Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

Μιχάλη Χρυσοχοΐδη είναι ΝΤΡΟΠΗ να λες όσα λες δηλώνοντας Μικρασιάτης


«Εμένα προσωπικά, την οικογένεια μου, που είμαι Πόντιος και Μικρασιάτης πρόσφυγας, με καμένα σπίτια με καμένες εκκλησιές, μου κάνει τιμή που απαντάω σήμερα σε εσάς και που επί υπουργίας μου γίνεται το τζαμί»
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

του Στρατή Μαζίδη

Απαντώ :

«Εμένα προσωπικά, που είμαι απόγονος Μικρασιατών προσφύγων από την Ατταλεία, ανθρώπων συνωστισμένων στην προκυμαία της Σμύρνης αφήνοντας τα κόκκαλα των προγόνων τους πίσω αλλά και συγγενών που το 1964 έφυγαν από την Κωνσταντινούπολη κακήν κακώς, μου κάνει ΝΤΡΟΠΗ να βγαίνει ένας σαν τα μούτρα σου και να δηλώνει Μικρασιάτης».

Και είναι διπλή ντροπή για τους Ποντίους που όσοι έχουν διαβάσει ιστορία, ξέρουν πολύ καλά τι πέρασαν όταν μέσα στη νύχτα, την ώρα του βραδινού μετά από μια κοπιαστική μέρα μπουκάραν οι τσέτες του Τοπάλ Οσμάν και αρπάζαν πατεράδες και γιους για να τους εκτοπίσουν και να τους... εκτοπίσουν.

Με καμένα σπίτια και εκκλησιές, θα ήταν τιμή αν θα ήσουν ο υπουργός που θα απέδιδε πίσω σε ένα ιδεατό σενάριο, αυτά τους χώρους στους ιστορικούς τους ιδιοκτήτες.


Οι πρόγονοί μας είτε απειλήθηκαν είτε δελεάσθηκαν να παραμείνουν αρκεί να τουρκέψουν. Αρκεί να κοιτούν προς τη Μέκκα όταν θα αλλαλάζει ο χότζας. Κι εσύ σήμερα δηλώνεις τιμή για αυτό. Δικαίωμά σου αναφαίρετο, αλλά μη δηλώνεις απόγονος εκείνων.

Απορώ πως όντας μεγαλύτερος από εμένα κι έχοντας ζήσει πιο πολύ την πρώτη εκείνη γενιά, τελικά δεν κράτησες τίποτε από όσα σου διηγήθηκαν. Απορώ πως δε σηκώνονται οι σκελετοί τους να σου πουν "Σους μπρε και αι σιχτίρ".

Πωλητικός σου λέει μετά...

Κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου... άντε και μοεζίνης βρε!


Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου