Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

ΑρχιΡαββίνος Γιόσεφ : "Οι μη Εβραίοι είναι δούλοι των Εβραίων"


Ο Εβραίος ΑρχιΡαββίνος Γιόσεφ εξέφρασε τα περί δουλείας των μη Εβραίων στους Εβραίους.

Ας δούμε τις αποδείξεις περί του ότι όντως έκανε αυτές τις δηλώσεις, περί του ότι αυτά είναι καταγεγραμμένα στα ιερά τους κείμενα, περί του ότι εν τέλει ισχύουν τα λεγόμενα του :

"Τα goim γεννούνται μόνο για να μας υπηρετούν. Χωρίς αυτόν, (το λόγο) δεν έχουν θέση στον κόσμο - μόνο για να υπηρετούν το λαό του Ισραήλ"

«Γιατί χρειάζονται οι εθνικοί; Θα εργαστούν, θα οργώσουν, θα θερίσουν. (Και εμείς) θα καθίσουμε σαν αφέντες και θα φάμε» είπε για γέλιο σε μια εβδομαδιαία τελετή. Ο (αρχιραββίνος) Yosef είπε επίσης ότι οι ζωές των μη Εβραίων προστατεύονται με την έννοια που οι Εβραίοι θα πρέπει να προστατεύουν έναν γάιδαρο : για να αποφύγουν την οικονομική απώλεια για τους Εβραίους.

"Με τους εθνικούς θα είναι όπως σε κάθε άτομο. Πρέπει να πεθάνουν, αλλά ο θεός θα τους δώσει μακροβιότητα… Γιατί; Φανταστείτε πως αν πέθαινε ο γάιδαρος κάποιου (Εβραίου), θα έχανε χρήματα. Είναι ο υπηρέτης του. Γι αυτό του δίδονται πολλά χρόνια ζωής. Για να υπηρετεί καλά τον Εβραίο".

Αρχιραββίνος Γιόσεφ

Ιδού το αυθεντικό κείμενο από Εβραϊκές ιστοσελίδες :Sephardi leader Yosef: Non-Jews exist to serve Jews :
“Goyim were born only to serve us. Without that, they have no place in the world; only to serve the People of Israel".
“Why are gentiles needed? They will work, they will plow, they will reap. We will sit like an effendi and eat,” he said to laughter during a weekly sermon.
Yosef also said that the lives of non-Jews are protected as Jews should do so for a donkey, in order to prevent financial loss to Jews.
“With gentiles, it will be like any person: They need to die, but God will give them longevity. Why? Imagine that one’s donkey would die, they’d lose their money. This is his servant. That’s why he gets a long life, to work well for this Jew.”
An audio recording of some of the rabbi’s remarks was broadcast on Israel’s Channel 10.

Το Εβραϊκό Λόμπι της Αμερικής όπως θα διαβάσατε στην παραπάνω ιστοσελίδα βγήκε και καυτηρίασε τον Σεφαρδίτη ΑρχιΡαββίνο (οι Αμερικάνο-Εβραίοι είναι κυρίως Ασκενάζι, οι οποίοι προέρχονται από την Γερμανία και πριν από αυτήν από την Χαζαρία (Χαζαρο-Εβραιο-Τουρκο-Μογγόλοι), για να δούμε όμως τι λένε τα βιβλικά τους κείμενα για να λάβουμε εικόνα :

Δευτερονόμιο κεφ. 23 παρ. 20 :

«...Μην δανείσεις στον συμπατριώτη σου χρήματα ή φαγητό ή οτιδήποτε άλλο με τόκο. Από τον ξένο θα παίρνεις τόκο, αλλά από ομοεθνής σου δεν θα παίρνεις, για να σε ευλογεί ο θεός σε οτιδήποτε επιχειρείς στην χώρα που πηγαίνετε για να την πάρετε για ιδιοκτησία σας»

ενώ λίγο νωρίτερα στο Δευτερονόμιο κεφ. 6 παρ 10-14 :

«...ο Κύριος θα σας φέρει στη χώρα που υποσχέθηκε στον Αβραάμ, για να σας δώσει πόλεις μεγάλες και καλές, τις οποίες δεν κτίσατε και οικίες γεμάτες απ' όλα τα αγαθά, που δεν τα φέρατε εσείς και πηγάδια ανοιγμένα τα οποία δεν σκάψατε εσείς, αμπελώνες και ελαιώνες, τους οποίους εσείς δεν φυτέψατε»

Στο παρακάτω βίντεο ο αρχιΡαββίνος μας ενημερώνει ότι η ιερή τους Βίβλος λέει ότι οι Εβραίοι είναι Περιούσιοι και γενικοί κουμανταδόροι. Γενικοί κουμανταδόροι δεν θα ήταν αν ο όχλος δεν ενίσχυε με την άγνοια του τις θέσεις αυτές.Επιστρέφουμε στον Σεφαρδίτη ΑρχιΡαββίνο Γιόσεφ ο οποίος απλά αναφέρει ότι λέει η ιερή Βίβλος τους, έχουμε και τους Ασκενάζι να έχουν θέση υποτίθεται αντίθετη.

Η ερώτηση είναι : Οι Ασκενάζι το εννοούν ή απλά προσπαθούν να καλύψουν την πραγματικότητα; Κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτά που είπε ο Σεφαρδίτης ΑρχιΡαββίνος ή πράττουν αυτό ακριβώς που λέει και απλά θέλουν να το καλύψουν για να μην φαίνεται το σχέδιο με τον φόβο μήπως ξυπνήσει ο όχλος;


Ο όχλος που αποτελεί την πλειοψηφία δεν πρόκειται ποτέ να ξυπνήσει, το θέμα είναι αυτοί που ψάχνονται να ερευνήσουν το σε ποιον ανήκει το χρήμα ως ιδιοκτησία. Δείτε για παράδειγμα το μεγαλύτερο σε βαρύτητα άρθρο του Ελληνικού διαδικτύου "Εθνική Τράπεζα, 1821 και Ρότσιλντ" κάνοντας κλικ ΕΔΩ. Σε αυτό το άρθρο φανερώνεται ότι το Κράτος ήταν εξ αρχής ψευτοΡωμαίικο αφού ιδιοκτήτες του χρήματος ήταν ιδιώτες και δη οι Ρότσιλντ.


Amaze

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου