Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Ναζιστικό έγκλημα πολέμου στη Συρία. Έψησα ανθρώπους σε φούρνο όπου είχαν πάει για ψωμί οι ισλαμοφασίστες!


Του Στρατή Μαζίδη*

Πάνω από 80 πολίτες εκτελέστηκαν στην Adra, μια πόλη στα βορειοδυτικά της Δαμασκού από ισλαμιστές αντάρτες σύμφωνα με πηγές του συριακού στρατού στην RT ενώ πολλοί άλλοι απήχθησαν για να χρησιμοποιηθούν ως ανθρώπινες ασπίδες!

Οι κυβερνητικές δυνάμεις συνεχίζουν μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση εναντίον των μαχητών Jabhat al - Nusra και Liwa Al -Islam, οι οποίoi κατέλαβαν την πόλη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η Adra βρίσκεται περίπου 20 χιλιόμετρα μακριά από τη Δαμασκό.


Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων SANA περίπου 1.000 αντάρτες βρίσκονταν στην πόλη όταν περικυκλώθηκε από το στρατό την Παρασκευή. 


Οι στρατιωτικές πηγές ανέφεραν ότι οι «ένοπλες ομάδες των ισλαμιστών έχουν προχωρήσει σε εκτελέσεις αμάχων στην Adra. "Προς το παρόν είναι επιβεβαιωμένο ότι πάνω από 80 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις περιοχές που τώρα καταλαμβάνονται από το στρατό. Ολόκληρες οικογένειες δολοφονήθηκαν» ανέφερε στρατιωτική πηγή στη "Russia Today". 


Ο αριθμός των εκτελεσθέντων αμάχων αναμένεται να αυξηθεί όσο ο στρατός θα ανακτά τον έλεγχο της πόλης από τους ισλαμιστές, η οποία έχει πληθυσμό περίπου 20.000. 

"Μερικές οικογένειες απήχθησαν για να χρησιμοποιηθούν ως ανθρώπινες ασπίδες σε περιοχές όπου ο συριακός στρατός προσπαθεί τώρα να απελευθερώσει τους πολίτες", τόνισε ο Abutaleb Albohaya, ανταποκριτής της RT στη Συρία. Ενώ η ιρακινή τηλεόραση Αl
​​- Ahd μεταδίδει ότι αυτός είναι ο λόγος που ο συριακός στρατός δεν κάνει χρήση πυροβολικού από την Κυριακή. 

«Οι στρατιωτικές πηγές ανέφεραν επίσης ότι τα άλλες απαχθείσες οικογένειες μετακινήθηκαν προς την περιοχή νότια της Adra προς την κατεύθυνση της πόλης της Δούμα, η οποία έχει στρατηγική σημασία για την αντιπολίτευσης από την αρχή της κρίσης της Συρίας το Μάρτιος του 2011. Εκεί βρίσκονται οι πιο σημαντικές οχυρώσεις των ανταρτών", προσθέτει ο Albohaya. 

Η παρουσία των ανταρτών παραμένει ισχυρή στην Adra με "ελεύθερους σκοπευτές ακροβολισμένους σε πολυώροφα κτίρια. Πολλές ομάδες μαχητών της αντιπολίτευσης εξακολουθούν να δρουν σε περιοχές εντός και εκτός της πόλης" συνεχίζει. 

Ειδικές δυνάμεις του στρατού έχουν πραγματοποιήσει αρκετές επιτυχημένες επιχειρήσεις εναντίον αυτών των ομάδων, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα το θάνατο δεκάδων ισλαμιστών αναφέρει στρατιωτική πηγή. 

Ο στρατός πραγματοποιεί εφόδους σε κάθε σπίτι και έχουν ήδη απελευθερωθεί δεκάδες Αλεβιτών, Δρούζων και χριστιανικών οικογένειων από τα χέρια τωνς ανταρτών, αναφέρει η Al - Ahd.Τα κυβερνητικά στρατεύματα έχουν περικυκλώσει έναν αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο διεθνές αεροδρόμιο της Δαμασκού, που βρίσκεται τέσσερα χιλιόμετρα από Adra.Ο στρατός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο οι μαχητές να σπάσουν τον αποκλεισμό στην κατεύθυνση αυτή, θέτοντας την κοντινή πόλη της Dahiyat al Asad σε κίνδυνο, σύμφωνα με το Al - Ahd. 

«Οι άνθρωποι ψήθηκαν σε φούρνους» 

Αυτό που έκαναν οι ισλαμιστές αντάρτες όταν μπήκαν στην Adra την Τετάρτη το πρωί ήταν μια "σφαγή", λέει ένας κάτοικος της περιοχής. 

«Η κατάσταση ήταν τρομερή - με δολοφονίες, βαρβαρότητες και το φόβο ως φόντο. Άγνωστοι ένοπλοι ήρθαν στην πόλη , αλλά ήταν προφανές ότι ήταν μαχητές της Jabhat al - Nusra ", δήλωσε ο Muhammad Al - Said. 

"Το χειρότερο έγκλημα που διέπραξαν ήταν ότι έψησαν άνθρωπους σε φούρνο που χρησιμοποιείται για να ψήνουν το ψωμί, όταν αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν για να αγοράσουν ψωμί! Απήγαγαν και χτύπησαν πολλούς", πρόσθεσε. 

Σύμφωνα με τον Αl - Said οι αντάρτες διέπραξαν τις ωμότητες ώστε να μπορούν να κατηγορήσουν τις κυβερνητικές δυνάμεις. Αλλά ο κάτοικος ανέφερει ότι οι πολίτες της Adra είναι «εν αναμονή για τα συριακά στρατεύματα για να μας σώσουν από τους τρομοκράτες, οι οποίοι προέρχονταν από άλλες χώρες". 

«Εκείνοι, οι οποίοι μπορούσαν, κατέφυγαν στη Δαμασκό  Κάποιοι κρύφτηκαν στα υπόγεια, με  βρέφη, ηλικιωμένους, γυναίκες και άρρωστοι άνθρωποι μεταξύ τους. Η κατάσταση ήταν πραγματικά τρομερόή», δήλωσε ο Αl - Said .

* απόδοση για τη freepen.gr από το Russia Today


Trading Forex

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου