Σελίδες

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Ο εχθρός εντός των πυλών. Ζήτημα χρόνου η απογείωση των ελικοπτέρων από την ταράτσα της Βουλής


του Στρατή Μαζίδη

Μπορεί κανείς να σε βρίζει. Μπορεί κανείς να βρίζει την οικογένειά σου. Μπορεί κανείς να σε πλησιάζει απειλητικά. Μπορεί κανείς αφού σε πλησιάζει, να σε γυροφέρνει.

Το πρόβλημα αρχίζει όταν αρχίζει να σε ακουμπάει. Όταν πια αρχίζει να βάζει το χέρι του και να σε πασπατεύει, τώρα χτυπούν κόκκινοι συναγερμοί.

Αυτό συμβαίνει και με τα νέα πρόστιμα της εφορίας τα οποία έχουν καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα και φυσικά εξοντωτικό.

Εκπληκτικά πανωτόκια και κατασχέσεις ακινήτων εξπρές.

Βέβαια όποιος θέλει μπορεί να πάει να γονατίσει μπροστά στο Διοκλητιανό του ελληνικού λαού, Χάρη Θεοχάρη και να ζητήσει έλεος. Είναι σίγουρο ότι θα έχει τόση τύχη, όση είχαν και οι πρώτοι χριστιανοί στην αρένα με τα λιοντάρια.

Φυσικά η σκέψη να πληρώσουν επιτέλους οι εφοπλιστές, αυτοί που κέρδισαν 175 δις δολάρια και δεν έδωσαν στην πατρίδα τίποτε, δεν υπάρχει. Η σκέψη να ξεφορτωθούμε άχρηστες δημόσιες επιχειρήσεις, λαδιάρηδες, επίορκους, ψευδο-πτυχιούχους ούτε. Να πιάσουμε τους φακελάκηδες στα νοσοκομεία όχι.


Ο κος Θεοχάρης ανοίγει τις πύλες της κολάσεως. Προφανώς του αρέσει. Δεν το κάνει τυχαία. Πιθανολογώ ότι έχει ήδη μια έτοιμη τσάντα με καμιά δυο αλλαξιές μέσα, διότι το ελικόπτερο δε θα μπορεί να παραμείνει για πολύ στην ταράτσα της Βουλής και μερικών κυβερνητικών κτιρίων.

Εγώ μετά από αυτό το ποδοβολητό να άρχεται. Όπως ακούω τους δεσμοφύλακες να λαδώνουν τις κλειδαριές σε κάτι ξεχασμένα μπουντρούμια σε περίπτωση που κάποιος δεν προλάβει την πτήση του.


Related Posts :



1 σχόλιο:

  1. Μας ζαλίσατε τους όρχεις με τα ελικόπτερα που θα σηκώνονται ή δεν θα σηκώνονται γιατί δεν θα έχουν καύσιμα. Η δράση είναι τώρα, σώστε την Ελλάδα, γιατί αλλιώς δεν θα υπάρξει αύριο για μας (άσε τα λαίκα άσματα "η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει" κλπ. Όλοι μαζί οι Έλληνες να διώξουμε αυτούς που θέλουν να πάρουν την Ελληνική γη, να μας κάνουν σκλάβους στην χώρα μας. Αυτοί που νομίζουν ότι είναι αποικία τους και οι άλλοι που είναι τοποτηρητές των εξουσιαστών μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή