Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Ομερτά μέχρι τελευταίας ρανίδος


Όλοι μαζί τα φάγαμε; Ούτε καν. «Όλοι μαζί τα φάγατε» μας απαντούν οι κυβερνώντες βγάζοντας εαυτούς και αλλήλους λάδι. Τελευταίο επεισόδιο, το χθεσινό στη Βουλή για το σκάνδαλο των υποβρυχίων. Εκεί, τιμώντας την «ομερτά» που συνέχει τις υπεύθυνες και εθνικώς σκεπτόμενες δυνάμεις του τόπου, η Ν.Δ. κατάπιε τις καταγγελίες της για το σκάνδαλο των υποβρυχίων και πήρε επισήμως πλέον στην πλάτη της τον κ. Βενιζέλο.

Μιλάμε δηλαδή από δώ και πέρα για ένα σκάνδαλο Σαμαρά - Βενιζέλου, αφού είναι ο πρωθυπουργός ο οποίος φέρει την ευθύνη, σε τελική ανάλυση. Ίνα πληρωθή και το ρηθέν υπό του αντιπροέδρου Ευαγγέλου ότι δεν τον καλύπτει ο κύριος Σαμαράς, αλλά είναι αυτός που καλύπτει τον κύριο Σαμαρά.

Μόλις προχθές το δικαστήριο απήλλαξε οριστικά και τους τελευταίους κατηγορουμένους για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου για το οποίο τελικά οι μόνοι που πλήρωσαν ήταν τα εκατομμύρια των μικροαποταμιευτών που εμπιστεύθηκαν τις οικονομίες τους στους Σημίτηδες, τους Γιάννους και τους Παπαδήμους και στους 58 τυπάκους που προσγειώθηκαν μόλις πρόσφατα στον πλανήτη μας.


Τα τελευταία κρίσιμα χρόνια, τα χρόνια του Μνημονίου, το σύστημα που κυβέρνησε και εξακολουθεί να κυβερνά τη χώρα τιμωρώντας αυτούς που το επέλεξαν και το στηρίζουν με την ψήφο τους, φρόντισε επίσης να κουκουλώσει το σκάνδαλο Siemens -τουλάχιστον δύο δισ. η άμεση και απτή ζημιά του Δημοσίου-, έθαψαν τα δομημένα ομόλογα που εξανέμισαν τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων πριν επιπέσει πάνω τους το PSI του κυρίου Βενιζέλου και τα αποτελειώσει. Το ίδιο έγινε και με τη λίστα Λαγκάρντ, από τους περιλαμβανόμενους στην οποία -ονόματα οικεία του πολιτικού συστήματος- δεν έχει εισπραχθεί ούτε ευρώ.


Όλα αυτά τα θέματα σχετίζονται απόλυτα με τη σημερινή κατάσταση της χώρας. Όλα αυτά τα χρήματα, ιδιωτικά και δημόσια, που εκλάπησαν, μιζώθηκαν, διασπαθίστηκαν, εξαφανίστηκαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, είναι αυτά που λείπουν σήμερα από την περίθαλψή μας, τις συντάξεις των γονιών μας, τα σχολεία των παιδιών μας. Λένε οι του ΠΑΣΟΚ και υποτονθορίζουν ένοχα οι της Ν.Δ. ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιζητεί την ποινική εξόντωση των πολιτικών τους αντιπάλων. Ας ψάξουν στο παρελθόν τους για τέτοιες προσεγγίσεις. Ας θυμηθούν μόνον όχι τι έκαναν στην Αριστερά, αλλά τι έλεγαν ο ένας για τον άλλον. Μέχρι την προηγουμένη των εκλογών και πριν από την κωλοτούμπα, εξεταστική για το Μνημόνιο προανήγγελλε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς.

Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει επικρατήσει μια κατάσταση που, εκτός όλων των άλλων, έχει έντονο και το στοιχείο της ύβρεως. Ένας ολόκληρος λαός κατηγορείται ως διεφθαρμένος και κλέφτης από το ίδιο το πολιτικό σύστημα που κυβερνούσε και κυβερνά και την ίδια στιγμή οι πρωταγωνιστές του συστήματος φροντίζουν να αλληλοαθωώνονται. Αυτή η ύβρις απαιτεί κάθαρση. Δεν μπορεί να υπάρξει κοινωνική ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη, ας το έχουν αυτό στο μυαλό τους.


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου