Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Oι κορυφαίοι των κορυφαίων πιλότων απέναντι στους "αετούς" της 340Μ


Πριν από λίγο η Π.Α. με επίσημη ανακοίνωση της επιβεβαίωσε τα διαδοχικά ρεπορτάζ του defencenet.gr, για την συμμετοχή της Πολεμικής Αεροπορίας στην μεγάλη πολυεθνική άσκηση "Βlue Flag 2013" που διοργανώνει η ισραηλινή Αεροπορία στην βάση OVDA.

Δεδομένου της συμμετοχής επίλεκτων πιλότων, της ισραηλινής, της αμερικανικής, και της ελληνικής αεροπορίας, η άσκηση αποκτά χαρακτήρα "συνάντησης κορυφής" των καλύτερων πιλότων σε παγκόσμια κλίμακα πλην Ρωσίας.

Η ανακοίνωση της Π.Α. έχει ως εξής :

"Η Πολεμική Αεροπορία, αποδεχόμενη την πρόσκληση της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας, προγραμματίζει να συμμετάσχει στην ισραηλινή πολυεθνική Άσκηση "Blue Flag 2013", από την Τετάρτη 13 έως και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013, με τέσσερα (4) αεροσκάφη F-16 Block 52+ της 340 Μοίρας.


Η άσκηση προγραμματίζεται να διεξαχθεί στην Αεροπορική Βάση OVDA, στο νοτιοανατολικό Ισραήλ, με συμμετοχή αεροσκαφών από τις Πολεμικές Αεροπορίες των ΗΠΑ και της Ιταλίας.

Σμήναρχος (Ι) Αλέξανδρος Μαρίνος
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ"

H IAF αποφάσισε να εμπλέξει στην άσκηση που θα διεξαχθεί από τις 13 μέχρι τις 29 Νοεμβρίου το καλύτερο σμήνος που διαθέτει και το οποίο προσομοιώνει τα εχθρικά αεροσκάφη στις εθνικές ασκήσεις του Ισραήλ στα πρότυπα των Αμερικανών Aggressors.

Πρόκειται για το Σμήνος των Flying Dragons (γνωστό επίσης και ως Red Squadron) επίσημα 115 Π.Μ. και επιχειρεί με αεροσκάφη F-16.

Μάλιστα σημειώνεται πως  οι τελικές προετοιμασίες για τη μεγαλύτερη άσκηση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια,  στην ΑΒ Ovda βρίσκονται στην τελική τους φάση για την υποδοχή των Μοιρών τόσο από την Π.Α., όσο και από τις Η.Π.Α., και την Ιταλία.

Εκτός όμως από τους Flying Dragons στην blue Flag από ισραηλινής πλευράς θα πάρουν μέρος αεροσκάφη από 7 συνολικά Μοίρες της IAF και αυτό ενδεικτικό της βαρύτητας που δίνουν οι Ισραηλινοί στην παρουσία των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών.

Έτσι η ισραηλινή Αεροπορία θα επιστρατεύσει όλους των τύπους των μαχητικών που διαθέτει όπως F-16 block 30 και F-16I, F-15C/D και F-15I.

H Π.Α. θα συμμετάσχει με τα 4 αεροσκάφη F-16 Βlock 52+ της 340 Μοίρας και κλιμάκιο 45 ιπταμένων και τεχνικών.

H USAF με F-15E Strike Eagle, και η ιταλική Αεροπορία με αεροσκάφη Tornado και AMX.


Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου