Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

Η λεηλασία του αιώνα και η εθνική καταστροφή


Απίστευτο και όμως αληθινό. Μία έρευνα του Δημητρίου Στεργίου η οποία δημοσιεύθηκε σε ηλεκτρονικό Βιβλίο αρχάς Οκτωβρίου 2012 και η οποία ετέθη υπόψη του έντιμου Επιθεωρητού Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιντζή, αποδεικνύει με πραγματικά στοιχεία το κάτωθι τρομακτικό: ότι κατά την περίοδο 1981-2011, κατασπαταλήθηκαν σαν πλατανόφυλλα για κομματικές και ρουσφετολογικές σκοπιμότητες εθνικοί, κοινοτικοί και δανειακοί πόροι ύψους 1.4 τρισεκατομμύρια Ευρώ, δηλαδή 46 δις ευρώ τον χρόνο!

Είναι τρομακτικό για 2 λόγους :

Πρώτος λόγος. Εάν αυτά τα χρήματα επενδύονταν εις την Ελληνική Οικονομία θα είχανε πολλαπλασιαστικό όφελος άνω των 15 τρισεκατομμυρίων Ευρώ, και η χώρα μας θα αναδεικνυόταν σε μία από τις ισχυρότατες οικονομίες του πλανήτη, με ένα τεράστιο ετήσιο ΑΕΠ, και ο Λαός μας εις τη  κατάταξη των πλουσιοτέρων του κόσμου.

Δεύτερος λόγος. Αντί της επένδυσης για την οικονομική ανάπτυξη της Πατρίδας μας, ξεκίνησε ένα τεράστιο πάρτι λεηλασίας δημοσίου χρήματος, που χρεοκόπησε την Πατρίδα μας και με χρέη άνω των 370 δις Ευρώ. Αυτό το πάρτι του αιώνα πληρώνει τώρα με την θανατηφόρα πολιτική λιτότητας ο Ελληνικός Λαός.


Αξιοπερίεργο είναι, ότι και η έρευνα αυτή του κ. Στεργίου «θάφτηκε», ως συνηθίζεται,  από τα μεγάλα ΜΜΕ και δεν έλαβε την ανάλογη δημοσιότητα. Αυτό συμβαίνει πάντα εις την χώρα μας, με την φροντίδα των μεγάλων ΜΜΕ και του προϊσταμένου των, δηλαδή του πολιτικού συστήματος. Μήπως τυχόν  ξεχάσαμε την περίφημη Λίστα 4.000 περίπου Δημοσιογράφων το φθινόπωρο του 2004, την οποία είχε στα χέρια του το καμάρι της Ελληνικής Δημοσιογραφίας και του Μεγάρου Μαξίμου κ. Ρουσόπουλος; Εις την οποίαν  γινόταν αναλυτική αναφορά για 3 έως 4 αδήλωτους μισθούς, που έπαιρναν από Οργανισμούς, ΑΕΙ, Επιχειρήσεις του Ελληνικού Δημοσίου, και η οποία δεν δημοσιεύτηκε ποτέ; Όπως τώρα η εγκληματική επί 3 και πλέον χρόνια  εξαφάνιση του πρωτότυπου της Λίστας Λαγκάρντ;

Όποιος Έλληνας πολίτης κόπτεται για την αλήθεια, την ειλικρινή ενημέρωση του και την αξιοπρεπή μεταχείριση του από την  Ελληνική Πολιτεία, θεωρείται αυθάδης και ηλίθιος. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και ο γράφων. Διότι ως πολίτες της χώρας δεν έχουμε κανένα δικαίωμα, να πληροφορηθούμε τι συμβαίνει εις την Πατρίδα μας, για το πού πάει ο μόχθος και ο ιδρώτας μας. Ούτε για το πάρτι του αιώνα, ούτε γιατί δεν το σταμάτησε κανείς επί δεκαετίες, αλλά ούτε και γιατί παράλληλα χρεοκόπησε η  Πατρίδα μας και ο Ελληνικός Λαός.

Όμως, η προπαγάνδα αποπροσανατολισμού του Ελληνικού Λαού από τους πραγματικούς υπεύθυνους και τις πραγματικές αιτίες για την κατάρρευση της Πατρίδας μας, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Για αυτούς φταίνε τώρα η Λαγκάρτ, ο Γιούνκερ, ο Νταϊσελμπλούμ, ο Ολι Ρέν,  ο Μπαρόζο, ο Σοϊμπλε και όλοι οι άλλοι, αλλά και οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι. Φταίνε όλοι οι άλλοι για το πάρτι του αιώνα εις την Ελλάδα, για τα τρισεκατομμύρια ευρώ που χαθήκανε κατά τα 30 τελευταία χρόνια. Ναι ισχυρίζονται, φταίει αυτή η καταραμένη Μέρκελ, η οποία λέει, ότι για την «κατάντια της Ελλάδος φταίνε οι Έλληνες Πολιτικοί». Και όπως πρόσφατα είπε: «δεν υπάρχουν Έλληνες πατριώτες, οι οποίοι κατά δεκάδες χιλιάδες έβγαλαν εις το Εξωτερικό εκατομμύρια ευρώ έκαστος, και οφείλουν να τα επιστρέψουν για να σώσουν την Πατρίδα τους;» Αυτός ο παραλογισμός μου θυμίζει τώρα την περίφημη φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος είπε: «Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο»!.

Μήπως τυχόν δεν γνωρίζω και αυτό; Ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που υποστηρίζουν, ότι όποιοι κατακλέβουν τον μόχθο και τον ιδρώτα των Ελλήνων, και βγάζουν τα κλεμμένα δισεκατομμύρια εις το Εξωτερικό, και δεν θέλουν να τα επιστρέψουν για να σωθεί η Πατρίδα μας, είναι «πατριώτες», ενώ η βάρβαρη ανατολικογερμανίδα Μέρκελ, που υποστηρίζει το αντίθετο, είναι «εχθρός της Ελλάδος»;

Επιτέλους ας σοβαρευθούμε για το καλό του Λαού μας και των παιδιών μας, και ας  αναζητήσουμε τους υπαίτιους για την κατάντια μας μόνον σε όλους αυτούς τους «φεουδάρχες» που επί δεκαετίες εμπιστευόμασταν την ψήφο μας, για να μας κυβερνήσουν, και οι οποίοι είναι ανάμεσα μας, σε πολλές περιπτώσεις εις την διπλανή πόρτα.

Σήμερα ουδείς Έλληνας αμφιβάλλει ότι εδώ πρόκειται για μεγάλο σχέδιο προπαγάνδας αποπροσανατολισμού, και με νομικά τερτίπια η απόκρυψη της αλήθειας, η συγκάλυψη των σκανδάλων, και η προστασία των υπαιτίων για την εθνική καταστροφή. Όλων εκείνων που ευθύνονται για την διαφθορά, και την λεηλασία  τρισεκατομμυρίων Ευρώ. Είναι ύβρις να εμπαίζουν τον Ελληνικό Λαό, με την δήθεν εξιχνίαση της υπόθεσης του κ. Τσοχατζόπουλου, για υπεξαίρεση μόνον μερικών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ. Ως να οφείλεται η λεηλασία και η κατάρρευση της Πατρίδας μας εις την εγκληματική συμπεριφορά μόνον αυτού και της παρέας του. Και ότι η εξιχνίαση των σκανδάλων ανατέθηκε σκόπιμα σε 2 μόνον Εισαγγελείς και μία βοηθό Γραμματέα!

Γιατί αποκρύπτεται από τον Ελληνικό Λαό η περίπτωση του σκανδάλου του γίγαντος  SIEMENS, που έσκασε πρώτα εις το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, λόγω ελλείμματος μόλις 3,5 δις Ευρώ εις την Μητρική Εταιρία του Μονάχου; Με αποτέλεσμα την άμεση και αστραπιαία αντίδραση των Αμερικανικών Αρχών, αλλά και την ταχύτατη επιστράτευση από την Γερμανική Δικαιοσύνη 33 Εισαγγελέων και δεκάδων έμπειρων Γραμματέων. Ενώ το σκάνδαλο ήταν ήδη γνωστό σε όλους τους άλλους, εις την Ελλάδα όμως αποσιωπούταν  επιμελώς επί 2 ½ χρόνια!

Όμως την Ελλάδα της κρίσης δεν την έφτιαξαν όλοι. Και την κρίση δεν την πληρώνουν όλοι. Αυτό μου θυμίζει την αυθάδεια κάποιου κ. Πάγκαλου, ως εκπρόσωπος «χιλιάδων Παγκάλων» του κλειστού πολιτικού συστήματος,  ο οποίος είπε: « Μαζί τα φάγαμε!». Άκρως χλιαρή ήταν η αντίδραση των μεγάλων ΜΜΕ, αλλά ταυτόχρονα και η απουσία ενός Εισαγγελέα, για άμεση σύλληψή του. Κάτι που θα συνέβαινε σε κάθε άλλη χώρα του κόσμου. Το κλειστό διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας προσπαθεί τώρα να διασωθεί με κάθε τρόπο, εμφανιζόμενο παράλληλα  και ως «σωτήρας της Ελλάδος»!

Τις τελευταίες δεκαετίες το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, όχι από κοινωνική ευαισθησία και φροντίδα για τον Λαό μας, αλλά μόνον από υστεροβουλία «φρόντισε», με δανεικά όμως χρήματα και κατά παράβαση των διεθνών κανόνων της Οικονομίας, για εκατοντάδες χιλιάδες ρουσφετολογικές προσλήψεις, δυσανάλογες αυξήσεις μισθών και συντάξεων/εφάπαξ, για εκατοντάδες χιλιάδες πρόωρες συνταξιοδοτήσεις, για χορηγήσεις δεκάδων χιλιάδων συντάξεων «μαϊμού»,  για προνοιακά και δεκάδες άλλα επιδόματα,  προκλητικά  και φθοροποιά προνόμια σε διάφορες Συντεχνίες, αλλά και για άλλα πολλά. Είναι αυτά που τώρα οι «Πάγκαλοι» λένε ευθαρσώς ότι «τα φάγαμε μαζί».Ενώ εις την πραγματικότητα όλα αυτά ήταν δώρα (!) με ύπουλες, άκρως επικίνδυνες «ναρκωτικές ουσίες», που μετέτρεψαν τους Έλληνες σε «ναρκομανείς ψηφοφόρους» των πελατειακών κομμάτων και την Πατρίδα μας σε μία απέραντη Ιθάκη.

Μόνο με την επικίνδυνη αυτή μέθοδο που παγίδευσε επί δεκαετίες ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό, το κλειστό και διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας μπορούσε ανενόχλητο να λεηλατεί την Πατρίδα μας και να λυμαίνεται τον ιδρώτα και τον μόχθο των Ελλήνων. Ώστε να ισχυρίζεται τώρα προκλητικά ότι «τα φάγαμε μαζί!». Με την διαφορά όμως, αντί να τιμωρηθούνε για την εθνική καταστροφή οι χιλιάδες «Πάγκαλοι» που λεηλάτησαν ανενόχλητοι και ατιμώρητοι την Πατρίδα μας, τιμωρείται τώρα ο Ελληνικός Λαός να τα επιστρέψει όλα με την εγκληματική λιτότητα, με απάνθρωπους εξευτελισμούς και απειλές, με εκποίηση του εθνικού πλούτου και εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας.

Γεώργιος Εμ. Δημητράκης

Υποσημείωση : Ο αρθρογράφος σπούδασε Πολιτικές - Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στη Βόννη και Ιστορία και Πολιτιστική κληρονομιά στην Αθήνα. Διετέλεσε επί 5 χρόνια υπάλληλος της Ομοσπονδιακής Βουλής της Γερμανίας.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου