Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Τι θα συμβεί εάν εμείς... ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ?! Μήνυμα προς όλους τους Αφυπνισμένους και όχι μόνο ... (video)


Τι θα συμβεί εάν εμείς… ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ?!


Δείτε τα βίντεο και ΞΥΠΝΗΣΤΕ …Τη στιγμή που ο κάθε άνθρωπος αφυπνίζεται και γνωρίζει την ΑΛΗΘΕΙΑ την ίδια στιγμή εμφανίζεται και ο τρόπος για την αντιμετώπιση κάθε "μη επιθυμητής" κατάστασης.

Αφυπνιστείτε εσείς οι ίδιοι... αφυπνίστε και όλους τους άλλους γύρω σας... με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, μιλήστε π.χ. για αυτά που γνωρίζετε και τότε κάτι μαγικό θα συμβεί... σε ατομικό καθώς και στο συλλογικό επίπεδο.


ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ …

ΕΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ …

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ …

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου