγκαλο, με τους δαιδάλους των μασονικών στοών.

Το δημοσιεύουμε με επιφύλαξη, όμως όσα λέγονται σε αυτό μας δημιουργούν μεγάλες εκπλήξεις για έναν απόμαχο πολιτικό ο οποίος καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα, πιάνοντας στασίδια σε πάντα φιλόξενα κανάλια που δεν διστάζουν να τον προβάλλουν όχι μόνον για λόγους τηλεθέασης.

Για το θέμα αυτό θα γίνει ειδική αναφορά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης στο ZOOM.

http://www2.zippyshare.com/v/31346935/file.html

“Εν αρχής να πούμε ότι την ημέρα της αφίξεως του τεθνεώτος κ. Κων/νου Καραμανλή στην Ελλάδα και κατά την ώρα της υποδοχής του ως σωτήρα σχεδόν στους ελάχιστους επιβάτες του αεροπλάνου που τον μετέφερε ήταν και ο γνωστός Μισέλ Οικονόμου ή Αλέξανδρος Γιωτόπουλος ο φερόμενος ως αρχηγός της 17 Νοέμβρη ο οποίος σημειωτέον ήταν συγκάτοικος του γνωστού Θεόδωρου Πάγκαλου όταν αμφότεροι βρισκόταν στο Παρίσι στο Καρτιέ Λα Τεν. Μια προσεκτική ματιά στο βίντεο της υποδοχής του Κων/νου
Καραμανλή αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ερώτηση.

Ως τι βρισκόταν το αεροπλάνο αυτό ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος τι στιγμή που οι λιγότεροι των 30 επιβατών του αεροπλάνου αυτού ήταν όλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι για λόγους ασφαλείας του σίγουρου πρωθυπουργού;”

“Για το Θεόδωρο Πάγκαλο πολλά θα μπορούσαμε να πούμε αλλά λόγω χώρου και κούρασης, θα περιοριστούμε σε λίγα :

Πρώτον, σε μία δήλωσή του στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» την 18-3-1996 που λέει «Να ακούνε λιγότερο οι πολίτες αυτής της χώρας τη φωνή του Μ. Αλεξάνδρου, του Ι. Καίσαρα και του Χριστού ή άλλων προσώπων που δε δικαιούνται να έχουν πρόσβαση στο ακουστικό μας σύστημα».
Ποιος δικαιούται να έχει πρόσβαση στο ακουστικό μας σύστημα, κ. Πάγκαλε, ο Μάρξ, ο Στάλιν, ο Λένιν και η υπόλοιπη εβραιοπαρέα που ασπάζεστε; 

Δεύτερον, ο εν λόγω είναι ο άνθρωπος που με τις ενέργειές του στην υπόθεση Οτσαλάν ρεζίλεψε τη χώρα μας που κινδύνευσε κιόλας από τρομοκρατικές ενέργειες των Κούρδων εις βάρος μας ως αντίποινα. Η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» την 21-2-1999 έγραψε «Ο Οτσαλάν πιστεύει ότι Σημίτης και Πάγκαλος τον ‘πούλησαν’. Στο διάστημα της παραμονής του στο Ναϊρόμπι τηλεφώνησε στον Παπαθεμελή, στη δε Ολμπράϊτ έστειλε επιστολή δεχόμενος να δικαστεί από το δικαστήριο της Χάγης».

Το δημοσίευμα φέρει τον τίτλο «Καρέ-καρέ το χρονικό της προδοσίας». Ο Θ. Πάγκαλος ήταν τότε υπουργός εξωτερικών της χώρας μας. Ο Θεός και ο ίδιος ξέρει πόσα ακόμα έκανε. Να πούμε, τέλος, ότι ο εν λόγω δεν έχανε ευκαιρία να παρευρίσκεται σε εβραϊκές εκδηλώσεις”.


”Εν συνεχεία, καλό θα είναι να δούμε έναν - έναν τους πρωταγωνιστές των κυβερνήσεων 1981 - 1985 και 1985 - 1989 και μετά θα δούμε τι έγινε από το 1993 και εδώ. Στο περιοδικό των Μασονικών στοών του Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου 1966 και στη Μασονική στοά «Σπ. Νάγος» υπ’ αριθ. 111 των Αθηνών βρίσκουμε τον Ιωάννη Σκουλαρίκη ως ξιφοφόρο αξιωματικό της στοάς. Ο εν λόγω ήταν ο υπουργός Δημοσίας Τάξης στις κυβερνήσεις αυτές και έκανε ουκ ολίγα, όπως θα δούμε. Στο ίδιο περιοδικό, τεύχος 110 Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 1973 βρίσκουμε στη μασονική στοά «Ιωνία» υπ’ αριθ. 54 Αθηνών, το Γεράσιμο Αρσένη ως «Β΄ ΔΟΚ». Στο ίδιο περιοδικό και στο ίδιο τεύχος βρίσκουμε άλλον έναν που έγραψε ιστορία, το Θεόδωρο Πάγκαλο, ως μέλος της Μασονικής Στοάς «Πλειάς» υπ’ αριθ. 78 Αθηνών φέροντα το βαθμό του Ελεονόμου”.


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου