Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Ακούσατε - Ακούσατε : Αθωώθηκαν οι 42 κατηγορούμενοι για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου...


Δεκατρία χρόνια μετά το σκάνδαλο με τις μετοχές φούσκες του χρηματιστηρίου το δικαστήριο αθώωσε 42 άτομα που κατηγορούνταν σε βαθμό κακουργήματος, για τα αδικήματα της απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και άλλα αδικήματα.

Οι δικαστές έκριναν πως δεν στοιχειοθετήθηκε η απάτη διότι από κανένα στοιχείο δεν προέκυψε ότι η τιμή πώλησης των επίδικων πακέτων μετοχών επηρέασαν την τελική τους τιμή στο ταμπλό του ΧΑΑ την συγκεκριμένη περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την άσκηση κακουργηματικών ποινικών διώξεων το 1999 για το «σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου», η ανάκριση για την υπόθεση είχε ανατεθεί στην πρώην δικαστικό Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια.


Οι χειρισμοί της τότε ανακρίτριας, που αποφυλακίστηκε πρόσφατα, της κόστισαν την θέση της στο δικαστικό Σώμα αλλά την καταδίκη της σε 12ετή κάθειρξη για κατάχρηση εξουσίας και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Η δικαστική έρευνα μετά την υπόθεση «Μπουρμπούλια» συνεχίστηκε με εντολή του Εισαγγελέα Χαρ. Λακαφώση ο οποίος είχε ζητήσει την επανεξέταση κάποιων φακέλων για τις «μετοχές - φούσκες του Χρηματιστηρίου».

Αθωώθηκαν οι :

Παναγιώτης Κονταλέξης - χρηματιστής,
Γεώργιος Μπατατούδης - μέτοχος της Ιντερσάτ,
Παναγιώτης Πανούσης - μέτοχος της Άττι-κατ,
Κωνσταντίνος Στέγγος,
Χρυσή Στέγγου,
Στυλιανή Στέγγου (της Τεχνικής Ολυμπιακής),
Σπυρίδωνας Τασόγλου της ομώνυμης εισηγημένης εταιρείας,
Ηλίας Τσοτάκος - χρηματιστής,
Δημήτριος Ράνιος - χρηματιστής,
Ηλίας Μπογδάνος της Active Επενδυτικής,
Ελένη Ζησιμοπούλου,
Θεοφάνης Ράνιος - χρηματιστής,
Ιωάννης Σφακιανάκης,
Αγγελική Ζησιμοπούλου,
Βασίλειος Μανιός - εφοπλιστής,
Αναστασία Κολλακή - σύζυγος εφοπλιστή,
Παντελής – Ελευθέριος Κολλάκης - εφοπλιστής,
Σταύρος Γαλανάκης,
Ιωάννης Τσούρτης,
Γεώργιος Στέγγος - Τεχνική Ολυμπιακή,
Βαρβάρα Τσούρτη,
Σταυρούλα – Μαρία Λακοπούλου,
Ιορδάνης Αρζόγλου,
Ζωή Στέγγου.


Spartoo

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου