Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Το είδαμε και αυτό! Ο ΓΑΠ κυπουρός στη Κωνσταντινούπολη...! [photo]


O Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να συμμετάσχει στις εργασίες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και το πάρκο Γκεζί...

«Oι άνθρωποι των πόλεων έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν τις απόψεις τους και το πάρκο αυτό είναι το σύμβολο αυτής της έκφρασης. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο» δήλωσε ο ίδιος.

Ο Παπανδρέου στο πάρκο Γκεζί φύτεψε ένα μικρό πεύκο και σύμφωνα με τα στελέχη του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος η ενέργεια αυτή έγινε προς τιμήν των θυμάτων των διαδηλώσεων στο πάρκο Γκεζί.


Ο ξεριζωμός των δέντρων στο συγκεκριμένο πάρκο από τις μπουλντόζες του δήμου για να χτιστεί ομοίωμα Οθωμανικού στρατώνα το οποίο θα λειτουργούσε ως εμπορικό κέντρο, είχαν προκαλέσει τις αντιδράσεις του κόσμου και τις διαδηλώσεις.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου