Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε...

Η φωτογραφία μου
1/1/2011 ----- Φίλες και φίλοι γειά σας. Ξεκινάμε μια προσπάθεια να βοηθήσουμε και εμείς όλους τους Έλληνες πολίτες να δουν μέσα και από το δικό μας Blog με άλλο μάτι (και όχι με τα μάτια των υποτακτικών Μ.Μ.Ε.) όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και τα σχέδια που έχουν οι εντός και εκτός χώρας εχθροί μας… Αυτό το Blog δεν είναι Εθνικιστικό. Είναι απλά Ελληνικό και θέλει να δείξει τα κακώς κείμενα και την προσπάθεια που γίνετε για την εξόντωση της πατρίδας μας… Δεν έχουμε καμιά σχέση με Εθνικιστικές οργανώσεις, Μ.Κ.Ο. και λοιπά συναφή στοιχεία. Εμείς εδώ είμαστε μιά ομάδα οι οποίοι είναι ΑΠΛΑ Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και θέλουμε το καλύτερο για τη χώρα μας και τους πολίτες της. Από αυτά που θα δείτε στην πορεία θα καταλάβετε πολλά και ελπίζω να σκεφτείτε λίγο τι και ποιοι είναι αυτοί που μας κυβερνούσαν και μας κυβερνούν εδώ και χρόνια, ποιος ο ρόλος τους και τι πρέπει να κάνουμε εμείς… Ελπίζουμε να μας τιμήσουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες με τις αναγνώσεις τους και τα σχόλιά τους. Θα σας παρακαλέσουμε τέλος να διαδώσετε αυτό το χώρο σε όσους περισσότερους Έλληνες μπορείτε για να ενωθούμε ΟΛΟΙ μαζί και να αντιμετωπίσουμε τους Εχθρούς μας…

Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

Έρχονται φυλακίσεις για τους ελεύθερα σκεπτόμενους : Ψηφίστηκε επί της αρχής το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο στη Βουλή των Βολεμένων


Έτσι με το νέο νόμο της "πατριωτικής" Ν.Δ. θα μπορεί να αμφισβητείται κάθε σφαγή και γενοκτονία που υπέστησαν οι Έλληνες αλλά όχι των Εβραίων!

Επίσης κάθε λαθρομετανάστης θα μπορεί να βιάζει, να κλέβει και να σκοτώνει Έλληνες και αν τολμήσει κάποιος να ζητήσει απέλαση των λαθρομεταναστών τότε θα φυλακίζεται και θα τρώει πρόστιμο, ακριβώς όπως συμβαίνει στην "πολιτισμένη" Ευρώπη που πολλοί δήθεν πατριώτες και εθνικιστές γουστάρουν τα μάλα!

Δεκτό -κατά πλειοψηφία- επί της αρχής έγινε από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, και ΔΗΜΑΡ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε "παρών", το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή καταψήφισαν, ενώ επιφυλάξεις εξέφρασαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Η συζήτηση του νομοσχεδίου συνεχίζεται επί των άρθρων.


Πηγή : Α.Π.Ε.

Related Posts :Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου