Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Ο «προφήτης» Κασιδιάρης. Μιλά για τις διώξεις της Χ.Α., το 2012, πριν καν γίνουν! (βίντεο)


Ήταν Μάιος του 2012, λίγο πριν τις Εθνικές Εκλογές, όταν ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, έδινε συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό της Πελοποννήσου. Ακούγοντας όμως κάποιος τη συγκεκριμένη συνέντευξη δεν μπορεί παρά να χαρακτηρίσει ως «προφήτη» τον Ηλία Κασιδιάρη,  αφού σχολιάζει τις διώξεις της Χ.Α., χωρίς καν ακόμα να έχουν γίνει, καθώς και την άνοδο των ποσοστών μετά από αυτές! Οι δηλώσεις του είναι σαν να είναι … σημερινές!

Δύο χρόνια πριν δήλωνε πως : «θα ενωθούν όλοι επειδή υπάρχει ο κίνδυνος της ΧΑ. Θα ενωθούν κατά της Χ.Α. μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί, επειδή μπήκαν οι νεοναζί – οι φασίστες, όπως θα λένε, στη Βουλή».

Το συγκλονιστικό, είναι πως από τότε ο εκπρόσωπος τύπου της Χ.Α. είχε προβλέψει την άνοδο του συνδέσμου μετά από τις διώξεις (κάτι που κάποιοι δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν εγκαίρως), και δήλωνε : «Αυτό θα μας ενισχύσει. Έτσι, από το περιθώριο, θα φτάσουμε στην εξουσία».

Σαν σημερινή δήλωσή του μοιάζει και το ποιοι πολεμάνε τη Χρυσή Αυγή : «Ενοχλούνται διεθνής παράγοντες. Εβραίοι & Αμερικανοί είναι αυτοί που διοικούν στην πραγματικότητα τη χώρα & αυτοί ενοχλούνται με την είσοδο της Χ.Α. στη Βουλή».

Όσο για την ανατροπή του πολιτεύματος, σαν να ήξερε ότι θα εγείρετο σχετικό θέμα, δήλωνε : «Έχουμε κάνει δήλωση στον Άρειο Πάγο ότι δεν σκοπεύουμε να ανατρέψουμε το πολίτευμα. Κάποια κόμματα της αριστεράς δεν έχουν κάνει. Εάν είχα τέτοια πρόθεση θα έβγαζα τανκ στους δρόμους».

Ακούστε τα σχετικά αποσπάσματα στο βίντεο που ακολουθεί και μη ξεχνάτε ότι δεν είναι σημερινή συνέντευξη, αλλά από το 2012 !!! 

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου